To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já nevim - začít mlít, nezačít mlít o_O, bo jak začnu, budu v tom mít strašnej guláš a už se nedopočítám :eek:
    Žlutých plodů mám k 8 tisícům a trubiček 478. Jsem pořád zelená, takže dobrý. Začnu se bát, až zežloutnu :wuerg:
    Na noc asi fláknu něco delšího, jen nevím co. Zkrátit si vytuněný pórek jen vodou, když nemám bobky ?o_O 13 hodin růstu ? To je na prd. Z růží mi to netento...Já chci větší hnojiště [​IMG]

2. jana151049

jana151049 Veterán fóra

U mě zatím zklamání ze stájí - oranž.bobr /obyčejných mám 11/,10.vlčí doupě.Stromy opět nic co potřebuji do družstva,takže budhova ruka XXL,jeřábXL,morušovníkXXL a avokádoXXL.Stromy XXL sice bezva,ale už je mám.Uvidím jak to bude pokračovat.Jen by mě zajímalo,co bude s nabývajícíma hvězdičkama,mám jich 1001 a banánama.Další strom garcinia,kterých mám ve stodole 1600ks plodů.
    Huráá tak mám 12-tého ježka!Skutečně hodnotná a motivující soutěž.
    Stonek hotov,z taj sazeniček stále nic nového,takže kol "tichá myška" dál bude spát,protože lapacha nikde.To samé i na Baha s taj.sazeničkama.Takže mě to utvrdilo v mém rozhodnutí již nekupovat taj.stáje ani sazeničky.Stačí mě zklamání z této akce.Na co utrácet FL.
    Hurá,konečně jsem se dočkala a z poslední stáje vylezl 22.oranž,bobr!Jaké překvapení.Už aby přijel vláček a ta "překvapení" ze hry si odvezl.
    Bilance : žádný strom ani zvíře do úkolů v družstvu.RT díky! LV 95

Naposledy upraveno: 22/3/16
    evainfo, bursuk59 a STYBI tohle ocenili.
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Matlafous: zrovna minulý týden jsem četla, že nějaký podnikatel z Čech /už důchodce/ tu vodu v Africe těží, dává práci tamním lidem a prodává lidem za skvělých 11kč litr/ běžná cena tam je 38kč/l! takže těch 38kč za stonek je pouze na litr pitné vody, což je na den pro 3leté dítě. Mazec, co? Jestli to je fakt... není to tak dlouho, co jsme my platili 38Kč za 1000 litrů vody

4. EliM77

EliM77 Magnát fóra

skalara.v já bych mlela, páč to mletí je vopruz, umeleš jen 12 ks sklenic a musíš doplnit vodu

5. silviec

silviec Mistr fóra

Ahoj, tak ja melu az mam vse dopestovano, ale přiznávám, ze to litani pro vodu byla asi největší namaha v akci))), JC stehuji ( hlavne první sklizen a rozestovani s SH),s kombajnem to není zas nejak extra strasne a vyplati se,neaktualizuji, jen prejdu na jinou plochu, staci, preji vode zdar. Ja se prave vratila od zubare a bala se , ze po predbezne cene budu potrebovat něco ostřejšího nez vodicku, nastesti mile překvápko, at vam vsem dari .

Naposledy upraveno: 17/3/16
  6. abc23

abc23 Komisař fóra

Na doplnění vody jde kliknout přímo ve mlýně, na to +
    ale otravný to je, to se musí nechat
    zásadně zadávám mletí na hlavní farmě do bahamlýnu a ne na baha, pač tam mě to vytáčí ještě víc, že pro mletí nejde použít baha voda, přitom voda jak voda že..

takže taky radím, do mlýna zadávejte průběžně, pokud pak nechcete sedět 3hodiny v kuse a čekovat mlýn a dávat do fronty..
    nezapisuju plodiny, pouze umletou vodu, zatím jsem tak ve slabé třetině, takže nemám strach, že bych něco přepískla :-D
    stonek snad zvládnu a třeba nakonec vyjde i na double dekorky :)

edit: ještě teda k tajemnému výběhu "labuť" ... se nějak vyklubaly oranžové kachny.. a to jsem nedočkavec plácla 3FL na odtajnění.. no -nekup-to

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Šmánkote, já už jsem vopruzená z těch bobků a teď eště běhat s kropicí o_O:cry:A nakonec ještě dostanu za své úsilí vlka, né?:wuerg:

Du do mlejna

Naposledy upraveno: 17/3/16
  8. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

já to asi nechápu?!?
    člověk tady jeden den není a už je mimo...

vlevo žáby, v pravo želvy uprostřed nějaký citróni?!?
    neměly se náhodou pěstovat melouni a padat brčka???

