To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já jsem u úkolu 23 na obou stranách a pomalu to pokračuje, napěstuju várku, sklidím, namelu, dodám a zase čekám na další. Takže se i pravidelně stává, že mám o cca 1000 víc akční a zbytečně.
    Mám jen MJS, vodu a už žádný hnůj a SK taky došlo. O Johnu Citronovi se mi jen zdá, kdyby měl někdo zcela zásadní pocit, že mu v liště překáží já se ho velmi ráda ujmu a budu na něj hooodná. Já mám citrony moooc ráda.

2. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

danda
    Super, díky veliké za zprávu.

danda-vnovis a STYBI tohle ocenili.
  3. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Danda.Vnovis/Pajda: S tím Johnem Citronem mi to není moc jasné.....na každé ploše mám jednoho a nestěhuji je.... když se dají na plochu dva, tak se ten jejich účinek z jedné plochy sčítá? Protože v tom případě bych tam mohl nacpat ty, co mám na liště... Děkuji předem za odpověď;)

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Fugger64: ano účinek se sčítá.

5. pavca67

pavca67 Expert fóra

taky se mi o něm muže jen zdat ale nevěřím že by někdo daroval ikdyž jich ma někdo např.63ks

evainfo a švestinka tohle ocenili.
  6. fugger64

fugger64 Komisař fóra

pajda361: děkuji uctivě za info a hned po další sklizni je umístím:)

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Asi bych měl všem trudnomyslným zvednout náladu 8):
    Počet hotových úkolů 1/75 a 5/75, sklenice 0, melouny 4816, brka 343. A nemám ani ten nejmenší strach, že bych tuhle akci nedal ;).

8. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Pomalu se sunu k cíli. 40+20 úkolů hotovo. Nyní čekám na melouny a brčka. Dozrají po 17, musí na mě však počkat. Mám vycházku a chci využít hezký den k protažení nožek, aby nezakrněly od samého ležení, sezení.

evainfo a blondmary tohle ocenili.
  9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Stěby,

počet hotových úkolů 0/75 a 0/75, sklenice 0, melouny no stihnu a brčka, tak ty nějaký jsou, ale rozhodně jich není tolik co někteří hlásili včera. Hold nejsem až tak zapálený hráč, ale zatím mně to baví.

10. stěby

stěby Hvězda fóra

pajda361: No jo, ale ty máš tu MJS +8 xD:p, takže budeš hotov druhý po tomokoco :D.

11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tož rychlíci už zase nemaj co dělat že:D:D:DxDxDxD
    takže my pohodáři asi tak
    cukr meloun: Mám 6568. Ideální stav 3133. Plním na 209,6% Hotovo 36,9%
    brko: Mám 409. Ideální stav 186. Plním na 219,9% Hotovo 38,7%
    :music:

12. fugger64

fugger64 Komisař fóra

stěby: ty jsi ale ústnatý...napsat tu, že bude Pajda až to tomokoco.... taková blamáž....úplná impertinence!:eek:
    xDxDxD

13. stěby

stěby Hvězda fóra

fugger64: ano, ano, rejpal a drzoun jméno mé ;). Však už tady včera byla dlouhá diskuze, jak mají modíci hotovo, ještě než začne akce a pak se nám, mrzkému plebsu, tiše pochichtávají, jak se tu v potu tváře dnem i nocí lopotíme :cry::D:D:D:D:D.

14. flexka

flexka Hrabě fóra

Většinou vyhlížím příspěvky Tassadar11, abych věděla, jestli stíhám, páč my bohémové na tabulky nejsme.
    No a jelikož s tím mletím je to lákavé plnit hned, jak to dozraje, tak už akorát přemýšlím, co to na tom obrázku Tassadar11 vlastně má.
    Nicméně splněných 60 podúkolů se mi jeví jako dostatečné a na noc ani pohopole nedám a nechám jen pidipolíčka.
    Jak říkají motoristi - rychlík i louda se sejdou u závor!

