To je psí život (2.11. - 8.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

matlafous123

nojooo ten jsem nedostala :D protože jsem přeci milá a přítulná:D:DxD

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

monsaf No praaave! xD

edit: odstraněn vtip.

Naposledy upraveno moderátorem: 4/11/16
  3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Téda děcka, vy zas jedete :D Jak hotovo ? To se jako teď budete už jen flákat, jo :eek:
    Já se zase trochu pocourám, bo na noc byl žlutý meloun, pórek a kedlubny. Ale padalo to z té zeleniny hezky :D
    Granulí mám cca 8 tis a zaseto a píšťalek 374 :music: (akorát jsem si myslela, že píšťalka vypadá krapítko jinak...)
    Tak ať se daří [​IMG]

Naposledy upraveno: 4/11/16
  4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mne treba ešte 5 x otočiť kostičky a píšťaliek mi chýba 8 ks.Zajtra by som mal mať hotovo ak sa nič nevídane nestane.TS na farme ako vždy vsjo lišta 2 x lokvát xl,drieň,xxl ďatlová palma.Stajne na farme pučia tak uvidím čo bude s nich a z tých na Bahame ktoré ma ešte čakajú vyzdvyhnúť.

Naposledy upraveno: 4/11/16
  5. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Krásné poledne přeji všem - u mně aktuálně 12916 akčních a 322 píšťal - předpokládám, že akci dojedu zítra na večer, na noc dám asi
    karafiáty - zkoušela jsem novou plodinu šípek, ale moc se neosvědčil - uvidíme jak ty karafiáty, zatím nikdy nezklamaly a na BAHA zkusím cukrový meloun. Jinak jsem také zvědavá co vyleze z tajemnic také čekám stále na jelínka a hrošíky, tak už by konečně mohlo dojít to štěstíčko i na mou farmičku :p

6. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

jupijooouuu...musim se pochlubit..z tajemnic mi padnul muj prvni hrosik...jinak v akci jsem asi v polovine...vsem kdo jeste nemaji hotovo,preju zvire ktere jeste nemaji a at jde akce od ruky

7. matlafous123

Sklizeno, oseto, TCH na farme odtajneny. Na parohace necekam, jednoho uz mam - neee doma (zatim 8):p ) a hlasim spokojenost, pac padli oranzovi psoviti, pruhovec, zlute orli ohnizdo a oranzove orli hnizdo (to jsem nemela, tak sup na plochu) :inlove: a ted bych, mily RT, prosila jeste toho hrocha - predem se klanim az k zemi a dekuji stotisickrat :D

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Lesní žínko z Matlafousova - marně přemýšlím, co že ti to vypadlo o_O pruhovec ? o_O:eek:

9. matlafous123

skalara.v Pruhy nebo pasy, vzdyt je to jedno - proste to divne zvire co se smota do klubicka a vali se po cele vybehu :p

10. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Nezmarka
    Super, díky za informaci. :)

petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
  11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mi chybí posledních pár kousků sušenek. Říkám si "zaseju na Bahamě, to bude akorát a na ostatní plochy si dám houby, potřebuji je doplnit a stále mi běží bonus MJS, to se hodí"
    No a jak tak osívám čtvrtou plochu sušenkami, napadlo mě "a kam dáš ty houby, náno?":p:D

12. babicka72

babicka72 Rádoby autor

Stonek už pracuje!

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tahle psí akce mně jde jak když se pes pase .... vůbec. Ještě, že to zvíře je jen namalovaný, v reálu
    už by dávno chcípnul hlady .... o_O

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

matlafous - Ahá, tak ten mě nenapadl. Spíš jsem přemýšlela o tom pruhovaném smraďochovi, co kol něho zvadnou všechny kytky a vychcípou mouchy xD (toho bych z tajemek i brala, ale očekávám zase samé blbiny :sleepy:)
    Zatím toho blešouna nekrmim, ptž má misku plnou a nechci, aby z něj byla tlustá zrzavá koule. Kdo by pak platil účty za veterináře -.-

15. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak se sazenicek na baha vypadla pandanova XXL, takze taky radost
    jeste jednu sklizen a hura zasadit baha vybehy, snad na me vykoukne hrosik, kdyz uz se na farme ten jelen taky umoudril

16. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Musím říct, že to je snad poprvé, kdy mám bez nějaké větší snahy v třetí den akce nadbytek vypadávátek a čekám jen na dopěstování. Kaštanový stonek nemám, do začátku jsem měla nesklizené stromy a stáje, stěhuju tři JC. A na noc jsem dnes dala vylepšenou cibuli a habanero. Nevídané.

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jak já závidím těm, co už mají hotovo! Já mám zatím 8082 + zaseto a 302 pípí. Má duše skrblíka prostě nechce pustit tolik SH... A mám zásobu. Pípí padají skromně, ale vytrvale, takže v nich problém nebude. Ten je v tom čase zrání, čtyři sklizně bych dal jen při brzkém ranním vstávání a to teda nehrozí. Až zítra vstávám do práce ve 3.50, tak bych mohl ukecat kolegyni, aby na chvíli pohlídala post a já si okolo deváté a odpoledne sklidím a pak ještě jednou do půlnoci doma. To už by snad stačilo. Je znát, že jsem jednu noc zasel střednědobky, abych měl ta pípí. Ale zatím jsem zboural jen 14 stájí na divošce a všechny v pralese. Stromy a mýtina zůstaly v původním stavu. Tak co bych chtěl za zázraky, že. A safra, zase zůstaly TS v liště,o JC nemluvě...
    PS: Monsaf, moc ti to sluší...

18. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Pomalu a jistě se blížím ke konci..pochoutka 12800+zaseto a píšťalky 311..zítra ráno by mohlo být hotovo a na víkend už klid,nebude tolik času.

19. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

tak z TS na farmě - Dřín, Sakura XL + XXL, Jeřáb XXL.. zase nic extra (pro mě) :sleepy:
    ostatním přeji větší štěstí ;)

20. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Ve stodole připraveno všechno k dostatečném počtu, takže je hotovo :). Teď jen počkat na ty slavné tajemné věci :p.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.