To je psí život (2.11. - 8.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj fiorelino,
    děkuji za upozornění, předám jej k prověření.

Edit: jedná se jen o špatný popis, řádek bude dávat to, co se píše v ofi oznámení. Ony ani žádná strašidelná zvířata nejsou.

Naposledy upraveno: 2/11/16
  2. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

dekuji,jen jsem si nahodou vsimla,tak chci vedet co vlastne ziskame

3. blondmary

blondmary Magnát fóra

my máme debnu so šťastnými zvieratami :)

4. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

nezmarka.cz
    dekuji za provereni

5. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Znova som dala papkať Fidovi, je celý šťastný a vrtí chvostíkom. Na noc som dala kostičky, aj s papaním 1624 a píšťaliek aj s nakŕmením 150. Dnešok úspešný a Fido spokojný. Už sa teší na zajtrajšie papu. Ale psíci by sa mali kŕmiť 1x, max 2x za deň :), čo s tým urobíme?>:(:D. Fajn hru, dobrú noc a psie sníčky;)

6. Simík21

Simík21 Znalec fóra

82 píšťalek neni špatný začátek... jen abych měla dost času i o víkendu :) dělám totiž nové záhony v reálu a budeme sázet česnek ;)

7. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak jsem dnes skončil na150 píšťalek a něco přes 3000 akčních na první den to snad stačí:p:p:p.

8. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Priprava byla dala jsem vyslechteny karafiat a vypadlo 40 padatek plus nejake darky, takze celkem 48. Rozpestuju poradne zitra, v noci nemocne ditko spala jsem 3 hodiny, rano zubar trhat dva zuby,odpoledne jsem jen zasela a zalehla to dospat. Zitra to dozenu.

9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Úvodní sklizeň se i díky velmi dlouhému hořci povedla a celkem vypadlo cca 150 píšťal, což je fakt hodně. Něco jsem dneska rozpěstoval a po prvním dnu akce je stav poměrně dobrý: psí pochoutka 2315 ks + zaseto na všech plochách, psí píšťala 215 ks ;).

10. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Ta kytka roste nekonečně dlouho, to nemám moc ráda. A protože až tolik nesuperhnojím, tak můj stav je momentálně 0 ve stodole, zaseto na třech a kousek plochách a dodáno taky prd xD Do rána to bude o kousek lepší, protože nespím, ale ani tak se to o moc nezlepší. Než napěstuju 17 000 tak to bych snad naučila psa taky farmařit :)

V píšťalkách to jde 201 kousků z jetele a od sousedů.

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Nálepku mám doma a padátek zatím 113. Mno, lepší než jsem čekal. JC je i nadále ignorován v liště...

12. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

Píštaliek mám 115 a akčných 342 kusov:inlove:
    zasadené mám akčné aj dlhodobky....šipky a karafiaty:music:
    pestujem obrie stromy exotické zvery a nejaké stajne:inlove:
    najprv chcem napestovať až potom sa zabávať:)

13. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, akce je tentokrát v odměnách velmi lákavá, takže se budu opravdu snažit, abych to celé dala. Ovšem, dle neúprosného zákona schválnosti, na farmu jsem se dostala až o půlnoci, takže tady teď straším a budu strašit do tří hodin do rána, abych rozpěstovala, protože se pak dostanu k dílu zase až někdy večer, až přijdu z práce. Padátka mi připadají silně přiškrcená, protože z plochy oseté šípkem, ze které mi při minulé akci vypadlo 52 padátek, mi jich vypadlo jen 18, což se mi zdá opravdu hodně velký rozkmit. Uvidíme. Takže, jak říkal Rychlonožka: "S chutí do toho a pak honem od toho!" :D

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Krasne rano vsem! :) Stopovani mi jde, jak psovi pastva. Fido oznacil na stope zatim jen 3 predmety (nalepku, vanocku a TS) a rikal teda, ze bez pamlsku uz ani ranu... navic kdyz panicka vecer chrape, nebude se vzrusovat - lehl do boudy a ma me na haku :D Nj, aby taky ne, kdyz mu nakej chytrej nasype plnou misku! Copak to se dela, davat psovi po naslapani stopy zrat!? :mad: Smarja RT, kam jsi dal hlavu!

15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Chápu, je mi to jasné, ale čekala jsem aspoň 80 - 90 % a ne jen 63. Šlechtěné karafiáty jsou pro mě jediná jistota a záruka dokončení jakékoli akce s padátky. Píšu jediná, protože na nic jiného se nemohu spolehnout nemaje JC, kaštanřádek a obr stromy. Proto jsem byla překvapená výsledkem.

Ovšem ranní sklizeň všehochuti (lískové ořechy, růže, akční na pohopolích, cukrmeloun a prales stromy XXL) byla zase překvapivě dobrá, takže po 17 hodinách akce mám 191 píšťalek. Tudíž po šestině akce bude víc jak polovina padátek.
    Po obědě zasadím všude kosti na pohopole, sklízet budu až zítra k večeru. Akce pro mě končí nedělním večerem, musím to tedy za so a ne zvládnout. Nemusím, chci :D

16. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Píšťalky napadány již včera, takže nyní jen pěstovat a pěstovat psí mlsky

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásné ráno všem ;) tak Fido zatím lenoší a čeká. Včera jsem otočila párkrát políčka 2+1 s SH, na noc nechala psí pochoutku a snad vyjdou tři sklizně jen s vodou. Padá to dobře, ještě sklidím stromky na baha a obr kolem oběda. Pochoutky mám 7 741 kusů, píšťalek 263 :p Večer vlítneme do zahrádky a rozhrabeme, co půjde :D Přeji pohodový den a hlavně hodně píšťalek [​IMG]

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak když mi na plantáži vypadly 2 píšťalky, trošku mě to vyděsilo, ale na hlavní louce jich vypadlo 17 (vše z akční), takže to je dobré. Celkově mám 147 píšťalek (tímto moc děkuji hodným sousedům :)) a Farmsčot hlásí, že jsem na 37% a v zelených číslech, tak jsem v klidu. Měla jsem trošku skluz, začala jsem až večer, ale určitě to doženu :)

19. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

[​IMG]Ahojky všem! Včera mi vypadlo 64 ks a do půlnoci 96. Teď po sklizni a nasázení jsem na 150. Víc jak dvě denní dávky za necelých 18 hodin, jo to je dobré. Dávám jen vodu, MJS a mrkváč. Za ty ceny co jsou na trhu si tedy cukýnový koláč nekoupím. Jsem 93 level a chci co nejdříve mít 95, abych řádně prohnal kivíky. A pak hurá do 97 levlu pro šípky...
    Děkuji sousedům za padátka a všem hráčům přeji dobré čmuchání a všechny vyhrabané dobroty!!!

20. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak po ranní sklizni mám celkem 180 padátek - u mně to padá míň na BAHA tam z celé plochy akční padly 4 ks, ale celkově to jde - myslím, že by neměl být problém, víc se mi nelíbí ta doba růstu u akční plodiny, ale hnojivo určitě kupovat nebudu !!!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.