To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Ti, co mají hotovo, těm patří gratulace, mám napěstováno, ale ještě chybí 110 sklenic, tak jsou tam dlouhodobky, tak snad zase nějaká brčka vypadnou! Pěkný a pohodový víkend všem! ;););)

2. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak zatím z TS žaba,oranž.kačky a kohouto_O-.-:Dplním úkol 47:53,zatím pohoda;)

3. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jsem se tak těšila na Podivuhodnou stáj s názvem Labuť, že třeba vypadne ošklivé káčátko a já si ho dopěstuju i pohádku bych mu četla, ale není to tak tristní jako žlutej kurník, ale stejně co s žábou, krtkem a želvou? Šup s nima do lišty.

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Já jich mám 42:43, chybí melouny a padátka by také chtěla nějaký doping... Ale mýtinu neosázím, stromy nezruším, raději skončím o den déle. A teď se jdu kochat přírodou, pravda bez škodovky, ale já zase nejsem pan doktor...

5. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Stáje odhalím za 2h......stromy jsem ještě nedala, až doroste akční, jestli nezapomenu, brčka moc nepadají, ale to je pokaždý a pak jich je hafo....;):)

6. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Dopěstováno.... Jen mi chybí 15 úkolů.... Snad už to napadá....
    Taky vám dělá ta zelenomodrý žába takový divný pohyby, jako kdyby se chystala vyskočit z obrazovky?
    jsem z toho už flustrovanej.....xD

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, jsem psal na začátku, že jsou divní, dlouho se ně dívat nedá xD myslet si můžeme cokoliv, to se tady nedá psát, tak třeba, že ho bolí břicho nebo by rád žabičku :) nebo je vyčerpaný a i když nosí vodu, tak má žízeň...

Kuteno, držím palce ať labuť přiletí a mohla by i ke mně na farmu, ale ještě jsem je na plochu nedal ,-)

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

sakra tady to jede jak F1 takže my pohodáři asi takto

cukr meloun: Mám 11548. Ideální stav 6141. Plním na 188% Hotovo 64,9%
    brko: Mám 628. Ideální stav 364. Plním na 172,5% Hotovo 59,5%

mno zejtra dopěstuji vnoci na neděli pomelu co půjde a ráno při formulkách doplnímxD hm pěknej plán :music:ale jestli se zase ožerem tak zase nic:wuerg:

9. Levlef

Levlef Baron fóra

kde berete ty melouny? ja jsem někde na 3000 :D :D

ell1956 a tomokoco tohle ocenili.
  10. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

jedeš na 1*1 s mjs ?

ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  11. kikiriki

kikiriki Rádoby autor

Teda tady jsou někteří rychlíci, že už mají hotovo, to se ani nechce věřit.

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak mám taky hotovo,ale jen díky tomu,že jsem na začátku otočila párkrát cibuli s láskou kvůli padátkům.Všechno jsem zrušila kromě obrstromů,takže melouny přibývaly docela rychle.Řádek aktivovaný a studna zakoupená,takže naprostá spokojenost.Teď se můžu v klidu věnovat Renzovi.Kdo má hotovo gratulka,kdo ne ať vám to padá a klídek,času je ještě dost.:):);)

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Levlev - No, já nevim, jak ostatní, ale mně rostou na poli :pNo fakt xD;)
    A úúúž jenom 50 sklínek :music:(zase došly brčka :(). Tu ošklivou obojživelnou divnou havěť zatím nekrmim, měla bych v tom guláš. Dostanou, až namelu všecko. Je jaro, začínaj poletovat mouchy, tak ať si něco uloví. Tak. A maj to -.-

Naposledy upraveno: 18/3/16
  14. fugger64

fugger64 Komisař fóra

skalara.v: bych neriskoval s tím krmením nakonec.... Už teď, jak jsem psal, se tváří, že sežerou nás.... aby nám tu příště na fóru už místo Tebe nepsala ta ošklivá žába vpravo.....:eek:

15. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj, napěstováno už taky mám, ještě mi chybí brčka na 26 sklenic a bude hotovo , budu to dodávat až všechno najednou :).

16. blondmary

blondmary Magnát fóra

fugger64- prosím ťa tak toto mi nerob. prečítala som aký odkaz si nechal pre skalaru.v, a vyprskla som smiechom tak, že môj manžel hodil na mňa taký čudný pohľad ako tá žaba pri studni.
    K akcii. nakŕmených 64/65
    z tajomných som čakala labuť, dostala som vlka.:mad:

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Fuger - nebojím se. Tááák velkou hubu nemá xD

18. Levlef

Levlef Baron fóra

20 levy, 32 pravy --- hele já asi hraju s jinýma živočichama než vy. Kdeže žáby hop a skok, asi donáším vodu hlemejˇžďům nebo tak něco :D

ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  19. fugger64

fugger64 Komisař fóra

blondmary: šmarjá to se moc omlouvám....ještě budeš mít doma kvůli té ropuše průšvih.... a to jen proto, že si ropucha místo na mouše pochutná na skaláře:eek:

Naposledy upraveno: 18/3/16
    ell1956, evainfo a blondmary tohle ocenili.
  20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:eek:hm, já mám "napojeno" jen 29+40... asi budu muset trochu přidat xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.