To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

Děkuji snad to zvládnu

2. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Tak hotovo ,zbylo 28 melounů xD, farma přestavěna na využití mega BZ tudíž opět stromy. Dobrou noc všem :inlove:

3. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

Já chci taky přesouvat JC z plochy na plochu, ale nemám co :cry::cry::cry:. Já přesouvám max citróna z lednice do čaje béééé.
    Zatím splněno 80 úkolů.
    Třeba se někdo slituje a při O-D nějakého pošle :);):p.

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

zatím splněno 22 + 28 úkolů, tedy krásných padesát xD, farma připravena na noc, já se půjdu také připravit na noc :p

5. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Tak já mám cca. 10 K melounů a asi 500 padátek a rád bych už plnil, ale je mi jasný, že se nedopočítám, posledně jsem akční přetáhnul asi o 3 tisíce, z toho jsem jako radost neměl. Ale jinak dneska Soukalka druhá, Spartička postup v Římě a Plíškovka v semifinále, život je krásnej :)

6. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Ó jaká radost, oranžová slepice , snad bude dávat zlatá vejce.....:)))
    Tak tomu říkám tajemný výběh :(((

Naposledy upraveno: 17/3/16
  7. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

noční sklízen pomletá , v levo hotovo39, v pravo 40....abych zbytečně nenapěstovala víc, jak u poslední akce, tak ted to mám zjištěné jak na to? Prostě si otevřu nabídku dodávání a když sklidím , kouknu do města a spočitám si kolik sklenic potřebují a kolik melounů to po mě bude chtít a tak pomalu dodávám, uítra stihnu jen 2 otočky, pak to jistí karafiáty a v sobotu dopoledne zas pokračujem akčním ;)dobrou noc..

8. DOGANKA61

DOGANKA61 Zelenáč fóra

Zdravím. Jsou to jednoduché počty. Namel 100 vody(5000 akční) pak jeď akci do 30 na obou stranách( 1000 akční ). Pomáhá to. Tím mám 30 - 30. Dobrou noc

Naposledy upraveno: 17/3/16
    ell1956 tohle ocenil(a).
  9. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Mám splněno 73 úkolů, čekám na melouny(kéž by přistál i nějaký v Eurech, to bych byl za vodou). Dopoledne jsem si koupil charitní větvičku a už holka maká. Na vodu přispěji... ;);)
    Všem, co už dokončili, patří moje gratulka. Jsem sice zelený, ale než dodělám akci, tak zase chytnu svou bílou barvičku.:wuerg::wuerg:

10. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Hojs bojs end girls.

Takže ve stodole zásoba brček (dopoledne před začátkem plnění akce jich bylo 620) a nyní jsem na tom 35/75 levobok a 43/75 pravobok. Jediné, co ěm opravdu štve je ta nutnost to všechno mlít po 12ks, tedy prakticky dám na 14min (pro vrtáky zaokrouhleně) a pak se tam můžu vrátit a zasejc klikat do blba... to je trochu nepraktické, ale prostě vodní nádrž nenafouknu. Aspoň že se dá voda kupovat přímo ve mlýně, když je vyčerpána. Tak ať se všem daří.

Hard Rock Hallelujah

11. Lida7373

Lida7373 Stará škola

No myslím, že se člověk nemusí stresovat, přesouvat nemám taky co....přesto akci vždy splním celou. Aniž bych cokoliv dokupovala....vždy to nějak napadá.....jediný o co se snažím, prostě rychle napěstovat akční, takže na včera a na dnešek byla i přes noc.
    Pak vrátím farmu do původního stavu většina lidí má stejně kombajn z úkolů, nebo kuponů, tak to je rychlé. A počkám až to vypadá.....na konci akce nepotřebuju o tisíc vypadávátek víc.....zbytečné. Aniž bych to nějak extra honila jich mám 480. A stromy budu vracet už dneska na plochu, aby zítra už byli ke sklizení....zítra asi na jednu plochu vyhodím slepičky a pojedu hnůj.....

12. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Jde to v pohodě, jsem na 80ti, tak ještě 50 a bude hotovo, sázím akční, nic jsem nebourala a padá to normálně, času je hodně, tak jsem v klídku;):)

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezké ráno všem :) [​IMG] melouny dávám i na noc a jsem si šla spočítat stav, jak na tom jsem :p. Ještě mi chybí 81 sklenic a 4650 melounu :D. To vidím až na zítřek, ale protože jsem až do neděle v práci - možná i déle. Jsem vrátila pár chlívečků na plochu .. mi chybí myšky na výrobu sýrů :p a ten úkol v družstvu "sýrová záhada" je nekonečný :D ho musím konečně dodělat :p. Hezkou hru a hodně brček ;).

14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dobré a slunečné ranko:ppřeji všem;)Akce hotová, farma přechází do klidového režimu:D

15. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Hezké ránko, akce SPLNĚNA na pohodu :)

meloun: Mám 17808. Ideální stav 5144. Plním na 346,2% Hotovo 100%
    brčko: Mám 1270. Ideální stav 305. Plním na 416,4% Hotovo 120,3%
    sklenice: Mám 264. Ideální stav 76. Plním na 347,4% Hotovo 100%

resp.po úpravě sklenic:

meloun: Mám 17917. Ideální stav 5352. Plním na 334,8% Hotovo 100,1%
    brčko: Mám 1270. Ideální stav 316. Plním na 401,9% Hotovo 120,3%
    sklenice: Mám 266. Ideální stav 80. Plním na 332,5% Hotovo 100%

Naposledy upraveno: 18/3/16
  16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hezké ráno všem, zatím mám splněno 71 úkolů, to znamená 2 dekorky jsou doma , alespoň něco, konečně jedu přes jiný prohlížeč, který se zatím neseká, přeji všem, ať se akce podaří celá.

17. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

Přeji krásné páteční ráno:D i když mrazivé ................Tak splněno 81 úkolů tak snad to v klidu dodělám :p ......

ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  18. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

tak jsem zkontrolovala stav, jsem u 46. resp 44. úkolu u žabáků a chybí mi:
    melouny8450
    brčka580
    Tak do večera by mělo být dopěstováno, farma vrácena do původního stavu a snad pak doskáčou brčka...

Trepifajksl, ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  19. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Mám dotaz, ty počty:

Co je potřeba
    4600x cukrový meloun, 264x sklenice vody - jsou správně? Mi totiž dvě sklenice pochybly, musela jsem dopěstovat 100 melounů, myslela jsem, že jsem udělala chybu v zápisu do sčotu, ale když jsem přepočetla počty sklenic v úkolu, tak jich je zapotřebí 266 ??? Děkuji

Naposledy upraveno: 18/3/16
    kometak96, Trepifajksl a ell1956 tohle ocenili.
  20. kotule

kotule Pilný autor

Po ranní sklizni jsem dodala žabákům. Nalevo mám hotovo 47/75, vpravo hotovo 46/75, přes den mám akční a na noc jsem dala růže a cibuli. Nikam se neženu, času je dost, ještě si to pro jistotu hodím do farm sčotu, ať zase nenapěstuju o 1000 ks navíc :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.