To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. blond87

blond87 Pisálek fóra

tak akce na 80 % hotova,pestuji jen na 2 polich,jen se me ta farma porad seka od BB asi,dela to jeste nekomu nebo jsem sam?,je to des takhle hrat>:(:(

2. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

3. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj, tak jsem taky ráno dokončil akci, poslední brčka mi spadly z růží . Stonek už jede :D

4. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Výhonok v nebi aktivovaný a do konca mi chýba 27 krmení, takže to sa dá urobiť. Gratulka všetkým, čo majú hotovo a pre ostatných-nech Vám to padá.

5. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

matlafous123 hotovo? Dlouho o tobě není zprávy ;) Chci se poměřit s někým cca na stejném lvl, sic jsem ti včera utekla o jeden dopředu a jsem šťastná jak blecha, že můžu pěstovat tulipánky :D. Melounky jsou ve stodole, ale brčka došla 9 úkolů před řádkou na stonku....u dcerky zatím bojujeme se vším, celé to asi tentokrát nebude, ale k řádku se snad doplazíme :)

6. zdendulina357

zdendulina357 Zelenáč fóra

Jestli máš florenů nějaký přebytek, tak mi něco pošli.

STYBI tohle ocenil(a).
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Brcka hotova, mlyn jen ceka na akcni, tak mozna to rozjedu a budu si poctive odskrtavat ty kusovky... zlatych 6 ukolu, tak se snadno drzel pocet co uz mam a co chybi...

Vypadavat ma 178 brcek/den, v tuto chvili ma byt 532 ([40.ukol]+88 ) nebo chybet 532, mam 1075 (chybi 0 ), mam 101% hotovo.
    Stav cukrmelounu : idealne 8848 kusu (2950/den, [4.ukol]+1298 kusu ), mam 11570 z 17700 (65% ).
    Zatim uplynulo 49% casu, zbyva 72 hodin.
    A vetrnik musi udelat 266 sklenic, po kouskach podle vody, takze necekat :)

8. blondmary

blondmary Magnát fóra

Ha, a labuť je doma . To mám veľkú radosť.
    žltý v ľavo skóre 70/75
    pestrofarebný vpravo ten je celý hotový.;)

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tassadar11 No, zrovna tohle je tip akce,kde je lepší plnit průběžně! Akorát je vhodné si udělat tabulku s pěstováním akční plodiny a mletím ve mlejně.
    Doufám ,že v příští akci těch úkolů nebude rovnou 500.o_O

10. zejdy66

zejdy66 Stará škola

No,já mám sice také hotovo,ale jedu dál,bo ty krejcary za sklenky jsou celkem zajímavé(1015) a vlastně jsou zadarmo;)

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mno, postoupil jsem o 11 úkolů, stonek pracuje a Honzíka jsem opět nepoužil. Tak mám dojem, že ho asi ani nepoužiji, s mou pamětí...
    Jo, z tajemek - stáje: pásovec, oranže chamík a pipka, stromy farma - rakytník, vrba a to třetí vzala lišta, na baha - grep, garcinia, delonix xl a papája xxl. Mohlo být i hůř...

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak úkol kompletně splněn ;)

13. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Mě z TS potěšil jalovec a žluté lapacho, jinak jeřáb xxl a jeřáb, olivovník xxl. Z TCH čáp, ježek a vraní úkryt vše do lišty. Tak vám ať se zadaří.

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Vpravo hotovo, vlevo chybí 9 dodávek, to už dodělám zítra.
    Ale dnes mám dvojnásobnou radost - z posledního tajemného chlívku se vyklubala růžová prasátka a mé krejcarové konto je osmimístné xD
    Vzhledem k tomu, že zvířata téměř nechovám, dokonce všechny anakondy i opice a slony do úkolů v družstvu jsem nakoupila, tak z toho konta mám snad větší radost než z prasátek.

Edit: Původně jsem napsala desetimístné, ale to byl překlep z radosti, že konto začíná 10. Takže miliardy to opravdu nejsou xD

Naposledy upraveno: 19/3/16
  15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem právě odtajnila TS na Bahamce - nejprve se objevil kokos XXL (ten mě potěšil :)), pak kiwi XXL (taky dobré, jeden už sice mám, ale tak mu alespoň nebude smutno ;)), dál tamarind XXL (no, mám radost z každého stromku :p) a jako poslední vykoukla NEKTARINKA :D
    Tím se tedy tahle akce posunuje z kategorie "docela prima akce" do kategorie "naprosto skvělá akce" :)

16. aljanu

aljanu Aktivní autor

Akcička hotová,Fred a Andy mi moc děkují a já si půjdu postavit tajemné chlívky,abych byla překvapená až tam uvidím to dlouho očekávané "Labutí jezero" :)

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Robinela1 Nemakam, stavkuju! :p Jak prijde jaro, farma jde stranou (hlavne o vikendu), takze se mnou se radsi nemer. Na farme jedu vystavni zahradu, kdyz se nedostanu pul dne ke kompu a melouny mam s prostojema jen na Baha. Doufam, ze je jeste sobota a tudiz na akci dost casu. Leva strana hotova, na prave stojim u 47. ukolu.

18. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

tak 75 úkolů v levo hotových a v pravo 17, jdu si pro stonek, ale jako vždy stojím na vypadávkách - modlím se a zárověn čekám na dlouhodobky, snad to stihne vše vypadat, alespoň na ten stonek xD

19. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak mám napěstováno a chybí mi 190 padátek - což by neměl být problém, hodím na noc dlouhodobky a zítra to dotáhnu, pokud by to přece jen vázlo mohu si vypomoct našlechtěnými karafiáty na poho polích se SH a kaštanovým řádkem, ale určitě to nebude nutné.
    Tak ať se všem daří-

20. PepanPM

PepanPM Pisálek fóra

Hotovo 35/31. Je ještě dost času. Chybí sklenice a melouny. Zítra bude vše hotovo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.