To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. blondmary

blondmary Magnát fóra

fugger64 neboj, pomaly si zvyká , na začiatku si poklepkával po čele ;)

silviec a pistule tohle ocenili.
  2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak kolik ukolu bych mel nevim, neb stal vse jde do sklenicek a ty nechavam ve stodole - at se nerozbijou :)
    Az jich bude plny pocet, pujde to tam jeden za druhym, coz cekam zitra nebo v nedeli rano...
    Pada to stale dobre, teda tak ze neustale mam vic brcek nez kytek do mlyna, skvele :)
    A ten stonek za par korun potesi obe strany, to beru...

Vypadavat ma 176 brcek/den, v tuto chvili ma byt 385 ([30.ukol]+93 ) nebo chybet 671, mam 883 (chybi 173 ), mam 83% hotovo.
    Stav cukrmelounu : idealne 6404 kusu (2934/den, [3.ukol]+1554 kusu ), mam 9956 z 17600 (56% ).
    Zatim uplynulo 36% casu, zbyva 91 hodin.

3. fugger64

fugger64 Komisař fóra

blondmary: noooo..... jestli Ti dělá manžel problémy, tak na něj pust tu modrozelenou ropuchu, nebo Jeremiášku s fialovým kouzlem....;)

splněno 63 levá ropucha a 50 pravá ropucha

Jalko a blondmary tohle ocenili.
  4. abc23

abc23 Komisař fóra

pročítala jsem, takže vím, že už máš hotovo ,takže tohle + ve mlýně využiješ třeba při jiné akci :)
    Já to využívám právě při zadávání po 12ks, zadám poprvé 12ks, s vodou jsem na nule tak jen kliknu na plusko a mám zase plnou nádrž, takže to ušetří pár kliknutí no, ale psala jsem, že i tak je to opruz :)

A díky moc marcipánka74 za fundovanou odpověď a vysvětlení ;)

A momentálně ani brko, takže čekám, čekám.. a 100vka teď pokořena

5. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásný večer všem. Hotovo ještě nemám, ale chci se pochlubit odtajněnýma chlívkama. Získala jsem oranžového osla oranžové prase a kohouta. V 97 levelu to opravdu potěší. Nu což, mohlo být hůř. Je to dárek, takže děkuji. Stromky na Baha šly do lišty, ale všechny byly XXL. Zítra mě čeká hlídání vnoučka a návštěva, tak snad dokončím vše v neděli. Všem, kteří ještě nemají splněno, přeji zdárné ukončení akce. Není kam spěchat, máme ještě dost času.

6. EliM77

EliM77 Magnát fóra

abc23 díky, fakt jsem tam to plus vůbec neobjevila, ale to je tím, že vodu nedobírám do nuly, sklenice jsem mlela po 10ti kusech kvůli výpočtům :)

7. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Jupíííííí hotovo celé bez problémů a v pohodě podle plánu jako vždy......stonek aktivovaný.....farma dána do pův.stavu.....akce se mi líbila u mě
    spokojenost.....děkuji svým sousedům za brčka a všem přeji zdárné dokončení celé akce ;) :) F 96 BAHA 302

Naposledy upraveno: 20/3/16
  8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

TS na baha potěšily! Mangostan,Garcinia,Mandarinka XXL,Avokádo XXL a Mombín XXL .:)
    Zbejvá semlít asi 6 sklenic! Čekám na sklizeň obrstromů, takže dnes bude také hotovo!:)

9. stěby

stěby Hvězda fóra

Ó, já se mám! Snil jsem o oranžovém kurníku, a ejhle, mám červený :cry:. Hned jsem dal na plochu další TS, třeba to tentokrát vyjde xD. Jinak žabáci na skóre 50 a 54/75, nějak došla brka :wuerg:...

fugger64: aby pak manžel na blondmary neposlal Bratrstvo žabí pracky :D.

Naposledy upraveno: 18/3/16
  10. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Stěby a Fuggere, šetřte moji bránici, ještě se nevzpamatovala od posledně...:);):)
    Můj stav 49/46, čekám na padátka. Na noc jdou růže a cibule. A na baha váhám - jestli akční nebo zázvor, hm, zase dilema...:mad:
    PS: JC je doma! Balonky nechci hóóódně dlouho vidět... Ani v utkání Bayern versus Real

11. stěby

stěby Hvězda fóra

Já mám melouny komplet, takže na baha bude citronová tráva do družstva, na ostatní asi růže.

blondmary, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už jen 20 sklenic. To by šlo. Melouny se mi počítat nechce. Uvidím, až domelu, co ještě chybí. Za hoďku bude pórek. Když to dobře dopadne, potřebné množství vypadne a bude finíto. Když ne, tak zítra je taky den....;)

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Řádek pracuje, do úplného konce chybí 68 sklenic. Napěstováno mám, brčka napadají. Pěkná akce. Ze stájí oranž.rodeo, ježek, holub. Ze stromků zatím javor japonský XXL, žluté lapacho, mandlovník XXL. Na Baha teprve zasazeny.

14. Flyfirepanther

Flyfirepanther Rádoby autor

tak jsem tam dal dvě stáje, no a vyšli oranžové husy a koně. Labuť někde asi létá a nechce přistát u mně na farmě. Tak si tak říkám: "nebuď labuť a dej mi labuť."

15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dneska jsem toho stihl konečně trochu víc a už mám i stonek, pravá strana kompletní a na levé straně chybí ještě 9 úkolů, ale myslím si, že nejpozději zítra večer bude hotovo ;). Pak už jen poslat na plochu tajemno :p.

16. dominik1961

dominik1961 Pisálek fóra

Taky hlásím hotovo a teď už jenom počkat co bude v tajemno. To bude zase radosti na starým bělidle. :)

17. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

Melouny napěstovány, brčka chybí, splněno 75 + 40. Nyní dlouhodobky a vyhlížení brček. Renzo mi dnes vůbec nejde 8 - 9 bodů za hru :cry:, jindy dávám Lukáše 15 -20, střílečka 4-6. Já se tak snažila na JC, ale asi mi bude odepřen :cry:.
    Kdo má hotovo - gratulace. Kdo ještě maká - ať to padá ;).

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Pěkné dekorace, jen ti žabáci u baru nebo za barem nemají co pít ani tu vodu. V regálech plno lahví a už jsou tak zničení, že na ně nedosáhnou a barman nikde.
    U mě si ještě počkají než se usadí ve stonku, zatím mají galeje ,-)

19. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

musím se pochlubit dvě labutě na mě vykoukly (jednu jsem měla) melouny napěstované a teď už jen sklenice 60 ks tak jsem spokojená

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jo, namleto by bylo. Melóny dopěstim zítra v tropech, bo tam jsou prý sladší, větší a bez pecek (ucpává mi to brčko :(). Papa

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.