To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

Já bych vyhlásila soutěž, kolikrát od teď do spuštění akce bude chudák hubabuba upozorněn, že to tam napsaný prostě je :D
    a vo dalšího zlatýho bludišťáka

jinak šup šup, hýbat s hodinama, zelí dorostlo tak hurá na sklizeň. ale počkám si na brčka :D

2. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

děvčata, nebuďte na ně zlé :) I když je to vtipné, tak oni to myslí dobře... A je mi i jasné, jak to vznikne... prostě čtou info k akci od začátku, narazí na hubabubův příspěvek (5.) a dají Odpovědět... až pak možná najdou ten další od Pajdy... Je fakt, že kdybych si pak přečetla další diskuzi, tak bych si řekla, že jsem blb a ten příspěvek bych smazala, ale to už bychom chtěly asi moc ;)
    Tady bych se fakt přimlouvala, aby Pajda k tomu příspěvku přidal krátkou poznámku moderátora, aby se tu zbytečně nezaplevelovala diskuze blbostma :)

STYBI a krakoramaja tohle ocenili.
  3. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Prosim vás a z čeho budou vypadávat ty brčka?
    Jsem z toho teď trochu zmatená?
    Vy máte na farmě nějaký bludiště?
    o_Oo_Oo_O

4. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Witchy.D.: celá farma je jedno velké bludiště a my jsme všichni GOGO......xD

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Witchy.D: nevím jak tobě, ale mně posledně vypadlo brčko z kávy do jednoho nejmenovaného potravinového řetězce, co má velmi dobrou zmrzlinu a dokáže jí dodat v kelímku spolu s kávou. Pravda obyčejně k tomu dávají lžičku, ale tou se to na D1 při rychlosti 125 a více ( horní hranici nepíšu, bo by mně někdo nařkl z porušení zákona 361 :D ) strašně špatně konzumuje, tak si raději beru to brčko.

EDIT: nevím, ale strejda google ví vše, takže 2000 :D

Naposledy upraveno: 16/3/16
  6. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Pajdo když já nevím, já brčka nepoužívám, já se brček bojím ;)

Ale utrpěla jsem menší kulturní šok: ne že jezdíš po D1, to asi kde kdo, ale že tušíš, kterým zákonem se to řídí. Ještě řekni, že víš i rok, kdy vyšel? :p

Jen tak přemítám, jestli na 1000+ vypadávátek je dobrá taktika točit celý dopoledne pšenici....

7. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Witchy.D: to je taktika celkem slušná, protože jestli nepůjdou udělat brčka ze stonků pšenice, tak dělat je z jablek nebo třeba z květáku by byla asi marnost nad marnost :)

8. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Witchy.D.: ne není dobrý nápad točit pšenici na vyskakovátka...proto ještě žádné nemáš....;)

9. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Witchy.D - čas od času vypadnou brčka i z nějakého drogového dealera, ale jestli Ti je vezmou do hry, to nevím? ;) Tak každý máme nějakou strategii na vypadávátka, ale pšenice celodenně?? Proti Gustovi žádný dišputát. :music:

Pajda361 - musím přiznat,že i mě Tvoje znalost zákona vyrazila dech.Dost dobrý přehled.....:)

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Brček mám plnou sklenici-cca 1000- vody je taky dost ale s jablky je to bída. Z celé přepravky jenom dvě použitelné. Nevím,nevím jak to dopadne:p;)

Trepifajksl, STYBI a Witchy.D tohle ocenili.
  11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

No, podle toho pajdova nicku tipuji, že je to nejspíš zakuklený autor tohoto zákona :D Nebo možná poslanec :wuerg:xD - ale ne, to je vyloučené, tyto osoby čísla zákonů neznají :p

12. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Tak už se nám to pomalu blíží, ještě nezapomenout na mega BZ a můžeme jít na to :music: málem jsem si sklidila parky to by bylo škody xD

babako, evainfo, pezt a 1 další uživatel tohle ocenili.
  13. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak namasírovat svaly, restartovat farmu a jde se na to !!!!

babako a evainfo tohle ocenili.
  14. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Odstartováno a prvních 37 brček doma....větší zásilka bude ha hoďku8)

15. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

196 brček, to ujde...

evainfo, tomokoco a STYBI tohle ocenili.
  16. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

U mňa na začiatok 156 slamiek + 2 plochy budem ešte oberať ;)

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

fugger64 Hehehe, ze tys taky nahodil mrkev, jak ja? xD Jaksi jsem ve vcerejsim rozjareni zapomela oset driv, takze sklizim taky az za 37 min. ;)

tomokoco a STYBI tohle ocenili.
  18. STYBI

STYBI Velmistr fóra

u mně 135 brček

evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  19. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak zvířátka a stromečky daly 157 brček - uvidíme, jak to bude padat z akční.

evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zlatá střední cesta oportunistova: 80 brček.
    A debilův postup: vodní meloun zasazen na 10 pidipolích. Doteď nevím, jak se mi to stalo - kloním se k názoru, že ono to samo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.