To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. myš59

myš59 Vévoda fóra

tak JC nemám žádného :( a na začátek 122 +2 dárky, dvě plochy stromů pak nějaké chlívky, na baha zázvor ,jinak karafiáty, rozpěstuji + šlšchtěné růže,tak uvidíme co mi dají ;) fajn hru farmáři

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) směska na farmě - pole, chlívky i stromy - padlo 153 ks (23+37+37+29+27), žádný rekord, ale můj standard ... bez JC, pohopolí s vyšlechtěnými plodinami ... jedu si to svoje, co potřebuju ... teď rozpěstovat a točit melouny xD a nenechat se stresovat těmi obrčísly vypadávátek, stejně si ty brčka nemůžou vzít domů xD

3. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

marcipanka74: hmmm, tak evidentne zapomnela :-( jsem osel, dekuji :) Ikdyz mam stejne pocit, ze mi minule stacila jen bila nevinnost... no, asi teda ne :)

blondmary, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

na poprvé 139 brček, hmmm JC nemám ani jednoho,tak pojedu co to dá a snad dodělám akci do zdárného konce ;)

5. dkacka

dkacka Rádoby autor

116 brček :D asi můj osobní rekord na první zátah :D

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Taky jsem dopoledne točila na dvou plochách mrkev, protože šlechtěné růže na pohopolích trvají jen 32 minut, dala jsem je až před akcí. Na mýtině od včera ječmen, na Baha zázvor a stromy. Z první sklizně bylo 144 kousků. Než teď rozpěstuji, ještě dvakrát (možná 4x) otočím růže. I když nedávají 100% padátek (37 a 31), pomoc je to výborná.
    Stromy už jsou všude pryč, na všech plochách pojedu akční (z důvodu využití MJS).

7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

fugger64 - přesně jako imigranti na pracovníky sociálního úřadu u nás, když je sem v rámci kvót přesunuli z Německa. A říkají si:"Hrozná země, strašný jazyk, nikdo nám nerozumí, nikdo nás nemá rád a ta almužna? Pojď Ahmede, půjdeme zpět k Angele, tam je lépe."

8. Levlef

Levlef Baron fóra

120 brček

prosim znalce - proc je spatne rozpestovat na pidipolích? dělám to tak vždycky, s vyuzitim Zuzi a MJS mám vytezek 60. ?

9. majkl8888

majkl8888 Pisálek fóra

tak nevím co se děje nebo jestli bylo moje brečení tak silné, ale padlo mi na sklizení zelí a pepře 74 brček tak teda díky 8)

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

protože na pohopolích s MJS a Zuzi je výtěžek 90 :p a i bez Zuzi by to bylo víc, než na podipolích (70 ks)

EDIT - ne na pohopolích, ale na normálních velkých

Naposledy upraveno: 16/3/16
  11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Levlef - Na velkých normálních je výtěžnost 9 ks z jednoho pole (MJS, ZH)

tomokoco tohle ocenil(a).
  12. Levlef

Levlef Baron fóra

a sakra :D takze i cela moje taktika "mala pole" na akcni je blbe ... kdysi to fungovalo, apk uz jsem nejak neresila :) diky

tomokoco tohle ocenil(a).
  13. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Tak já hlásím 108..nic moc, ale nějak to ušmudlám :))...Ty žabí kluci jsou super jak na sebe čučí :) to se jim graficky povedlo, ale stejně mám pořád na prvním místě traktory...ty mě fááákt bavily :)))) Jsem se u toho vždycky rozesmála :)

14. backa1

backa1 Pisálek fóra

Prosím, kde nájdem rozpis hry, lebo z vašej diskusie sa nedá nič poriadne zistiť. Už v predošlej hre chýbal....

15. flexka

flexka Hrabě fóra

Ahoj Levlef - nejsem znalec, ale asi jde o poměr cena/výkon - když rozpěstovávám, tak na normálních velkých, protože tam dám SH, hnůj, vodu, zuzanu a mám MJS - to je 90 sklizeň. Výtěžek 80, když jsem tam dala 10. Tak to dělám do doby, než mám dost na noc - většinou dám pohopole se SH a zuzanou a ráno přecházím na pidipole s MJS a vodou. No a podle toho, jak mě tlačí čas, tak v noci dávám pohopole, nebo nechám pidipole a ušetřím SH.

marcelinos32, tomokoco a Levlef tohle ocenili.
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

není blbě, po rozpěstování jedu na pidipolích - bez SH a Zuzi jen s MJS a vodou, pidipolí se vejde na plochu víc - pokud je rozpěstováno, že oseješ celou plochu, tak jsou lepší pidipole

kutílek1929, fugger64 a Levlef tohle ocenili.
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Medvánek: opravdu máš na pohodopolích z 10 rostlin výnos 90 ks. Já tedy jen 63, ale na polích 2x2 z těchto 10 ks těch 90 dosáhnu.

18. fugger64

fugger64 Komisař fóra

backa1: a co takhle na straně 1 diskuse? Tam to není? Já to tam mám....xD

19. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

myslím že jako vždy na první stránce této diskuse

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

pajda361 - už jsem se opravila

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.