To je psí život (2.11. - 8.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lolinka2010

lolinka2010 Pisálek fóra

Ahojky,já měla zasázený ječmen a vyskočilo mi jen 43 píšťalek :-(

2. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

prvni sklizen a 66 pištalek, no snad to pujde lip-.-

3. fgs001

fgs001 Pilný autor

70 píšťalek (i s 2 darovanýma), to není zlé. Uvidí se, co bude padat z akčního, kterého není zrovna málo a má delší dobu růstu. Ale jo, to půjde, HAF! :)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

hubabuba: Nebuď vošklivej. Nesklidila. A když, tak jen mírně.

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

trošičku nechápu ty stesky nad počtem padátek, však jich je potřeba jen 400, takže ideální stav v tuto chvíli je 3 ks.

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Pajda361
    *** odstraněna zbytečná citace ****

No, to jsi mě teda uklidnil.

Naposledy upraveno moderátorem: 2/11/16
  7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

-pechfoglová- nejsem ošklivý jen mě zarazilo že tak málo padátek "6 ks"o_OAle dle Pajdy je to ok, tak vlastně jedeš na 200%:Dideálního stavu;)

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tak zrovna na -pechfógl- jsem svůj příspěvek nesměřoval, to spíše na ostatní s počtem 45 a více.

9. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak já mám 97 padátek,tedy +5 ze stromů,zatím dobrý;)

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jé tak to mě nedalo a vrazil jsem to do farmsčotu pěkná cifra:p:pxD[​IMG] ;)

Naposledy upraveno: 2/11/16
  11. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

U mě 119 padátek,z toho 1 jako dárek.Všude samé stáje a stromy :)

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Růže zavěštily dobře, na to že je potřeba skoro 3x více vypadávatek než obvykle, tak dodaly sice o polovinu méně , ale v poměru je to lehce nad průměr:)

13. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . nechtělo se mi uklízet stáje s pejskama a kočičkama . tak jen 48 píšťalek :oops:

14. martina19751

martina19751 Analytik fóra

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni ... tak dlouho jsem ještě nesklízela .. rovných 26 minut :p. Protože jsem v práci a chtěla vyvětrat mých až 8 siláků s krunýřkem :D ale stále někdo chodil a musela odbíhat. Bojovala jsem s nimi až do konce a posbírala 107 píšťalek. No nevím, jestli mi fakt pomohli, ale jsem spokojená :p. Na noc dám zase na baha jen stromky a uvidíme, jak to půjde. Držím všem pěstíky a hodně píšťalek ;)

16. jana563

jana563 Dozorce fóra

Vypadlo mi 91 píšťalek.Zas půjdu nejdřív po stonku a pak ten zbytek.

17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

No já nasbírala při posledním OaD 10 JC po-siláků, celkem jich mám 11 (stěhuju je poctivě), a padátek jsem měla 80. Z toho dvě plochy jen stromy, 2 jen zvěř, jedna skoro nic, páč na ní jedu oves. Při tolika JC by jiní měli asi 200 píšťalek :) Ale i těch 80 je hodně, takže aby bylo jasno: si nestěžuju :-D
    petaM2001: Péťo Péťo !;)

Těším se na akci, a moc se mi líbí to zaseté tlapkovité oseníčko. A že jde vybrat jen co chceme - super !
    Tak ať se daří všem aj všetkým !

18. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek, 101 píšťalek bez siláků xD zapomněla jsem je umístit na polexD

19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Na hlavní Javor cukrový v základu, na divošce karafiáty na 1x1, mýtina směs stromů z tajemniček v základu, v pralese jen stromy XXL, plantáž cukrový meloun (sklidím za 2 hodiny) - celkem 71 kousků. Řekla bych standard.

20. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

88 píšťalek,měl jsem šípek a hodně stájí,kočky a pod.vidím to optimisticky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.