To je psí život (2.11. - 8.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidson00

davidson00 Baron fóra

hroudov - a co 100 % do stodoly, jinak čekám na 2 poslední píšťalky a bude hotovo, večer vrácena farma do původního stavu z TS, TCH jen tygr ostatní do lišty i když jsem prosila o jelínky ale člověk nemůže mít všechno, tak ať to padá, ahoj

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Tak, po ranní sklizní hlásím hotovo:p

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Hezke rano, vidlaci! ;) Nejedu na vsech plochach a jsem lina se tahat s JC po farme, takze s rostlinkami jsem v pulce (chybi 8.400), s padatky skoro ve 3/4 (chybi 124).... no stress. Fido me taky trochu zklamal, ze nebeha hrabat - spis to vypada, jak kdyby to "tady hrabej" rikal me, ale kdyz to jinak nejde, toz si nahrabu sama! :D

Sovinka Pri dalsim OaD se pripomen, vydru poslu!

4. EliM77

EliM77 Magnát fóra

akce hotová, cca 200 píšťalek navíc, škoda, že nejde otočit vícekrát, dekorky navíc by se šikly :)

5. jana895

jana895 Perspektivní autor

8)dobré ráno,stonek mám hotový,ale kde najdu tu bednu se zvířátky?Prosím poraďte.

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] [​IMG] ... hezký dník ze zahrádky, je tam zima a nějak zamrzlo SK :D sem ještě zasela zbytek rostlinek. Stonek už funguje a na baha čekám na další hrošíky ... bych chtěla hroší farmu xD :p Kdo má hotovo gratulka a ostatním držím pěstíky, to dáte ;)

7. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Ahoj všichni, gratulace všem, co mají hotovo a nám ostatním pevné nervy při čekání na píšt'alky.
    Akce moc pěkná a protože jde o pejsany, donutila jsem se vstát v noci a přesadit akční rostlinstvo. I odměny se tentokrát zdají fajn.
    A co mi vypadne z tajemných, na to snad ani nejsem zvědavá. Obvykle je to všechno do lišty. Ale někdy se zadaří, (ne moc často), to jsem potom v šoku.
    Krásný den, zdraví LF

8. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

ahojky všem :music: tak u mě z TS na baha Amherstie XL, Tamarind XL + XXL, Pandánová XXL..
    teď jsem zasadila TS na farmě, tak uvidíme co to bude za poklady..
    přeji hodně štěstí a fain hru ;)

9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj jana895,
    bednu najdeš v inventáři mezi spotřebním zbožím.

10. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Krásné zmrzlé ráno všem:) já ještě dvě otočky a mám taky hotovo. I vypadávátka mám , tak akce pohoda. Až napěstuju tak dám všechno tajemno , o výsledky se podělím;)
    At se daří:D:D:D

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Matlafous123, je fajn tě tu zase číst, ahoj :), prosím tě, moc díky, ale mám vydru už nabídnutou jinými laskavými hráči pro případ, že by se do OaD jako courala, já ale pořád doufám, že ke mně trefí sama, když už tolik těch zvířátek netrefilo, mimoto třeba trefí někdo jiný, kdo půjde za vydru regulérně vyměnit. Mám radost, že k někomu jinému po delším vyhlížení zvířátko přišlo a pořád doufám, že ta moje vydra si někde půjčí buzolu a nebude to brát jako jezevec nebo labuť někudy přes Beringovu úžinu...

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

I mne navštívil pan jelen ;)...ve 12 bude napěstováno a píšťaly dopadaj...

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Haf haf krásné ráno přátelé... Tak jsem se byl vyvenčit a koukám že se tu plní přání... Martina19751... Přála sis jelena a ejhle je to tam... :D A na tvou otázku odpovídám: ne, nemám tak velké kapsy ale stačí některý s chytrých telefonů či tablet který se do kapsy také vejde;) Pak už jen vhodný prohlížeč který umí podporu vzdálené plochy a může si do kapsy strčit farmičku každý jak jen chce hluboko... Dnes jí tam tedy nemám ale i přes-to na něm farmu hraji... Nemusím čekat než se rozjede PC nebo líný notebook. Je to jako být opravdu "vždy připraven" :D A tak moje zvěř nemusí na farmě řvát hlady pokud jsem v práci nebo skoro kdekoli na světě. No a teď už jen vymyslet co udělám k obědu a jsem spokojený úplně. Nějak mě totiž v tom běhání kolem boudy vyhládlo... Přeji všem dobrou náladu a krasný den... PS: a třeba i toho paroháče...

Naposledy upraveno: 4/11/16
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Začínám se obávat o padátka.
    Tohle mi vypadlo na Baha z plochy PAPYRU, který rostl celých 13 hodin (nezalíval jsem)

Průměrně mi vypadne z každé plochy - ať sadím akční nebo i delší kytku - cca 5 kousků píšťalek.
    To je špatná bilance.

15. zuzimiki

zuzimiki Zelenáč fóra

Taky se mi extra nedaří s vypadávátkama, ještě 2x sklidím a je napěstováno. Ale píšťalek mám momentálně 200...

16. matlafous123

:cry: hned takhle po ranu dostat kosem... to jsem to dopracovala :D Ahoj, Sovinko - v pohode. Vim, ze je tu spousta hodnych a deleni se ochotnych farmaru, tak jestli uz mas slibene, poputuji nekomu kdo nema - nechci mit opletacky s veterinarnim zakonem, kvuli drzeni zvirat v nevhodnych prostorach (bedne), zato drzim pesti tvym potencialnim chybejicim zmatencum, aby se vylihli se spravnym orientanim smyslem :)

monsaf Smaaarja zenska, ja te vubec nepoznala, co jsi vyrazila mezi lidi za princeznu ;)

17. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

čuduj sa svete, stonku som skompletizovala - a zvedavosť, ktorá ma poháňa v tejto hre , ma hnala k otvoreniu debny so zvieratami - vykukli na mňa dve vydry a pridali sa k stádu vyše 300 kusov súkmeňovcov :-D

18. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

19. matlafous123

monsaf Nj, ale az takhle klamat telem! xD Mas k tomu i zbrojni prukaz? :D

20. taiskav

taiskav Rádoby autor

Ahoj všem,gratuluju těm co mají hotovo a přiznám se závidímvám.Nechápu jak jste zvládli vypěstovat 17000 kousků.Poradte já nejsem ještě ani v půlce asi to nedám

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.