To je psí život (2.11. - 8.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Boty

Boty Magnát fóra

Zatím to jde, mám 152 píšťalek a slušně napěstováno, tak to zatím vypadá slibně :)))
    Farmáři !!! Ať se Vám daří!!! :)))

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Haf haj přátelé... Tak to já si nosím farmičku do práce sebou v kapse Martinko... Paroháč? Tak to pozor... Víš jaký je rozdíl mezi veselým a smutným paroháčem? No ten veselý o tom ještě neví! ... :D

3. martina19751

martina19751 Analytik fóra

Jonsdorf

tak u me muze byt jedine vesely parohac a to ten na me farmicce, protoze jsem stastne singl, takze zadny parohac v realu nehrozi
    a to mas tak velke kapsy, ze do nich strcis celou farmu?:D

4. dananana11

dananana11 Zelenáč fóra

Bez obav. Ptáci jsou v pořádku. Vědí moc dobře, že když jim pokácíte nějaký strom do lišty...tak se objeví někde ještě nějaký v dalekých hvozdech. A vás bude budit živý mazlík. :p

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Z celé plochy lesní mýtiny-chlévy, stromy- vypadla 1-jedna- píštalka:cry: ale ze zvěřince tři:p;)

6. dananana11

dananana11 Zelenáč fóra

Copak ráno. Takhle jaro...hopsa hejsa...lyže letos vynecháme :).

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Pro mě je tahle akce památeční už teď. Ráno se mi podařilo snad po roce usilovného a nekonečného šlechtění karafiátů konečně urvat Lásku k SH, takže jsem do budoucna s padátky skoro za vodou :);). Zato mi nějak nepřibývá akční psítko, tam jsem zatím v červených číslech -.-.

8. davidson00

davidson00 Baron fóra

Zdravím, tak stonek stonkuje, ještě vyberu až napadají padátka ostatní výhry, večer mi padlo 100 % do stodoly, ještě zraje na dvou plochách akční, SH použito jen na rozpěstování, MJS, migrace JC, bez nákupu košíku, tak ať to padá, ahoj Alena
    jó z bedny vypadly 2 mývaly jako ze stonku

9. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám nálepku,stonek a jednu dekoraci ;)

10. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Možná se to tu už někde řešilo, ale já jsem to zatím nenašla. Proč je u stonku v popisu napsáno, že z něj bude bedna se strašidelnými zvířaty, když jsou to normální produkty speciálních stájí a se strašidelným hřbitovem to nemá žádnou souvislost?

11. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:oops:no toto...z jedné plochy (to je jedno, které...) s JC 6 padátek a z jiné plochy bez JC 12 xD
    no co je toto za pořádek?:music:
    jinak akce pohodička...jsem za půlkou všeho a jsem v klidu ;)tak ať vám to lítá

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

U nás hnůj za 850 krejcarů a prodá se o_O, to bych se snad zalkla, muset koupit bobky za takovou cenu :D

13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Auvajsik,
    řešilo se to tu včera, že je to jen divný překlad a platí to, co je v ofi oznámení.

14. šebejda

šebejda Baron fóra

Hotovo budu mít pravděpodobně až zítra pozdě odpoledne. Ale už teď jdu klíďo hodnotit. S náročností akce "střední" vzhledem k délce růstu plodin a omezenému vyskakování padátek souhlasím, tohle RT trefil. Pro vyšší LVL pohoda, pro zelenáče honička. Ale myslím si, že ti pilní na nižších LVL mají dost dobrou šanci akci dokončit. Nastavení obtížnosti dávám 80 %. Pokud jde o odměny, tak řádek je HODNĚ dobrý a i ostatní výhry rozhodně nikoho neurazí. Odměnám (florenů se již asi nikdy nedočkáme) přiznávám po krátkém váhání 80 % mínus.... Dostalo mne mé první dodávání do úkolu. Domníval jsem se, že označím políčko, kliknu a Fido vyběhne a začne hrabat. Ale on jenom čučí a profláká to tam a to asi až do konce. I bez toho raťafáka, graficky podprůměrné, 40 % minus. Akce začala ve správný čas, hra nepadala a nenastaly žádné problémy -> 100 %. Celkově hodnotím hru + - 80 %. Ale to vůbec nic neznamená, protože hromadu věcí zmatlám a na mé hodnocení vůbec není spoleh. Vždyť Karnevalové královně, já starý pitomec udělil jenom 90 % :cry:xD.

15. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Tak som predsa dala Fidovi papať, psík by mal dostať papať ráno a večer:) a potešil sa, zavrtel chvostíkom. Na noc som dala kostičky, čo pôjde zajtra na deň - dilema>:(. Dnes som mala šľachtený pór a sladký melón a čajot - a to prinieslo 50 kúskov, RT nás škrtí, ale aj tak plním padátka na 286% a to je 61,5% hotovo, v čísle napadaných 246. Akčné kostičky začnem hrabať zajtra poobede a cez víkend. Nech nám to padá, aby sme mali čím pískať :D Fajn hru

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

šebejda: S tím Fidem mi mluvíš z duše, taky jsem byla zklamaná, myslela jsem, že ho uvidím hrabat doopravdy -.-;)
    K akci - stále se držím v zelených číslech, ba dokonce už mám od obojího přes 50%:D

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tak konečně víme komu poděkovat za to že jí nechtějí opakovat :D :D :D

18. abc23

abc23 Komisař fóra

Taky jsem měla takové očekávání, že hafík bude vážně hrabat na těch políčkách :eek: -.-

Jinak sklízet stíhám pouze 3x za den, dávám akční i na noc na 3 plochy, jedna šípek, v pralese stromy, zatím jsem hrábla 6x ;)

19. šebejda

šebejda Baron fóra

Pajdo, strašně se tobě a všem tady omlouvám. Jsem jak ta bota Ruského vojáka. Kam šlápnu, 100 let tráva neroste:wuerg:

20. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

píšťaliek mám 224:music:
    4570 akčných rastliniek:)
    oberať budem až po polnoci:sleepy:
    dúfam, že nezaspím8)
    a samozrejme všetko na ručný zbero_O
    ešte som ani raz nekúpila kombajn na mesiac:)
    ja som len taký drobný farmár samoživitel:)
    živím svoju fantáziu ;)a mám chuť manualne pracovaťxD

F 98 B 304

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.