To je psí život (2.11. - 8.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tydýtková copak copak?:p:p;)pěkné že;)

2. doben

doben Ikona fóra

Tak u mě po první sklizni 130 píšťalek.

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

tydýtková, Ty jsi tu nebohou četu hnala před sebou? na 200 vypadávátek by jsi potřebovala alespoň rotu, to jsou ale věci, které někteří farmáři ženou před před sebou;) z otočených růží 5O vypadávátek.

4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No fíhaaaa o_O tak to jsem prošvihla přípravu!
    Jsem mezi lázeňskýma procedurama zapomněla mrknout na fórum a úplně mi unikl začátek nové akce... dám jí? Nedám jí?

EDIT: Haha, tak první sklizeň a vypadlo mi úvodních 18 píšťalek... a 1 od sousedky... to je smršť :D

5. 111mazlicek

111mazlicek Pisálek fóra

ahojky lidičky přeji všem hodně uspěchu ve hře ;)

6. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    z úvodní sklizně 86 padátek (tzn. 16 nad plán), nyní již 104 - takže spokojenost. Akci pojedu na pohodu, akční se napěstuje a padátka napadají kdyby čert na žebrákovi jezdil :)

7. abc23

abc23 Komisař fóra

http://prnt.sc/d26rgo
    tak jen pro srovnání, kdyby někdo končil 8.11. v 7 ráno :-D

nejvíc padlo z plochy chlévů, jinak nastejno ca 11-13ks ze stromů anebo z polí 1x1 šípku

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak hlásím ve stodole 126 píšťalek, což je krásné :D
    Cukrový mefloun - prales 22x, plantáž 11x.
    Šípek byl jasně lepší - hlavní 28x, divoška 25 píšťal. Mýtina 34 hopsátek - směs obrů, mandlí, bezinek a megaskladišť.
    Základ by byl, tož uvidíme, jak to půjde dál. Ať se daří [​IMG]

9. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Vypadlo mi jich 16 ale podle pajdy je ideál 3 kusy takže jsem v pohodě. Však to nemusím mít hotové za dva dny. Všem ostatním hodně padátek.

10. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Mě vypadlo 35.pojedu jak budu moct....

11. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tak mě vypadlo 55 píštalek,vzhledem k malemu počtu vypadávátek by to mohlo jít :music:.
    Ted ještě co na to pěstování :eek:

12. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Hm, tak já mám 76 píšťal z dlouhodobek, chlívků a stromů, teď chlívky a některé stromy fuč, pěstuji na bahamce, zvěřinec a výrobnu nebourám, ty mám na divošce, napěstuji akční a vrátím vše zpět, jen na noc budu dávat dlouhodobky, kromě bahamky, tam si klíďo budu vstávat, jsem už v důchodu, tak jakýpak spaní no né;);)xD

13. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

I po Pajdově příspěvku - 3 ks píšťalek mi vypadly celé 2 ks z 8,5 hod rostliny na Baha, tak to jsem silně pod průměr, takže zvažuji, zda budu vůbec pokračovat. Při tomhle množství vypadávátek by musela akce trvat min. 14 dnů.

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem byla zvědavá kolik píšťalek mi dá vodnice, poprvé jsem ji zkusila. Po sklizni vodnice a na baha melouny a všechny stromy...to hodilo 88 kousků. Těžko se to dá srovnávat s dřívějšími karafiáty, podle mne je to dáno , jak jsou vypadávátka nastavená. Tak budu pokračovat a uvidíme, jak nám to bude dál padat! Pěkný večer!;););)

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

[​IMG]Ahojky, sklidil jsem 74 padátek, takže jednodenní penzum(má být 66 ks) je doma. Mi to stačí, u pochoutek má být denně 2833,ale zatím mám nulu, neb je vše na polích. Všichni, kdož si myslíte, že máte málo, tak jste vlastně v pohodě za vodou.
    Po jedné otočce (a jedné procházce) mám 87 ks a je v tom 5 ks od sousedů. Tímto jim děkuji za příspěvek na můj podpůrný fond pro strádajícího čoklíka.

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak 12 hodin XXL stromy v pralese... 3 nejdelsi kytky po 100 kusech a jedna z nich na 2*1 jako experiment... nejake ty staje a vyrobny... dalo to 71 kusu, to neni zrovna moc a ted od lidi a prvniho kola sklizne rozpestovani teda opravdu meni vypadavatkum sanci... doufam ze pri tom nejak nevypadly ostatni vlivy jako JC, stonek a tak :)

Vypadavat ma 67 pistalek/den, v tuto chvili ma byt 13 (nebo chybet 387 ), mam 101 (chybi 299 ), mam 25% hotovo.
    Stav pochoutek : idealne 513 kusu (2834/den ), mam 0 z 17000 (0% ).
    Zatim uplynulo 3% casu, zbyva 139 hodin.

17. WhiteCarrie

WhiteCarrie Pisálek fóra

Tak já jsem po řádné přípravě na 59 kouscích píšťalek. Na hlavní a mýtině jsem měla políčka 1x1 s artyčoky (na lepší nemám lvl), na divošce chlévy a výrobny, vše doplněno o různé stromy. Baha směsice stromy, chlévy a papriky (dnes jsem konečně dokoupila mochyni, ta půjde na noc). Akční už mám na všech polích, tak ještě večer uvidím, co z toho vypadne, ale moc tomu nedávám, při rozpěstovávání 3 - slovy tři - píšťalky. Jistí to noční dlouhodobky. :) Naštěstí je super, že pejsek při hrabání může pár políček vynechat, i když by mě to moc mrzelo. Ale věřím, že to dáme 8) Hrabání zdar! :)

18. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak 222 píšťalek, 5600 plodin plus zaseto na všech plochách a už nechám až do rána, v noci vstávat nebudu :pčasu dost , stačí sklidit ráno než odejdu do práce :music:

19. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

super odměny ,ale přivítal bych prázný řádek do stonku abych si do mohl osadit dekorkama z lišty které jsem nasbíral např.kompletní sbírka děl a kanonů, nebo květinových vlajek

aljanu a STYBI tohle ocenili.
  20. lase2

lase2 Magnát fóra

a mohu se zeptat kolik tě to stálo SH Bella74?

STYBI, Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.