To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Už by se pomalu mělo objevovat, že je akce hotová xDxD

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Tak společně s baha celkem 385 ks vypadávátek:p, na začátek to bohatě stačí;)

3. papulice

papulice Veterán fóra

hm tak po sklizení celé farmy padlo 154 brček,nevím jestli dobré nebo ne?prosím čemu říkáte pohopole,ani po letech to nevím,nechci vypadat jako blbec...:p

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny dník..no tak som stihla uz aj melony nasadit...a nejaka strata casu nebude..ale ako som dodala tie jablka tej zabe farebnej ..vyzerala ako by mala prave zinfarktovat..vyliala dve vedra vody a nejako sa zadychala a myslela som ,,ze ju to polozi..xD

no animacia sa podarila...prajem vam nech sa kazdemu dari...a cim najviac slamiek..mne sa zadarilo 230 ...fajn akciu

5. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Tak já mám po sklizni řepky a čaje 115 vyskakovátek, a normálně bych napsal, že je to ok (do večera jich bude podle mě tak 200), ale aby to bylo v místních zvyklých intencích, tak to napíšu jinak:
    šmarjá, já mám jen 115 vyskakovátek! Vůbec to nepadá! To je hrozné! Jak já to, chudák, do večera dodělám! To je zase kšeft...:cry::cry::cry:

6. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

papulice: Pohodlné pole

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hehe, tomokoco byl rychlejsi :) Sklizeno mam, pocet padatek neuvadim (jako vzdy s ohledem na nizsi lvl) a jedu druhou otocku.

fugger64 Se div, kdyz tam mas repku :p:D

EDIT: Ja jelito si pohnojim mrkev - videli jste to uz nekdy? :wuerg:

Naposledy upraveno: 16/3/16
  8. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak na začátek 214 brček, není to špatné. Splnila jsem první dva úkoly a stojín na sklenicích

9. laumars

laumars Aktivní autor

brcka 554

10. papulice

papulice Veterán fóra

TOMOKOCO děkuji :inlove:

babako, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  11. fugger64

fugger64 Komisař fóra

matlasous: a to je pak mrkev za tři? no to se vyplatíxD

skalara.v a tomokoco tohle ocenili.
  12. racochejlka70

racochejlka70 Rádoby autor

z čeho to tak moc padá? Co sázíte?

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

fugger64 Jj, ale vis, jak to z ni pada....! :pxD Jezis, ono mu nestaci mi pridavat milion cisel k nicku, ted mi jeste bude rikat matlasous!

Witchy.D, blondmary a tomokoco tohle ocenili.
  14. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Brčka - něco přes 800 ks :pxD

No....přehnala jsem to s karafiáty.;)

Naposledy upraveno: 16/3/16
  15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Přemýšleli jste o tom stonku za 38,-Kč? docela se mi dařilo, asi udělám dobrý skutek. Máme studnu, stát tedy neživím /z vody/. Ušetřím ročně majlant /Praha přes 80Kč kubík vody . tisíc litrů./ to těch pár kaček pomůže jinde.
    Jinak mám cca 40 brček. :) uvidíme, co stihnu, hlavně, aby mi vyšel stonek :D. Ten chci - baharama body se hodí vždycky.

16. zdendulina357

zdendulina357 Zelenáč fóra

já mám 111. No nevím nevím. Co stihnu, to stihnu, žíly si nepřetrhám ;)

evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  17. fugger64

fugger64 Komisař fóra

matlafous9876543210: překlep, né????xD

tomokoco tohle ocenil(a).
  18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hodně se tu mluví o karafiátech ... vysvětlete mi to někdo prosím?

19. Jalko

Jalko Pisálek fóra

Zdravím, jéééééééééééééééé já se asi picnu, ted jsem sklidila poprvé celou farmu i baha a vypadlo mi 87 brček, celá štastná kolik jich mám napoprvé a ejhle hned mi sklaplo, někdo už má okolo 500, někdo 300, 150 proboha lidičky jak nato????????? Jsem už tu celkem dlouho, ale fakt jsem asi stále začátečník, pořád jsem nepřišla na ty vaše fígle. Když dám něco ze zásobárny na zvýšení vypadávátek, tak toho mám většinou méně než když nedávám nic. Píši píši a práce čeká tak hurááááá zase dotoho at je všechno hotovo:D:D:D:D:D:D:D

20. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

MatysekKamilek - karafiát je dlouhodobka a podle zdejších znalců z něho vypadává hodně vypadávátek - podobně fungují i lískové oříšky, růže, cibule. Proto se o něm tam často mluví.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.