To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pekne rano! Zpod tajemne poklicky vypadly dalsi zazraky: oliva XXL, mispule XXL, mandarinka XXL a capi hnizdo.

Mikeš Stromovi hlodavci jsou posledni ruzovka, ktera mi chybi ke stesti, ale kdyz tak koukam na tebe, jak jsi podstatne nenarocnejsi, tak se pri OaD ozvi, ja ti ty oranz. kokodaky poslu, at jich nemas malo :p:D

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak hotovo mám 122 úkolů ;)

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak se také musím pochlubit nalevo 27/75 a na pravo 33/75 krásných 60 :)

4. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Mně ještě chybí 480 brček, a ty časem vyskákají. Na pěstováno akční mám. Času je ještě spousta.

5. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj EliM77,
    děkujeme za upozornění, chybu v počtu opravíme.

6. Levlef

Levlef Baron fóra

levý 19, pravý 24

...no, a jak jsem sklízela celá rozespalá, automaticky zasadila zas cukrmeloun... no, tak teda pokračuju no... :D

7. EliM77

EliM77 Magnát fóra

nanyblacks, bursuk59 a ell1956 tohle ocenili.
  8. dkacka

dkacka Rádoby autor

Padátka honíte na vyšlechtěných růžích na pidipolích, normal nebo na pohopolích? Děkuji za radu. :)

9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj dkacka,
    pokud máš vyšlechtěnou plodinu na okamžitou sklizeň, je nejlepší použít pohopole, máš z nich větší úrodu a šetříš SH.

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak melu - už konečně. Zatím mi to dá na 166 sklenic. A došly brčka (chybí 420):cry:. Takže to asi rozjedu s pórkem. Na 2x2 se SH, hnojem a vodou (s vánočkou a nevinností) jsem pod hodinkou růstu.
    Nechci se s tím crcat do nekonečna, bo musím dopěstovat uhorky a rajčata a tak...bo byl poměrně rozsáhlý export, tak je ve stodole průvan :p Kolik mi chybí melounů netušim - do mlýna asi tisíc + 4600 do úkolů o_O Ale to pude, pane štábní :p

Na pohopolích 2:57 - jdu do toho, to bude lépčí (více hopsátek, méně SHáčka ?)

Naposledy upraveno: 18/3/16
  11. artex

artex Perspektivní autor

,tak začínám - doufám že už není někdo hotový:)

12. fugger64

fugger64 Komisař fóra

tak.... poslední melouny na polích a budu mít dopěstováno.... doplněno 50 úkolů vlevo a 45 vpravo.... jenom ty žáby na mě čumí nějak stále hloupěji a spíš mi připomínají zlá monstra, než roztomilé obojživelníky.....:p
    co tu máte všichni s tím SH? používám ho jen na rozpěstování.... kupujete ho na vagony?:(

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Fugger - nic nekoupim, nejsem blázen xDnebo jsem o_O Ale nějaký ten stromeček s kapičkama by se našel, no;)

14. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji krásný prosluněný páteční den,
    za oknem se směje sluníčko, je sice ještě trošku chladno, ale to za chvíli zmizí a mohlo by být i teplo - na procházku jako stvořené.Takže dnes jsem se vlevo dostal na metu 42/75 a vpravo na 39/75. K úplné dokonalosti mi ještě chybí 642 brček a 6402 cukrových melounů. Ale akce dnes nekončí a do konce to ještě napadá - věřím tomu. Dnes ještě otevře svůj krámek Renzo a tak se hned podívám,, jestli tam někde u střelnice na mě nečeká JC - byl by první ( a asi zůstane i poslední). Pořád si pojedu svým tempem a stylem "No stress!"
    Takže přeji všem, aby se Vám dařilo plnit to, co jste si předsevzali a vzpomeňte si na legendární hesla"Spěchej pomalu" a "Pomaleji dál dojdeš". Doufám, že to platí i pro poměry na farmičce. xDxD

15. myš59

myš59 Vévoda fóra

hezký sluneční pátek, musím se pochlubit.... z první tajemné mám konečně labutě a protože melu SH musela jsem koupit 1 krmivo a že je drahé....ze stromů 2x rohovník xxl a kokos xxl na levo 47 v pravo 37, což jde. ;) ještě jedna sklizen kol 15hodky ,nasadím karafiáty a jedu slavit :D pokračování zítra ...pěkný víkend

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

hezké dopolko, tak z tajemných zase nic extra akorát že jsou xxl , v levo 50, v pravo 47, jde to pěkně, no ale na víkend nebudu doma, tak překopu na stromy a pak budu pokračovat...pěkný víkend

17. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

74+24 čekám na meloun a brka. Musím zkontrolovat, kolik toho mám ještě pěstovat, aby se mi to pak nezkazilo :p.

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Neviem či to mám urobené v akcii málo alebo veľa.ĽS-54 a PS-40.Za tie dve labutie jazerá s ktorých išli obe do lišty bobry oranž.a kozia mliekáreň žltá a z dvoch sadeníc na Baharame 2 xxl budhove ruky.Som teraz zvedavý čo vyfasujem aké labutie jazero.Ja som taký veľký Smolíček Pacholíček:(:(.Chcem labute a chcem lebo ich nemám.Pitrýsek47 však keď sú to labutie jazerá tak jedny by mohli byť.Dodnes by som nemal ani rybárika ale dobrá susedka(zlatíčko)mi jedny podarovala.

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ajajaj, brčka docházejí, tak bude zase šnečí tempo ,-)
    Kuteno: ahoj, máš hotovo dost, já bych toho chtěl a ty jenom labutě :D

20. Levlef

Levlef Baron fóra

Takže já, nejvíc zpruzelá, nečekám koukám jako jedna z mála na labutě, ty už mám nějaký pátek :) Vlastně ani nevím na co čekám, asi na jezevce... ten nehrozí, takže to tipuju na oranžovou výrobnu vajec, nebo červený netopýry (těch mám jen 18 :D :D ). Ale než se k tomu vůbec dohrabu, bude po akci, takže se nemusim rozčilovat :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.