To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Casey27 souhlasím na 100%, přesně tak to dělám, netratím ani kus akční plodiny a při počtu 50ti JC je již nárůst znát, no a ručně sklidit 50 políček je otázka 10ti min navíc celkem, na všech plochách, to za to stojí. Navíc padátka mám již nyní napadány, ušetřila jsem cca 800ks SH a nyní již budou JC v liště a čekat na další akci :)

2. PepanPM

PepanPM Pisálek fóra

Casey27 - to stěhování JC určitě vyzkouším, dobrý nápad. Mám jich jenom 7 ale čož, že jo, stačí když kape, nemusí pršet.

A už to mám vymyslené. Nejdřív všechno napěstuji t.j. 17.800 + 1.056 a pak hodinku na dvou mlýnech a pak všechno odklikat a je to. Brnkačka.

Naposledy upraveno: 17/3/16
    bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Casey - ano při "stěhování" je to tak jak píšeš.Já spíše reagoval na stížnosti,že někdo nemá ani jednoho,popřípadě má jednoho a stejně má padátek pořád málo.Jen jsem chtěl říct,že zas nejsou taková výhra. V tvém případě výhra jsou (30ks),ale ruku na srdce - sklidit plodinu,odstranit pole,dát JC,sklidit zbytek,jít na další plochu a to vše 4x opakovat ? To raději obětuji pár set SH s Kašt.řádkem.
    Jen tak mimochodem,nevím jak teď,ale v dřívějších dobách jsem dával na plochu 5 JC,pak sklízel i bez nich a jelikož mě pokaždé vypadl jiný počet padátek (ať už s JC,nebo né) v průměru to bylo skoro stejné,tak jsem je přestal používat.

bursuk59, janajenka a evainfo tohle ocenili.
  4. blondmary

blondmary Magnát fóra

Ak nemám JC, čo mám sťahovať ? :p

Žabiaci sa snažia, polovičku zoznamu majú obidvaja odfajknutú.
    Tajomné sadeničky: čierna vŕba , nektarinka

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Baroland, Casey27.

No já bych k tomu dodal jednu věc. Na farmě, kterou používám k ověření splnitelnosti akce, nevedu JC a krom počátečního rozpěstování (tedy 10ks) nepoužívám superhnojivo, se mi daří akce plnit zcela bez problému. Ovšem zásadní je zvládnout legendu, bez ní je veškeré snažení asi marné.

6. stěby

stěby Hvězda fóra

Pic kozu do vozu, teda vodu do skleníku! Aby mi žabáci nezcepeněli nudou (hlavně ten chameleoní), tak jsem je trochu zaměstnal, abych tady nebyl až za takového lůzra s jedním hotovým úkolem :cry:xD. Tak jsem se zastavil na 41. úkolu, abych se mohl těšit na kurník z TSo_O.

A JC nemám ani jednoho...:(, legenda 29/30.

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dorazila jsem domu, odtajnila, co jsem mela a ruzovi bobri zas nikde..... garcinia, cesmina XXL, jap. javor XL, oranz. husy a zl. pstrosi farma :pxD... neco malo zas pomelu, dodam, prectu co jste tu pomleli vy a skoda, ze od zitra zas bude hnusne (dnesni pocasi by mi vubec nevadilo cely rok).

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: Má reakce byla na funkčnost a využití JC. Nikde jsem nepsal, že je potřeba je mít a bez nich nejde akce splnit. Jasně že jde a v pohodě... jak píšeš je třeba legenda a mít co nejmenší prostoje. Rozdíl je pouze v tom, že já mám napadáno cca za 24hod a ty za 3 dny, ale akci uděláme oba v klidu.

Baroland: Však také to stěhování používám pouze u první sklizně (dost dobrý základ) a nebo u akce, kde je možnost pokračovat v dodávání a jsou zajímavé ceny.... viz třeba op královna a padátka z chlévů.... na ty je kaštan+ skleník + SH k ničemu. Třeba u této akce je na akční vůbec nestěhuju.... jsem línej a vím že to napadá i tak ( vlastně už napadalo) :-D

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Šmankote, stěhovat složitě 30 - 50 JC z plochy na plochu a pokaždé znovu načítat hru?
    Ani náhodou, nejspíš bych přišel o rozum. Závidím vám vaši svatou trpělivost, ne ty JC.
    Mi bohatě stačí po jednom na každé ploše s trvalým bydlištěm, bez stěhování a padátek
    jsem měl nakonec vždycky dost.
    :D
    matlafous - růžových bobrů se ti za odměnu zachtělo? Já očekávám oranžový kurník
    a když nebude, nejspíš skočím z mostu.
    :D

