To je psí život (2.11. - 8.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jitikw

jitikw Perspektivní autor

Přeji hezký večer, tak u mne akční rostlinky moc nepřibývají, včera večer jsem rozpěstovala a na noc vysadila 2 plochy akčníma, zbytek stromy na mýtině a dlohodobky. Ráno než jsem vyrazila do práce jsem sklidila a znovu zasadila stejným poměrem jako večer. A teď opakovačka. Na kontě mám 170 píšťalek a cca 3000 akčních - no nic moc teda:sleepy:. Bohužel ještě zítra si musím vystačit se 2 sklizněmi. Víkend strávím u PC, tak snad napěstuji co nejvíce;).

2. STYBI

STYBI Velmistr fóra

akčních mám 8260 píšťalek 248 - což znamená, že jsem cca v polovině a uběhlo teprve 31 hodin - takže času dost - akce pohodová,
    jak zde již bylo řečeno pro vyšší levly hračka a pro nižší splnitelná výzva - stonek je dobrá odměna a ostatní také nejsou k zahození, takže myslím, že o tuto akci stojí se poprat

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak vychazi to skoro presne na 3 otocky za den, ale obcas prostoj dela svoje, i tak se dari... no a kdyz i vypadavatka budou tak pekne vyskakovat, tak to bude v sobotu hotovo... no snad i klid na chvilku pestovani novych kytek :)

Vypadavat ma 67 pistalek/den, v tuto chvili ma byt 86 (nebo chybet 314 ), mam 308 (chybi 92 ), mam 77% hotovo.
    Stav pochoutek : idealne 3651 kusu (2834/den ), mam 6130 z 17000 (36% ).
    Zatim uplynulo 21% casu, zbyva 113 hodin.

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky , :pakce na pohodičku, :)ještě jedna sklizeň a hotovo, v noci se mi stávat nebude chtít tak až ráno:D

5. stěby

stěby Hvězda fóra

Ze sklizně komplet farmy akční + pár chlívů a stromů celkem 7 padátek :cry::cry::cry:. To je nějaký zlý vtip...

6. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Mám 8880 akčních a 250 píšťalek jde to nějak pomalu zatím času dost tak snad to stihneme;););).

7. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

No nejsem ja tatar, vse jsem hodila psikovi a zustalo mi jen 200 akcnich, tak to budu muset zase dohonit. Radeji jdu spat nebo jeste neco zkazim:(

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Hezky to přibývá :). Zítra ráno budou všechny píšťaly a večer i psí pochoutky, takže pátek bude den splnění akce, což je fajn a nemusím se s tím otravovat ještě o víkendu ;).

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

No tak já z 5 ploch akčního 32 padátek ale jsem v klidu času dosti-většinou jsem tak 15% proti času navíc ale tady už okolo 30 % takže cajk

10. *dareba1

*dareba1 Rádoby autor

Akcička se mi líbí.Akčních rostlinek mám 9163 a padátek 197, což je v pohodě. :)

11. -viliem-

-viliem- Pisálek fóra

Já mám zatím 8905 akčních a 222 vypadávátek a plním na 52.4% a 55,5% a ještě hromada času před námi :)

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký večer ... už na mě čeká, kdy dojdu, sklidím a můžeme jít hrabat :D. Tak už zaseto na noc, mám 13112 akčních a 369 píšťalek. Sem tolik ani nečekala, přes den mi dopadala stovka i s dárečky od skvělých sousedů ... 3 sklizně, jen hangáry, obr stromky a 3/4 pralesa stromky, jinak akční. Tak jdu hrabat, protože jak to tu čtu, pejsek jen vrtí ocasem a fláká se :D. Hezký zbytek večera a všem držím pěstíky ;)

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Hezký večer, tak akce hotová ;) padnul mi před původně plánovanou předposlední sklizní bonus + 100% do stodoly ;) takže finitooo.
    Vyhodila jsem na noc tajemnice a uvidíme co z nich ráno padne. Ze strašidelné bedny na mě vyskočili dva lenochodi, nu což asi mě posílají do hajan, tak já tedy poslechnu ;) :D :D

14. aljanu

aljanu Aktivní autor

Já si ještě s hrabáním chvilku počkám.Mám 9414 akčních a 287 píšťalek.Tak snad to bude dobře přibývat jako doposud :)

15. Berry.308

Berry.308 Rádoby autor

Mě se zbláznila pravděpodobnost padání vypadávátek....na jedné farmě 4,7,5,6,12 na druhé 0,0,3,0,0, všechno z akční....to přeci není normální.Ale pořád jsem v normě,nejhůř tam dám růže....stěby-mi rozumí

16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Pro dnešek končím, svůj plán jsem si splnila, podařilo se mně dneska sklidit 4x, pěstuji jen s vodou. A protože píšťalek už mám dost, tak jsem dala na noc opět akční, abych se zbavila i toho pěstování a mohla uvést farmu na nějaký čas zas do normálu. Akční psí pochoutky mám ve stodole zatím 12.766 ks, a protože pěstuji na všech plochách krom pár stromů, to číslo znamená, že už je třeba jen jedna sklizeň celé farmy a pak tak zhruba 500 pidipolí a půjde se krmit.

Jinak u mě hnůj za 460 Kr. Pokud bych chtěla hnoje využít, znamenalo by to výdaj skoro 430 tis. Br, mám snad z toho i osypky, ale na druhou stranu chápu ty, kteří to zkrácení růstu pomocí hnoje potřebují, protože by třeba pak nestíhali sklidit kvůli pár minutám. I když času stále dost a dost.

[​IMG][​IMG][​IMG]

17. hroudov

hroudov Vévoda fóra

může mi někdo poradit jak se za jeden den dá získat přes 12 000 akčních rostlin???????:cry:

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Berry.308,

zkus na těch farmách porovnat poháry a popřípadě i věčnou legendu. Další vliv můžou mít i bonusy z nebe.

Ahoj Hroudov,

za použití superhnojiva, malých políček, mrkvovojablečné směsi a případně i zuzina hnojiva to moc velký problém není.

19. martina19751

martina19751 Analytik fóra

dobre rano vsem, z tajemnicek na me rano vykoukl jelinek, jsem myslela, ze jeste spim
    mam velkou radost a akce pro me tim padem uz ted uspesna

20. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Martina19751, moc gratuluju k jelínkovi, on věděl, kde se bude mít dobře :). Já potřebuju teď dopěstovat co nejvíc akční, tak stáje půjdou na plochu až později, ale stejným způsobem vyhlížím vydru, tak moc doufám, že ze 4 chlívků tam jedna někde bude... Mě se ta zvířátka nějak bojí, nevím, co se o mně rozneslo za pomluvy, ale já bych jim opravdu najíst dala a i ty chlívky vykydám a poňuchám je...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.