To je psí život (2.11. - 8.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Asi v půl 7 teď večer jsem akci dokončila a už mám ze stonku první bedýnku v liště. Počkám si, až jich tam bude víc a otevřu je najednou, ať to trošku přibude, bude to takové moje nové tajemno. Akce fajn, jen ta délka dozrávání pochoutek se mi vůbec nelíbila, na mne moc dlouhé na 4 denní sklizně a krátké na 3. Raději mám něco do 6 hod, ideální 5,5 hod.
    Tak snad to tak nebude každou akci a RT se zas vrátí k šestihodinovce.
    Z tajemna nemám vše odhaleno, jen farmu a tam co za něco stálo byly růžové slépky. I když "jen" slépky, tak potěšily, růžovou já můžu
    Držím Vám palečky, ať to všem jde pěkně od ruky :music:

2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak me opravdu ty hrochy zase nekdo vyfoukl
    tak aspon mala naplast v podobe cervenych hrbacu

3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Zdravím,
    toto je diskuze k akci, nepište sem prosím zbytečné vtipy a nevkládejte obrázky, nesouvisející s akcí.

4. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak nyní: akční 15556 a píšťaly 355 - na třech plochách mám akční a na zbytku šípky a zítra to doufám dojedu - přeji všem dobrou noc
    a ať vám z tajemna napadá po čem toužíte, já se doufám budu chlubit zítra večer

5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Konečně to přislo! Po strašně dlouhé době opravdu povedené tajemno z akce, protože mám jeleny :D. Tak jsem se jich dočkal, ale že to tedy byla doba, ale hlavně, že už sídlí na farmě ;). Ostatní taky nebylo špatné, ale jeleni jsou největším úspěchem. Jen tak dále i příští akce :p.

jelen - oranžové soví hnízdo - žluté soví hnízdo - ledňáček

žluté lapacho - sakura xxl - jedle xxl - mandlovník xxl

3x anacondy classic ++ - oranžový butik s plavkami

ledvinovník západní - kustovnice xxl - papája xxl - tomel japonský xxl

6. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Gratulka všetkým úspešným:D. Na dnes stačí, už aj naša Fido - Asta spí, idem aj ja:wuerg:. Píšťaliek chýba 18, ale kostičky nejak nestíham pestovať, budeme musieť zajtra urobiť kuriatko alebo kačičku, nech nejaké pribudnú - Asta ich má rada:). Kostí mi chýba 9,5 tisíc, tak musím cez víkend trošku makať. Fajn hru.

7. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Padátek 223 akční 12000 ale jestli to půjde takhle dál tak dokulhám do cíle taky. Gratuluji všem co mají hotovo a hodně štěstí těm co kulhají se mnou.

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Padátek 298 a akční 10918 a zaseto na skoro celých 3 plochách.......hm to asi nedopadne. Asi přijde ke slovu superhnojivo, musím to o víkendu stihnout, protože v práci se přes den nedostanu k farmě.

9. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

martina19751 - Martí to mi mrzí ty hrošíci :sleepy: tak snad v příští akci :music:
    mně už se na farmě pasou 4 výběhy, těším se na ráno :D jelenem bych také nepohrdla :p

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

nezmarka.cz Omlouvam se! Takhle to bude zajiste lepsi: Chybi mi 4.964 ks psi pochoutky a 44 ks psich pistalek. Amen.

11. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Akcička docela dobrá mám hotovo ať se vám všem podaří také dokončit včas ;););).

12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny, pokud si chcete sdělit nějaké pěkné vtipy nebo ukázat obrázky, klidně k tomu využijete debatu o .. ehm všem možném. Ta je pro takový druh spamu naprosto vhodná. Diskuze prosím zanechte přehledné, z vašich ftipů feedback vytvářet nebudu. :--)
    Za smazání vašich obrázků a ftipů můžu já, moderátor je jenom vykonavatel, já sem ten viník :)
    ď
    danda

13. mikayyy

mikayyy Pisálek fóra

nevím, kde najdu tu bednu se zvířátky ze stonku

14. Alice261065

Alice261065 Perspektivní autor

Tak jsem odkryla TS - ledvinovník, baobab XL, XXl Amherstie, Garcinia, mravenečník, sloni+ a 2x papoušci+. Na hlavní 2x jezevec, rodeo ranč žlutý, červené slepice, XXL jabloň, ořešák, sakura a XL jeřáb. Prostě úspěch jako vždy.;)

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj mikayyy,

uvedenou bednu najdeš v inventáři u dekorací v části Spotřební zboží.

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

I přes časový výpadek mám momentálně 412 píšťalek a po dvou sklizních akční bych i tu měla mít hotovou. Jestli bude chybět pár kousků, tak buď vynechám aktivaci pomocníků a nebo ji ještě na pár polí hodím přes noc.

Naposledy upraveno: 5/11/16
  17. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

stonek už funguje a z tajemných sazeniček nic moc, stáje jsem ještě nedávala

18. Boty

Boty Magnát fóra

Díky moc za info o tom kde najít tu bednu se zvířetem, ani jsem netušila, že takovou mám :)) :))

19. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Tak už se blížím ke konci, mám radost, že stonek bude i když odhalená tajemna mě zase tolik nepřekvapila.

20. olda50

olda50 Perspektivní autor

Tak akce hotová v pohodě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.