To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Akce hotová, sazenice a stáje zase zbytečné, ale to je jedno. Ať se vám všem daří.

2. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojky. Takže akcia ukončená. Idem posadiť tajných a uvidím čo sa z nich vykľuje. Ostatným želám veľa šťastia v plnení úloh.Krásnu hru želá lišiak ;)

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak na druhý pokus už to vyšlo xD

4. drobček1958

drobček1958 Pisálek fóra

Tak stonek hotový a zbytek se uvidí podle nálady ;) a ještě jsem zvědavá co se vyklube ze stáji :pa z sazenic tak krásný sobotní večer

5. p-eetra

p-eetra Vážený autor

tak akce před ukončením, čekám na brčka. Hlavní úkol splněn, teď mi u každého žabáka chybí dokončit pět úkolů. Akční napěstována ( snad jsem dobře počítala). Dala jsem včera večer tři tajemné stáje na plochu a hádejte, co ze zázraku mi vypadlo: oranž. pštrosi, oranž. kozy a žlutá výroba mléka. Toť, to se vyplatí ne ? :music: Pěstovala jsem na čtyř plochách , na mýtině trvale umístěny obří chlívky + obr stromy + parfémovníky. Přes den na malých polích s vodou, večer na poho se vším všudy.

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mne treba ešte 38 slamiek a bude hotovo.Na noc som dal cibuľu na Baharamu zázvor s toho už toľko napadá.S poslednej TS na farme bola xxl katalpa.Ešte zreje jedna na Baharame a 1 výbeh.Uvidím čo s toho bude,už nečakám nič zvláštne.

7. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky všem gratulace kdo máte hotovo. :DJá zatím ještě jedu, mám hotové 98/120 ještě asi zítra pomalu a jistě dokončím akce je pohodová za mě bezva ;)Janča

8. petrík31

petrík31 Rádoby autor

Ahoj , tak se snažím jedu jak fretka ,ale když to tady čtu ,tak jsem znechucen odměnou. Na co vymýšlejí nové zvířata ,když není ani 1ks v odměnách- ?

9. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Čauky..z jedné strany splněno, z druhé skoro také, ale prosím prosím....pro příště dejte těm žabáčkům stoličky na sezení, stát u té studny a plnit vědra asik není žádná prča...díky .-) Jo a ještě prosím svačinku....děkuji:wuerg:

10. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj tak stonek v nebi a zbytek uvidím také podle nálady,ale myslím že dodělám,ještě je čas,chybí mi cca 28 úkolů,všem hodně zdaru

11. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Myslela jsem, že to teď dokončím, ale chyba lávky. Chybí už jen kousíček 75 + 72:). To snad zítra padne. Tajemno zasadím až zítra. Držte mi vše co máte, ať mi konečně padne labuť, vydra nebo jezevec.

12. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

A jsou tu výsledky tajemna ;).

ledňáček
    kohout
    žába
    holub

vrba
    jalovec

2x javor japonský xl
    jedle xxl

mangostan
    pitomba xxl
    kumquat xxl
    mandarinovník xxl

buddhova ruka xl

Bohužel labuť se neobjevila a stále je na seznamu chybějících věcí :p. Stromy dopadly už lépe, na farmě potěšil jalovec i vrba a na baha všechno super krome xl stromku, ale mangostan udělal radost a i ty ostatní xxl stromy určitě zužitkuji :).

Celkově tuto akci hodnotím velice kladně, dodání bylo rychlé, i když bylo tolik úkolů. Odměny parádní, dala se v pohodě zvládnout, jen více takových akcí :).​

13. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Kometak96: tak já odtajním vše až zítra a už si začnu připravovat pomlázku na velikonoční akci :)) Mám pocit, že nestíhám :)))

14. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

ahojky kometak96 , tak mě sice labuť nepadla, ale nějaká se u mě najde , tak až bude OaD tak si o ní napiš a jednu ti daruji :music:, mě padlo vše do lišty xD : kohout , ptakopysk , želva a červení koníci .

15. niky2008

niky2008 Pisálek fóra

tak mě se bohužel tato akce moc nedaří, jsem nějak moc v práci a nestíhám, brčka tím pádem nepadají a až ted mi došlo že jsem měla dám dlouhodobý a melouny otočit jak budu domao_O, no asi budu přepracovaná :sleepy:

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Konečne hotovo.Posledné tajné boli ozaj vychytávky: pyskatý a xx pitahaya ako som predpokladal.

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Noční hlášení:
    Vše odtajněno, zajuchala jsem si pouze nad žlutým lapachem :D
    No a pak už bez juchání: 2x jap. javor xxl, planika xxl (ale mohlo být i hůř, že). Jednu sazenici jsem někde vytrousila, ale už se našla a překvapí mě ráno o_O(se těšim :eek:)
    Baha: nektarinka, xxl: mandarinka, rohovník, pitahaya, budha (je to sice xxl, ale k prdu)
    Chlívky - obzvlášť povedené -.-: 2x oranž včely (ale zas lepší než žlutý vejce), žáby, no a já to řikala, že ho dostanu - jo, vlka :cry:

18. kiloregina

kiloregina Pisálek fóra

Byla jsem sice ve středu a ve čtvrtek v práci, takže akce rozhodně hotová není, ale všechno by bylo kromě těch brček. Jak to všichni děláte, že už dnes máte hotovo...

19. lacrima

lacrima Titán fóra

"Fred a Andy ti moc děkuji . Splnil jsi všechny úkoly ."

Hotovo kompletně všechno už před půlnoci, ale nějak jsem se "zabrnkla" při jiné "bohulibé" činnosti na farmě
    a teď ..." koukám, jak ten čas letí " :music:
    Několik sklenic mi nadbylo , tak by jsem je měla teď vypít já a hajdy do pelíšku.
    Přeji dobrou noc a kdo už vstává , tak dobré ráno a zdárné dokončení akce .
    Času je ještě "habakuk "

P.S. ... a už jsem nezapomněla "nasadit" tajemničky , tak se těším na ranní
    ohromné překvapení.

20. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Stonek mám, ostatní bych ráda splnila, moc to nepadá, ale vystřílela jsem si na jarmarku Johna citrona, tak třeba bude veseleji....;):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.