To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný předvečer :) .. mě vypadlo 141 brček, žanky nepřenáším, protože vždy nějakého zapomenu v liště :D a taky se mi to tentokrát drobet sekalo. No když už jsem měla puštěný stonek a všechny produkty na SH, jsem při čekání první sklizně protočila lásku k SH na hlavní :p .. tak už rozpěstováno a teď 772 brček .. ten zbytek dopadá sám xD. Všem pěknou hru.
    Balíček magického stonku jsem koupila, protože to není taková položka a už pro dobrý pocit.

Naposledy upraveno: 16/3/16
  2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

ezzra: Ahoj tobě to tedy napíši ještě jednou ,-) Nic složitýho... jako přípravu mám na všech plochách základní stromy vysoké bodové hodnoty s dobou růstu 20hod a při sklizni stěhuju 31 JC. To mně dá cca 550-600 vypadávátek hned na start. Těch 800 co tu někdo psal není z přípravy, ale z několika otoček okamžitýho dozrání vyšlechtěné rostliny.... aspoň si to myslím.

3. šebejda

šebejda Baron fóra

Tak jste mne tady ukecali:p. Jdu tu pouštní vodu koupit (i na farmu manželce):oops:. Co si budeme povídat, bojím se aby jí měl kdo pít, když všichni míří do Evropy:oops:. Akce asi nebude náročná, akorát se bojím, že další dva dny budu pracovně na odloučeném pracovišti kde občas selže připojení-> a vo vo vo tom to je, zda splním kompletxD

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

cukr meloun: Mám 1588. Ideální stav 481. Plním na 330,1% Hotovo 8,9%
    brko: Mám 224. Ideální stav 29. Plním na 772,4% Hotovo 21,2%

farm sčot je v zeleným a vo tom to je:p

5. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

vodni stonek kupte, plati na nej totiz MegaBZ akce :)

jinak ja rozpestovavam, bez JC prvni sklizen asi 130 brcek, na Baha vypadalo vic z XXL stromu v pralese (kde jsou navic i zvirata) nez z obyc na plantazi...

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zasekla se mi platební oblast-zase- studna letos nebude. Padátka pomalu padají, žabáci skáčou, žádné zvláštní otázky se neobjevily, takže klídek:p;)

7. Maky7878

Maky7878 Rádoby autor

Taky začínám až teď,po návratu z práce ... z karafiátů a zázvoru vypadlo 137 brček

8. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný podvečer,
    akce taková průměrná,ale už mě vadí že dekorace dostáváme 2 krát co s něma?Hodila by se nějaká nová plocha která by byla jen na dekorace.

9. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Casey27...no dakujem uz som mudrejsia...no ja mam sice len 15JC a chyba ze snimi nemigrujem na plochy..ale sorry..800ks...???nie ja som to niekedy robila tak ze som to presuvala,,ale uz to ma nebavi..kazda plocha ma svojich 5JC a to staci...ale ten popis tam bol iny u mileny1952..a nehrajem tiez prvy den...a LAUMARS...to chapem ten ma co stahovatxDhore dole...fajn hru

10. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ze stromů - přes 9000BZ - jen jedno brčko??? a to evidentně z obr. stromu??o_O

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

ezzra: milena použila okamžité dozrání plodiny (tuhle věc mám na opravdu kritické situace) a nechce se mně zbytečně plácat SH, tak jen první přípravnou sklizeň zamigruju s JC udělám si náskok a ostatní už dopadá normálně pěstováním akční ,-) Okamžité dozrání se tu probíralo xy krát.... řádek s kaštanama+ vánočka+ bílá nevinnost+ vyšlechtěná rostlina s bonusem láska k SH s 25%.... hodit na poho pole a dát SH.... okamžité dozrání a co pole to vypadávátko. Jen v rychlosti.... valím na vet... snad jsem na nic nezapoměl :-D

12. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Tak ja začínam až teraz , čo už nadčas v práci xD plochy boli plné stromov a chlievov , vypadávatka 122 /a v tom sú aj darčeky od susedov. /. no čo už klasika:p momentálne ma to ani neštve. Akčnú som zasadila len teraz, voda, hnojivo, SH, takže za hodinu by som mala mať 50 kusov melónu ;) rozsadím ich a pre mňa to bude asi na dnes koniec ... chýba nadšenie / najmä kleslo po prečítaní toho množstva vypadávatiek čo tu niektorí hlásia. normálne ma to deprimuje :oops: /

13. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Pajdo,prosím Tě,šlo by ještě jednou napsat programy,které si mohu stáhnout,abych mohla hrát na tabletu,moc děkuji.Nemůžu to nějak najít......Ke hře,mám cca 200 vypadávátek,do pátku bude meloun a pak uvidím.

dana9494 a Alice tohle ocenili.
  14. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

Ten žabiak naľavo podvádza,preloží plný kýbel a zrazu zmizne>:(
    tepui-staršie dekorky s menšou hodnotou BZ na okraske si vymeň za vyššiu hodnotu s tých nových ked ich máš dva krát.

15. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, u prvního žabáka splněny 4 úkoly u druhého 5. Připadají mi nějací zmutovaní, ale to asi z té žízně, moc dlouho se na ně dívat nedá :D brček bylo 144, vlastním 2 ubohé JC, které nestěhuji, umlel jsem 2 sklenice, rozpěstováno mít budu a pak se "uvidí"

17. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

děkuji pěkně;)

danda-vnovis a tomokoco tohle ocenili.
  18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Už 5 hodin uběhlo od začátku akce a ještě nemá nikdo hotovo?
    Jak je to možné, slavní úderníci, nejste snad ve formě?
    xDxDxD

19. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Zdravím,taky jsem to trochu přehnala s karfiáty a teď mám něco přes 700 brčeko_OxDNo,alespoň nebude stres,když mám teď samé 12ctky;)Ať se všem daří:inlove:;)

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mikeš - to je jasné, brzdí to mlejn xD Ánébó nemaj jabka o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.