15. fugger64

fugger64 Komisař fóra

stěby: no na tu diskusi si i pamatuji, ale co bylo včera - není dnes a tak je nebudeme dráždit, ne?xDxDxD

16. toyterier

toyterier Rádoby autor

krásné slunečné odpoledne všem :) tak končím s mletím, došla padátka :(, ale jedu na pohodu jen na pidipolích a s MJS. jak na tom jsem, jsem zatím nepočítala, ale myslím, že jedu klasický průměr. mám hotovo 39/31 a čekám na další sklizeň a hlavně co napadá. po přečtení příspěvků výše jsem se zaměřila na počty, kolik mi toho padá - a z každé plochy 8-14 brček. žádného JC bohužel nemám, jen legendu a zatím jsem to vždy stihla ;) díky i sousedům. z tajemných zatím průměr - pásovec, ten se hodí, tamarind XL taky, ale cukrový javor XXL letěl do lišty. tak uvidíme, co dalšího se vyklube :D

evainfo a blondmary tohle ocenili.
  17. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

asi to sem nepatří...tak když platím vše převodem paysafecard toto u nás na vesnici nekoupím tak nemám šanci tu vodu koupit když mám floreny..dík za odpověd

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já bych měl k JC jednu,vlastně dvě poznámky.
    1. JC Zvyšuje šanci na padátka -tím není dáno,že jich přidá,pouze máš šanci !!
    2.Pokud přidá tak o 5%. Nota bene z plochy vypadne např.(teď to přeženu) 40 ks padátek a s JC 42.Při 16 ks z plochy je to 16.8 zaokrouhleno na 16 a utřem hubu. Navíc mě připraví o 3 ks Akčního.
    Pokud půjdu do extrémů,můžu jich mít na ploše třeba 10,ztratím 30 ks akčního a přesto nemusím dostat ani o jedno padátko navíc.
    Klidně se jich z těch 10ti "zaktivují" jen 2 a ostatní né.Je to stejné jako při tuněné plodině mě nemusí odečíst SH a nebo mě odečtou 2 na každé políčko.
    Mimo akce mám na každé ploše 3,těch pár kusů plodin ani nepoznám,ale CO KDYŽ ! vypadne více nářadí ,že áno ?

evainfo, Milena1952 a marcipánka74 tohle ocenili.
  19. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

když platíš vše převodem, tak můžeš použít trust pay , tam si vybereš svojí banku a platíš z internetového bankovnictví a platba se provede ihned tady máš odkaz jak na to ;)

k akci chybí pár skleniček a bude hotovo ;)

evainfo, matlafous123 a pezt tohle ocenili.
  20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Baroland....tvé počty jsou nějaká "teorie" o které si myslíš, že to tak je ,-) Začnu bodem č.1 Ano v popisu je napsáno šance, ale dle praktických zkušeností je ta "šance" skoro 100%. K bodu č.2 Samozřejmě nemá cenu mít 1,2,3... ks JC a dávat je na krátkou plodinu, ale pokud vezmu např přípravu před akcí, tak z plochy cca 200 stromů mně bez JC vypadne cca těch 40ks vypadávátka, když ale sklidím 30 stromů a dám na jejich místo 30ks JC a obnovím, tak po sklizni dané plochy jsem cca na 100ks. Což potvrzuje těch 5% za 1ks JC a navíc rozdíl z 5 ploch je pak 200 bez JC a 500 s JC... to snad není málo? ,-) To stejné máš u dlouhodobé plodiny, kterou dáš třeba na noc. Dále akčního nemusíš ztratit ani kus, pokud zasadíš všude a pak sklidíš požadovaný počet a na jejich místo dáš JC.. obnovíš a sklidíš zbytek s JC. Co zde píšu je xy-krát reálně odzkoušeno. A nemusí jich být tolik... sám píšeš, že máš na každé ploše 3.... tj 15ks.... tj 75% navíc při stěhování a to už je sakra znát... určitě aspoň u první sklizně ,-)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.