To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Ahoj Hujeři :), hlásím stav splněných úkolů: vlevo: 0, vpravo: 0, vyrobených sklenic 160. Chybí: 9667 melounů, 218 brček, 104 sklenic.
    Jsem v klidu, v neděli to bude....8)

2. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já chtěla toho ptáka s dlouhým krkem, nemyšleno pštrosa xD Ale dostala jsem orange oslíky a pásáka :wuerg: Z kytek nevím, tam to vyroste až až někdy v noci.
    Akce mě nebaví. Nevím proč, ale buď jsem jarně unavená a nebo to chce změnu. Asi začnu hrát flašku, nebo na doktora xD Ani k jednomu nebude potřeba kombajn.

3. EliM77

EliM77 Magnát fóra

abc23 jaké plus ve mlýně? Hraješ Farmeramu? To plus tam snad bylo jen týden, někdy před čtvrt rokem a hned nám to zas vzali, páč jim to nedělalo dobře ... nebo tedy něco hraju blbě, páč tam to plus určitě nemám :D :D

bursuk59 a fugger64 tohle ocenili.
  4. fugger64

fugger64 Komisař fóra

čarodějka007: čau, že jdeš..... 160 sklenic super:)

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

fugger64 no jo no....já si hraju na doktora v reálu a není to moc zábavné, takže pěstuju zvolna a ono to nějak dopadne...

bursuk59 tohle ocenil(a).
  6. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

EliM77 tady máš to + a ano je to na farmě

to + tam nevidíš jen pokud máš dostatek vody na vyrobení jednoho kusu ve mlýně, například pokud budeš mít 25 jednotek vody v této akci na sklenice tak + tam neuvidíš, pokud ovšem klesneš na 24 jednotek vody bude tam +

7. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Já to tam nemááááááám :cry::cry:

dasa1143 a bursuk59 tohle ocenili.
  8. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

nemáš jelikož máš vody dostatek

bursuk59 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. Edetka

Edetka Pisálek fóra

Ahoj, máte to taky tak, že když chcete urychlit odtajnění TS tak to prostě nejde?? Vůbec mi to nenabídne použít 3Fl...

10. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

je to nahlášená chyba Edetka

11. EliM77

EliM77 Magnát fóra

marcipánka74 nemám jí dostatek, chci vyrobit více než 7 sklenic, brzdí mě právě ta voda, tak jak jí doplním jinak, než že musím vyjet z mlýna a doplnit na farmě?

bursuk59 tohle ocenil(a).
  12. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

ale máš dostatek na vyrobení aspoň jedné jednotky, teď běž zkusit zadat do fronty další mletí a už tam to + uvidíš

13. Edetka

Edetka Pisálek fóra

marcipánka74 díky, taky jsem mohla nejdřív mrknout tam.... ;)

bursuk59, pezt a marcipánka74 tohle ocenili.
  14. EliM77

EliM77 Magnát fóra

marcipánka74 ahá, díky, to je blbé, takže ale stejně jsme stále u toho, že musím z toho mlýna vyskakovat, protože když mám více vody než na jednu sklenici, tak tu vodu prostě nedoplním plusem

EDIT: marcipánka74 to mi moc nepomůže, protože sklenice melu po 10ks, aby se mi to dobře počítalo do tabulek, takže stejně musím vyskakovat, ale určitě děkuji za vysvětlení :) :)

Naposledy upraveno: 17/3/16
    abc23, bursuk59 a marcipánka74 tohle ocenili.
  15. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

elim když jdu do mlýna nejprve doplním vodu a potom už jedu s doplňováním jenom ve mlýně jak v této akci tak u SK

16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

cukr meloun: Mám 7813. Ideální stav 3863. Plním na 202,3% Hotovo 43,9%
    brko: Mám 468. Ideální stav 229. Plním na 204,4% Hotovo 44,3%

tož v neděli dle propočtů bude hotovo času dost dobro;)

17. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak jestli budou žabáci na suchu, nebo nenapadají brka, je úplně šumák. Sparta sfoukla Lazio jako svíčku, to zase bude v římských álejích nablito xD. Ale jak řikám, tak určitě, je to sport. ;)

18. laumars

laumars Aktivní autor

Taka mala statistika , ak vas to zaujma ;)
    Farma stabilne (bez migracie-presuvania) 15ks na kazdej ploche, na Baha 9ks na kazdej ploche Noky Citron.
    Doobedny zber: 17-18-18-16-16 ks
    Poobedny zber: 19-21-19-13-12 ks
    Vecerny zber : 16-19-21-7-17 ks
    Ci ty zobraci pomahaju na vypadavanie necham na vas, ale urcite ich nebudem schovavat v liste.

19. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Vlevo splněno 75 úkolů, vpravo splněno 75 úkolů a ve stodole se krčí jeden jediný meloun[​IMG].

Brček zbylo 218. J.Citronů mám 25, tentokrát jsem s nima občas migrovala i při sklizní akčních melounů a tak také mohu potvrdit, že byla znát sklizeň s použitím J.C. a bez nich. A ještě jeden malý poznatek - brček z plochy vypadlo přibližně stejně ať jsem měla pole 2*1 nebo polí víc o rozloze 1*1. Dokonce i při druhé otožce rozpěstovávání na polích 2*2 vypadlo za použití J.C. z 44 polí srovnatelné množství jako z polí 2*1 nebo 1*1.

Farmu jsem vrátila téměř do běžného stavu, tj, stav na dvě sklizně denně.

Akce mám ráda, na každou akci se opravdu těším i když pak po ofiku jsem mnohdy zklamána. Ale pak je kolikrát akce zase lepší než se původně podle ofika zdálo. Tato akce měla hodně moc úkolů, ale nakonec ten způsob dodávání byl skvělý, pokud bylo napěstováno a namleto, tak to dodání do úkolů bylo jen otázkou chvíle.

Všem krásný zbytek večera.

20. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Obrovská radost :inlove::inlove::inlove:, konečně mi padla láska k SH u karafiátu (u růží v pondělí). Šlechtím cca od října - listopadu a stále se mi štěstěna vyhýbala. Dnes konečně HURÁ HURÁxDxDxD.
    Aktuální stav 59+24 a opět čekám na brčka a melouny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.