To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné ráno :) .. no žabáci na mě koukají, proč nic nenosím :D a že chtějí ještě sklenky .. ale mám hotovo a nedostanou už nic :p Oba stonky aktivované a z tajemna jsem měla oranž. krůtu, vlka a guáno ... růžová prý došla, tak mě to musí stačit xD. Stromky šly do lišty a na Baha jsem je ani nedávala .... vím, co tam bude :(. Tak ať to těm, co ještě sbírají brčka hezky padá [​IMG]

2. albeli

albeli Pisálek fóra

Ahoj, tak dnes po ránu, nakrmeni žabáci a odměnili se mi stonkem. Do splnění úkolu úplně do konce ještě zbývá namlít sklenice. Vždycky si "pokecám" s opičím králem, kterého mám usazeného v deštném pralese, vyletí, prohlédne pole a určitě mně jedno brčko přidá navíc a pak hupne zpět do domečku. Potom teprve pokračuji ve sklízení na dalších loukách. Držím všem palce, ať dokončí soutěž. :)

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Hotovo, odevzdáno, splněno :D. Obě strany hotové, tak to nakonec šlo docela rychle :). Snad je to všechno k akci, jen snad ještě to tajemno, za 5 hodin se ukáže :p.

4. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Všem přeji krásné ráno. Stonek je aktivovaný, tajemno nasazený , tak jen budu čekat co se z toho vyklube. To bude zase radosti ;);). Ostatním držím palečky, ať padne co si přejete.

5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hezké ráno všem, zatím mám hotovo 107 úkolů, a teď nemůžu zatím plnit další, neb mi došli brčka a žabáci asi neumí bez nich pít vodu.

6. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak na levé straně mám žabáky nakrmené.... na pravo mám splněno 19 úkolů, ale za chvíli sklízím karafiáty, tak zase budou další brčka. První dva dny jsem moc snaživá nebyla, vysadila jsem akční kolem 18h a vzpomněla jsem si na sklizen vždy až druhý den ráno...tudíž jsem měla zisk brček minimální:music:. Na dnešek jsem poprvé vysadila dlouhodobku, tak uvidíme.
    Kdo má hotovo...blahopřeji.;)

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zatím dle plánu
    cukr meloun: Mám 14038. Ideální stav 8241. Plním na 170,3% Hotovo 78,9%
    brko: Mám 769. Ideální stav 489. Plním na 157,3% Hotovo 72,8%
    ještě 2 otočky a akční bude doma ;)

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Velmi složitým výpočtem jsem vypočítala, že jsem v plnění tak víceméně kus za polovinou a zbývá mi cca 7 sklizní, takže si myslím, že v pohodě stíhám. Plním průběžně a tak ztrácím přehled. Brčka zatím nechybí. Vlevo 52/75 a vpravo 44/75. Jo a mimochodem ta žába vpravo je ve skutečnosti nádherná. Ty barvy jsou jasné zářivé červená, zelená, blankytně modrá.....myslím že se jmenuje listovnice červenooká. Obludku vlevo nepoznávám.
    Tak pěkně pěstujte a ať to padá.

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Andy bude určitě listovnice, ty barvy prakticky přesně odpovídají. Až ta na očička, samozřejmě. Myslím, že Fred je některá z pralesniček, konkrétně pralesnička strašná, tu si pamatuji, že je celá žlutá. Myslím, že se jí říká i zlatá (tedy o žábách nevím prakticky nic, tohle si pamatuji z jedné detektivky :p)

10. kominík73

kominík73 Rádoby autor

Přeji všem krásný den,
    prožijte jej s úsměvem!
    Proč mít mračno ve tváři,
    jen proto že se plány nedaří?..
    Chi cítit štístko a nejlíp hned!
    Tak s úsměvem ho lákám zpět.​

Všem kdo již má splněno, přeji pohodový víkend, a těm kdo jsou na tom obdobně jako já, nevěšte hlavu, však to ještě dáme.. no i když oproti svému plánu nejsem ve 2/3 úkolu, ale splněna teprve jeho polovina.. Dnes to už moc nedoženu (melounků chybí 9300), ale zítra mi konečně začíná víkendík a budu se do toho moct řádně opřít..
    To, co nás v životě čeká, se sice vždy ovlivnit nedá, ale dají se změnit plány! Tak dnes sklidím ještě před odchodem melounky, nasadím některou dlouhodobku, nejspíš špenátek a nebudu se obtěžovat jeho zalejváním či hnojením a po příchodu z práce tentokrát rovnou zamířím k postýlce.. Nerada bych se totiž v neděli ve čtyři ráno vzbudila zimou na tvrdé kuchyňské lavici a zjistila, že farma je sice sklizená, ale pole již neosetá.. Potřetí za sebou bych to už asi psychicky neunesla.

11. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . žabák vlevo kompletní, pro toho napravo mi chybí ještě 70 skleniček vody - napěstováno vše, tak jen čekat na brčka :cry:

12. dadunek

dadunek Aktivní autor

Dobré deštivé dopoledne všem farmaříkům.
    Napěstováno mám a teď ještě chybí 35 sklenic.
    Zasazeny dlouhodobky tak to snad napadá. Času je dost.
    Hezkou hru všem.

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

hezké dopoledne ... splněno 108 úkolů, dodávám podle toho jak napěstuju, brčka zatím padají tak, že vždy mohu namlít další várku, takže bez prostojů, jen čekám na dozrání melounů, jedu je jen s vodou, SH zatím šetřím

14. stěby

stěby Hvězda fóra

Večer jsem přestavěl farmu do "klidového režimu" kytky - zvířena - stromy. Ráno se žlutozelené potvory moc nestrhaly, ale na stonek to stačilo, takže cíl splněn. Z TS šlo až na jednu výjimku všechno do lišty - labuť se nekoná (ale žlutý kurník taky ne ;)), potěšila moje první černá vrba. Počítadlo se zastavilo na 65/57, ale zbývá ještě 73 sklenic :cry:. Žíly mi to netrhá, co bude, bude. Dekorky navíc nijak zvlášť nepotřebuju.

15. myš59

myš59 Vévoda fóra

jupí jsem doma..v levo 62 v pravo 40 sklizen po 15 hodině,tak zas poskočím, melu průběžněa hned dodávám...co mají splněno gratulka a nám pevné nervy at vyskáče kostatek brček pěknou sobotu ;)po ranním razíku svítí u nás..

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

at si EU nařizuje co chce ,u nás se dnes koná 3.ročník koštu, tak se tam večer chystám;) v levo mám 55 a v pravo 46, pomalu a jistě jdu k cílixD i u nás svítí sluníčko ikdyž je trošku chladno...kdo má splněno gratulka a nám pomalejším, at to padá přeji.;)

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Môj žabiak v ľavo má dodané komplet.V pravo tam iba 49-na.Chýba mi ešte akciové melóny 2 x otočiť a bude napestované.Na slamky si musím tiež počkať.Doteraz tajné o ničom stromy:2 x rakytník,1 mišpuľa xxl a javor japonský.TCH-bociany.Všetko putovalo do lišty.

18. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Zdravím ! Tak mám melounů dostatek, sklenek vody chybí 36 ks. Vodu už nechci ani vidět :cry:.
    Teď zasadím něco na dlouho a jedu vítat jaro (selátko, pivečko ) jako každoročně s partičkou bezva lidí. Manžel se synem odjel do Itálie na závody, tak musím zastoupit celou rodinu xD xD xD. A to já ráda

19. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jen jsem si přečetl zprávu od Bursuky, že je chladno, tož jsem teprve zapnul topení - a já pořád,že mám husinu. Inu, němec se připomněl. Jinak mám 111 úkolů a čekám opět klasicky na dnešní první várku melounů. Ráno mi růže s čajem a zázvorem a zvířátka na mýtině nasypali celkem dost brček, jen jedna plocha cibule byla zklamáním. A tak je to s cibulí u mne snad pokaždé. Na JC jsem do rána zapomněl, tak teprve teď zkusím Honzíka provětrat v polích(ne s bavlnou)....

20. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    akční napěstované, chybí 178 brček. Tím, že je nepřehledné co zbývá dodat tak jsem to musel spočítat z FAQ. Včera večer jsem farmu hodil do normálu (stáje a stromy). Z tajemek vše do lišty, ještě zbývá jedna Labuť, ale nedělám si iluze, že z toho něco bude. Holt budu zvířata do úkolů nakupovat na trhu jak dosud.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.