To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj tomokoco veliká gratulace, tak to je rekord :)
    Plním průběžně, za 50 ks okurek 1 "fusekle" to zbankrotuji, ale jinak dobrý ;)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nějak mi ta sdělení výše připomínají Inzerát. Mladý, pohledný miliardář s třemi byty v NY, vilou na Floridě, domem v LA a rezidencemi v Karibiku, na Sinaji a v Thajsku by se rád seznámil se stejně pohlednou dívkou. P.S. Nechci se seznamovat, chci se vytahovat. Tak: plivla jsem jedovatou slinu a jdu spinkat, neb se mi ulevilo.:p

3. dana9494

dana9494 Analytik fóra

35 mám hotových a prvá dekorka je doma. Melóny sú spapané, zasadené a zajtra bude zasa makačka. Je čas na oddych. Dobrú noc.

4. Yvetka

Yvetka Pisálek fóra

:D

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

-pechfógl- dobrou noc, ale no tak, vždyť ho doženeš :D zkusil co to dá a vyšlo mu to, no, se nevytahuje ani ti ostatní a zítra nás potěš nějakou pozitivní zprávou, třeba kolik máš melounů ;)

6. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Koukám, že někteří mají již hotovo a já ještě nemám ani rozpěstováno :p. Nějak jsem se nestihla připojit pro samé návštěvy. Zítra se na to snad vrhnu, času dost ( doufám). Tomokoco velká gratulka :).

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jo, Tomokoco, tak jsem to rozdýchal a zase mám normál pleť (žádná žlutozeleň s nádechem do fialova) a tak ti mohu také pogratulovat.
    Zasazeno a farma jde spát a já také....

8. laumars

laumars Aktivní autor

Je to uplne jednoduche , vsade komplet na Farme a Baharame pred akciou osadene obycajne stromy s 20 Hod. rastom. (Ziadne XL alebo XXl stromy )
    + migracia JC (NC).
    Ziadne Superhnojivo , Gastanko riadok a podobne urychlovace. V mojej strategii je to uplne zbytocne pouzivat.
    ezzra : Myslis ? Nieje ich az tak moc :music:

kaolín - NC stahujem len prvy zber, da sa to vydrzat stahovat aj cez mobil ;)
    Potom uz maju stale miesto na farme 15-15-15-9-9
    Na konci akcii mam napadane cca na 260%
    Drzim sa tvojho pravidla , Vyuzivam moznosti hry :)
    Rad tych tvojich zufalcov pri O&D vymenim ;)

Naposledy upraveno: 16/3/16
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Stěhovat 63 JC, to už je skoro pro chocholouška!Hlavně když vím co tomu všechno předchází.o_O
    Mám 6 zoufalců v liště a už skoro nevím ,jak vypadají! Už nějakej ten rok,tady ani nebyla akce ,která by nešla bez dokupu splnit!
    K akci: padátka padají, akční plodina roste a mlýn mele o stošest!xD
    Ještěže jde dokupovat voda přímo ze mlejna!:)

10. kominík73

kominík73 Rádoby autor

Tomokoco připojuji se ke gratulantům a nestačím se divit.. že nebudu mít hotovo jako první, to mi bylo jasné hned, ale že nastavíš laťku tááákhle vysoko, to jsem fakt nečekala..
    U mne to bude tentokrát velmi pomalé, včera mi začal pracovní týden a naneštěstí vyšla odpolední směna.. tak to budu ráda, když stihnu do soboty napěstovat dvě třetiny akčních.. vypadávátek zatím 142, a cukrové melounky jsem v počtu deseti kousků teprve před pár minutami zasadila k rozpěstování.. budíka natahovat nebudu a ani nemusím, mám totiž jednoho čtyřnohého, co mne vyžene z vyhřáté postýlky i když se mi z ní vůbec nechce a řekla bych, že je v buzení mistr.. všem co se právě chystají do postýlek přeji dobrou noc a medové sny..

11. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

Jestli máš Kaolínku 6 zoufalců v liště, tak věz, že u mě není zoufalec ani jeden :cry::cry::cry:. Jestli u tebe v liště strádají, já bych je opečovávala s láskou :inlove::inlove::p.
    Brček 190, melouny rozpěstovávám.

12. kaolín11

Však jsem je s láskou do lišty ukládal , aby dlouho vydrželi!:eek:

13. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ony by se šoupáním z plochy na plochu mohly (dekorace) ošoupat a nedej bože možná i poškodit :D čímž by dávaly třebas jen 2% :D

14. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A to já jsem těch mých 27 kousků stěhovala. Ale jen protože jsem se odpolko dobře vyspala, jinak bych se na to vybodla. Při melounovém osázení to nehodlám praktikovat, protože první nebudu, to už je jasný teď xD I když já to veděla i bez rychlonožky Tomokoco xD Prostě mívám pomalé starty, ale za to do cíle většinou vletím po hlavě = kupa kytek navíc :p

15. kaolín11

Když mně také stěhování nebaví,hlavě likvidace,pak vytažení JC,F5,zase likvidace a návrat do normálu. A to na každé ploše!Když už jsem je tedy někdy stěhoval,nechával sem 6 políček volných!To raději obětuju 1000 SH a je za pár minut hotovo!

16. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

Noo, kdyby ty chudinky přeci jen strádaly, tak víš, kam je poslat :p;).
    Brček 230, melounů 2.560

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  17. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

tak se nestačím divit co se zde děje :music: mám sotva 120 brček o akční ani nemluvě a tady už je jeden chuantoréna hotový xDxDtak gratuluji o nějakých JC nemám ani zdání ,,,,,,,,,,,,,, fajn hru všem co moc spěchaj:cry::cry: a ti co jedou jako já tak držím pěstí pro to velké ŠTĚSTÍ :p

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tyhle raketaky nemam rad, myslim ze by se melo dat varovani "Jen pro silne povahy" a zobrazit prispevky jen po potvrzeni, ze je fakt snesu :-D
    Ale nestezuju si, v pohode stiham, stejne jako vetsina, ne?

Vypadavat ma 176 brcek/den, v tuto chvili ma byt 80 ([10.ukol]+44 ) nebo chybet 976, mam 261 (chybi 795 ), mam 24% hotovo.
    Stav cukrmelounu : idealne 1321 kusu (2934/den, [1.ukol]+671 kusu ), mam 2424 z 17600 (13% ).
    Zatim uplynulo 7% casu, zbyva 133 hodin.

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už mám hotový dva úkoly :p Ten s mrkvou a hlavně ten s jabkama :music: Takže u mě dobrý xD

A podle tassiho sčotu jsem zelená, tak mohu klidně odsvištět směr Hradec. Tož se tu mějte, jak chcete ;)

20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Nabóchat 1000 brček trvá deset minut,dvě buchty a pár SH.Napěstováno ještě sice nemám,ale už teď mě síří ta výroba sklenic po 12 ks.(x6) každých 15 minut. To asi bude nejdelší čas z celého úkolu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.