Edit
    danda-vnovis - i kdepak, žlutou výrobnu vajec už jsem si dávno vybral.
    Stejně tak žluté prachové peří.
    Teď jsem, předpokládám, že na delší dobu, povýšil na oranžový kurník.
    xD

10. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Dostaneš žlutou výrobu vajec jako já a budeš celej šťastnej vrnět blahem :D

11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Jasně, chvilku se tady řeší stěhování těch citrónových želv a hned mě to zblblo. Klidně kosím těch 27 stromů bez toho, abych je prvně sklidila xD Taková ztráta v plodech. To budu rozdýchávat déle, než kaolín, že není hnůj xD
    Jinak se blížím k sedmdesátce, naštěstí zatím ne věkem, i když po těch nočních se tak cítím. Žabáci koukají divně, možná je za chvilku budu křísit, protože došla voda. Asi dám na plochu nádrže :pxD

12. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Takže abych nezůstal pozadu, tak jsem trošku promasíroval žabáčkům svaly prací a levý má splněno 30/75 a pravý 28/75. Ještě mám tři sklenice v rezervě, ale žádné brčko, kterým bych nějaký ten lahodný mok srkal a melouny se mi namelounily v počtu 2235. Zdejším rekordmanům to je jistě k smíchu, ale já jsem spokojen - dal jsem si za úkol, že akci splním.
    Závěrečná poznámka - nemám žádného JC a ani nevím jestli na mě vůbec nějaký čeká u Renza a legendu mám 28/30.
    Tajňátka odtajním až na konci hry, ale bylo trošku vzrůšo a aby mi někdo nezáviděl růžového bobra, o oranžovém kurníku nemluvě. Krásný den, trošku jsem si protáhnul kostru po zimě, bude se mi dobře spát. Jo, a kdyby Sparta dnes vyhrála tak nechte ten PlayStation hrát dál - třeba vyhraje i Evropskou ligu. :):):)

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

pajda361: Já mám postup úplně stejný a ani legendu nemám - a jde to taky :D Pravda je, že stěhování pohárů je trochu otravné, ale co, za padátka navíc to stojí. Fakt je, že akce neplním levou zadní, to tedy ne, stanovený čas většinou plně využiju. Ale zase můžu říct těm, co mají splněno první den a pak pociťují lehkou nudu:"Já se bavím celý týden, HEČ!":D

14. fugger64

fugger64 Komisař fóra

MikešxDxDxD bomba.....50 JC.... já jich mám 15 a myslím si, co nemámxDxDxD

Witchy.D, evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  15. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Tak taky podám průběžné hlášení - levý žabák 43 úkolů a pravý 37. Nemám žádné Johny citrony, takže se nemusím zaobírat jejich stěhováním :) Všem přeju prima hru a zdárné dokončení akce.

Edit: stav 43 a 37 jsou aktuální úkoly, jsem si teď všimla, takže splněno 42 a 36.

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Trošku jsem poskočila, pravý žabák 23, levý 27, zasazeny 3 stromy a jdu na čtvrteční pivo-tak ahoj za hoďku?-:p;)

17. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky no ja prekvapeni ze staje byl ruzovy krocan wooow:D

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Na stehovani JC jsem linej, i kdyz se stavitelem to jde rychle... Ale i s tema napevno mivam velkou rezervu vypadavet, no a to nevyuzivam vytuneny kytky (mam vsechny, zvlast cibule je skvela s tim ze ji vyuziju a riskuju jen 2* vic vody)... i s SH jedu jen 100 kusu (10 prvni a 90 druha otocka), pak mam uz dost na vsechny plochy... hlavne ale nemam prostoje, vyuzivam noc na dlouhodobky a to spolu se sousedy v pohode staci... jen nesmi prijit vypadek internetu nebo proudu...
    Z ukolu jsem neudelal nic, protoze radeji nejdriv vse namelu a pak to tam budu hazet naraz, at nemam problem s pocitanim kusu sklenic...

Vypadavat ma 176 brcek/den, v tuto chvili ma byt 211 ([20.ukol]+59 ) nebo chybet 845, mam 506 (chybi 550 ), mam 47% hotovo.
    Stav cukrmelounu : idealne 3502 kusu (2934/den, [2.ukol]+802 kusu ), mam 5114 z 17600 (29% ).
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 115 hodin.

19. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

vlevo 30 v pravo 34 ;)pomalu a jistě směřují k cíli...JC nemám, legenda 28/30 aprvní strom odtejněný... nektarinka první což mám velkou radostxD,kol 23další sklízen tak uvidíme co bude dál...

20. stěby

stěby Hvězda fóra

wallik68: Lepší by byl růžový panter xD.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.