o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

EDIT: skaláro, jakýho vlka zase? :p

9. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

U mňa zatiaľ 426 slamiek bez akéhokoľvek sťahovania JC... mám ich len na 1 ploche + zopár v lište, no sťahovať sa mi ich absolútne nechce :sleepy: navyše nepotrebujem slamky nazbierať hneď v druhý-tretí deň akcie keďže to do konca napadá aj samo bez nejakej veľkej námahy ;) "sťahovačom" 30+ JC sa klaniam, osobne by som sa na to nedala... niekoľko krát denne na 5 plochách... uff :sleepy::sleepy::wuerg::wuerg:

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No tajemnýho přece :p No uznej, copak můžu mít žlutý vejce :eek: Ačkoli, Danda je taky má xD

11. doben

doben Ikona fóra

Já mám momentálně splněno celkem 68 úkolů. Pozítří bych měl dopěstovat a pak už stačí jen dlouhodobky na vypadávátka.

12. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

skalara.v já vůůůbec netuším, o čem to tady mluvíš, je to ještě farma? xD

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tie moje 2 tajné stajne lietali okolo labutí.Už 3 akcia a ani jedna.Kozia mliekáreň žltá a oranž.bobry,lepšie som ani nemohol dostať.Som zvedavý na druhú várku.Zo sadenicami ešte počkám som zvedavý na ostatné tajomstvá.

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No jó, řikali to v Hamburku :pAle já ti nevim teda o_O

bursuk59, STYBI a Witchy.D tohle ocenili.
  15. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

já mám dneska nějakej útlum (přiznávám, znám příčinu: domů jsem dorazila asi ve čtvrt na dvě ráno)

poprvé jsem (od Velikonoc 2012) zvolila alternativní způsob začátku akce a je to fakt zajímavý
    schválně, někdy si to zkuste:
    včera jsem celý dopoledne vířila vzduch na fóru, abych v půl druhé s plným vědomím a čistým svědomím zasadila karafiáty, řekla v duchu "sbohem a šáteček" všem váženým sousedům a odkráčela středem se bavit
    takže na farmu jsem se podívala poprvé někdy kolem půl osmé ráno, jak se mi osýřily myši, dozráli bloudi atp., abych teprve konstatovala, že moje melouny stačit nebudou a možná by to přece jen chtělo dát i brčko
    načež jsem provedla pokus o rozpěstování, abych byla pracovně odvelena do paďous a na farmu se dostala zpět zhruba před dvěma hodinama
    takže žáby, i když třeba duhový, jsou mi srdečně ukradený, protože jim stejně nemám co dát

prostě v klidu a v pohodě rozpěstuju, obětuju nějaký to SHčko a huš s celou akcí
    ale co chci říct, že je nesmírně osvobozující pro jednou nezačínat akci se začátkem akce a trochu vypustit...

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mé dvě TS z akce(žlutej med,oranžový včely)[​IMG] Má to pak cenu se vůbec o něco snažit?????:p
    To sem se radši zté procházky neměl ani vracet!o_O

17. fugger64

fugger64 Komisař fóra

skalara.v.: prvně doplňuju průběžně...normalně to napřed včechno napěstuju a pak to doplním a ono to nějak dovyskáče...teď to dělám postupně, no trochu opruz to je, ale píšu si to a mám přehled;)
    takže mám napěstováno 10507 exkluzivních podivuhodných melounů a mám vyrobeno 111 sklenic s tím pitímxD
    Splněných úkolů mám 81, 39 vlevo, 44 vpravo.... Žáby u studny blbě čumí a možná bych je poslal raději do nějakého restaurantu v Kantonu:wuerg:
    Witchy.D..: farma? co blázníš.... odkdy se na statku pěstují skunci, sovy, veverky, soby, medvědi, pandy a podobná verbežxDxDxDxD

18. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

fugger64: hele hele opatrně, neurážej moje exkluzivně vytuněný vypiplaný zviřátka >:(:p

kaolíne, ber to sportovně, alespoň ty včelstva držej téma, ne? ;)

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sranda to byla ze začátku, teď je to akorát na potlamě! RT nám cpe neustále nějaký barevný chlívky a využití žádné!:p K čemu mě jsou včely,když úkol na dodání byl někdy v pravěku a navíc mám 21 medových stromů.:p

20. fugger64

fugger64 Komisař fóra

kaolín11: ano, to co jsi napsal je absolutní pravda8). Nikdy jsem nepoužil žádný žlutý chlívek, leda až oranžový. Pěstuji plošně a na stejný čas. Je to efektivnější.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.