To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Feris1

Feris1 Expert fóra

takzeziadne prekvapko sa nekonalo
    oranzove osly
    vtakopysk
    holuby
    oranzove husy

jahodovy strom xxl
    javor japonsky xl
    mandlovnik xxl
    rakytnik raseliakovy
    javorcukrovy xxl

grapefruit
    nektarinka
    goja xxl
    tamarindovy strom xl
    mangostana

potesili len stromy na bahame a labute sa zase nekonali

2. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Ahojky, akci jedu napohodu jen na baha a hlavní louka, nechce se mi bourat, splněno zatím 100 úkolů, takže tři dekorace v kapse( vlastně v liště), ještě 20úkolů a bude stonek a pak se uvidí kolik toho ještě stihnu. Brček je dost, ze stájí a stromů to celkem padá, hlavně nemám tolik melounů, tak to vždy stačí akorát :)

3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji všem krásné nedělní ráno,
    takže mám namelounováno a teď už jen nasbírat brčka - přes vyšlechtěné růže by to mohlo jít snadněji. Splněno mám na levici 63/75 a na pravici 61/75 - holt ta pravice je pořád nějaká poslabší.
    Takže do konce akce mi zbývá nasyslit už jenom 280 brček, odtajnit stromy a stáje a těšit se na další akci, třeba velikonoční - pořádně prokombinovanou, s alespoň třemi meziprodukty, šlechtěním mláďátek, ve vypadávátcích by mohly být barvy na vajíčka, stuhy a vrbové proutky a ve mlýně by se mohly mlít kraslice a pomlázky a z pšenice a vajíček a kakaa by se mohli péci velikonoční beránci. A do akcí by se mohli odevzdávat zajíci a ovce - protože všechno tohle k svátkům jara prostě patří. A teď se RT snaž...... a nezapomeň na pořádné odměny, ať si poctivý farmář příjde na svoje a nemusí žádat EU či ministerstvo zemědělství o nějaké dotace. xDxD
    Blahopřeji všem úspěšným a držím pěsti těm, co ještě plní.

Feris 1 a další co čekají na labutě - kdysi byl populární pořad Možná příjde i kouzelník - aplikováno na zdejší podmínky a máme nový hit Možná přiletí i labutě.;)

4. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem, mně ještě chybí brčka na 20 sklenic vody a budu mít všechny úkoly hotový a to dnes. Na noc jsem dala ječmen , pórek a maliny na Baha zázvor a dohromady napadalo 155 brček.

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Robinela1 Taky te prepadl moribundus? Ja vubec netusila, ze neco takoveho radi, az melo ditko ve stredu rano 40 horecku a dumala jsem, kde k tomu prisel.... no kde, kdyz mi nasledne rekne, ze chybi pulka tridy vc. ucitelky :music:
    Mrkev dobraaaaa! :D Ja si zas pletu spenat se salatem a takovej zalitej a pohnojenej na 1x2 polickach... hmmm mnam, to je vejvar na padatka! Kor, kdyz k nemu prihodis par citronu! xD
    No, kazdopadne vcera vecer jsem se trefila a tak ted muzu diky svemu oblibenemu spetanu hlasit hotovo ;)

EDIT: Nasla jsem ted v bedne zapomenute 2 TS na farmu, jeden na Baha a labut, tak ze by ti bobri jeste nakonec... :inlove:xD
    Btw vcera vecer jsem z jakehosi duvodu otocila seno (asi jsem ho mela malo) a nestihala se divit- z hlavni 4 a z mytiny 3 padatka o_O

Naposledy upraveno: 20/3/16
  6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Soutěž už dávno hotová:pAle nějak mi dochází kombajn, nezaspalo RT nějak Pajdo? o_OV poslední době jsem neviděl akci, kdy by pomocníci nebyli ve slevě.o_O

7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak cíle dosaženo, mám stonek. Pravděpodobně se podaří dopěstovat i ten zbytek a bude hotovo celé. Stále chybí vydra, jezevec a i labuť a i nějaké stromy tuším dřín a na Baha. Tak budu doufat!

8. olda50

olda50 Perspektivní autor

Tak hlásím hotovo.Dobrá akce.

9. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dobré ránko. Ešte včera som odtajnila stromy, už ani neviem čo tam bolo, lebo všetko išlo do lišty a dnes som odtajnila zvery - kohút, vlk ale potešil rybárik a labuť. Pravá strana hotová celá a z ľavej strany mi chýba už len 5 úloh, veď nakoniec tie slamky napadajú. Vydarená akcia, RT patrí pochvala.

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak Fred má kyblíky naplněné, Andy chudák ještě musí čekat na brčka. Do stonku mi chybí poslední 2 úkoly, to už zvládnu, jestli dokončím úplně, uvidíme.:)
    Samozřejmě, jak si tak hraji s Farmsčotem, podařilo se mi přepěstovat cukrmelouny asi o 1000 a to jsou ještě na Bahamce další zasazené. Dokud jsem si to počítala na papírku, nestalo se mi to :p Ale zase to nebyla taková zábava ;)
    V inventáři jsem našla ještě jeden TS, tak jsem ho hned zasadila a těším se na odtajnění. Tajné chlívky postavím na louku až po skončení akce

11. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

tak stonek už aktivován, hotovo 62 a 72 úkolů, chybí 16, potřebuju brčka na 40 sklenic, tj. 160. z ranní sklizně bylo kolem 140. tak to snad večer nebo zítra večer dotáhnu... z tajemniých zatím stály za řeč jen žáby, ona 20. planika, i když v XXL už nenadchne, zvlášt když i tech XXL už bylo v liště 8, už jí mám napěstováno tolik, že už je ani nevyndávám...

12. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Akce hotova, jdu sázet tajemno. Držte mi vše co máte ať padne něco hezkého co nemám ;).

13. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Akcia skoro hotová, z tajomstiev, o ktoré som už stratila záujem ako obyčajne staré xxl jablone, xxl hrušky a podobné lištové skladiská. No teším sa, že prvý raz akcia urobené bez stresov, v pohode.Páčila sa mi niečo nové a zaujímavé. Užila som si ju.

14. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Hotovo, z tajemna opět velké nic. Tak snad někdy příště :) Ať se všem podaří splnit.

15. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

U mě z tajemek jako vždy, také prd. Nic nového pod sluncem.

16. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Hezké dopoledne :) tak stonek hotový :Da levá str.taky ještě chybí pravá str. 36 sklenic ale to už je brnkačka pokud se něco nepotento:p gratulace co mají hotovo a ti co ještě finišují tak držím pěsti aby jste měli štěstí xDxD hezkou neděli

17. badaji

badaji Obyvatel fóra

Stonek také už mám, ještě naplnit asi 20 sklenic a budu mít hotovo. Není kam spěchat a myslím, že hodně farmářů stonek stihne. Konečně se štěstí unavilo a vyklubaly se mi 2x labutě a 1x mangostan. Ostatní šlo do lišty, ale mám velkou radost. Přeji všem nejen dokončení akce, ale alespoň nějaké překvapení, které potřebují.

18. fugger64

fugger64 Komisař fóra

dobré ráno všem,
    hotovo. Včera jsem to nedodělal, neb mi začalo být divně a chytla mě slušná rýma a vstal jsem až teď. Obě ropuchy jsou nakrmené, lépe řečeno překrmené, ale pořád jsou u studně a blbě čumí. Do poslední sklenice to možná chtělo přimíchat něco na likvidaci ropuch, třeba nějaký utrejch z vylepšené alchymistické dílny. Nebo by možná šlo je nafouknout zbývajícíma brčkama... Nebo budu doufat, že se v tom skleníku, kde tak postávají u studny, nachystané ke skoku a sežrání skalary.v, objeví květina Adéla a PROSTĚ JE SEŽERE!xDxDxDxD. Tím chci říci, že ta grafika je tu čím dál hnusnější. Teče mi z nosu, jdu do postele....:p

19. medved222

medved222 Analytik fóra

Jsem na tom podobně, ale asi mám na farmě brkožrouta, akční už mám dávno, všude nacpané karafiáty a na Baha zázvor, ale výsledek je na 125 políček karafiátů 16 brček a to mám ŽL 22/30,tak velké zklamání při sklizni, chybí mi 200 brček a jestli máte někdo radu, jak na boj s brkožroutem, (jak zlepšit vypadávání), poraďte, prosím.

20. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

stonek hotový xD:cry:xD a teď co bude bude nou stres:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.