To je psí život (2.11. - 8.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak ja do tohto stavu 191 pistaliek a okolo 1600 akcnej

2. Bella74

Bella74 Vážený autor

2 x jsem zasela na všechny plochy s SH

3. stěby

stěby Hvězda fóra

Po startovní sklizni 89 padátek. Začínám se skluzem 4 hodiny, bo Národní dopravce absolutně nerespektoval moji touhu dostavit se co nejdříve k Psím pochoutkám a píšťalkám, a dovolil si zpoždění xD.

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak na mladší farmě 98 hopsátek (jen 2 JC - na skaláře 5 JC) V tropech cukrový mefloun a na farmě dlouhé obilí (špalda a žito). Vše na pidipolích. Zatím tedy spokojenost. Na noc dám akční, ať je aspoň něco málo ve stodole. SH plácat nebudu, jen na rozpěstování (musí se šetřit, bo kdo ví, co nás čeká třeba příště).
    Pa, letím sklízet [​IMG]

5. šebejda

šebejda Baron fóra

Padá to o něco hůř, ale padátek mám téměř třetinu doma. Z akčních kytek je to bída, ale domnívám se, že než splním plný počet akčních, tak to z nich dopadá. Poznatek: asi jsem neměl dobrý nápad, narvat na 1x1 pole šípek, za moc to nestálo. Příště se pokorně vrátím ke karafiátům.

6. mituli

mituli Polobůh fóra

šebejda-mě šípek taky docela sklamal:oops:

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já bych ten šípek nezavrhovala. Padátka jsou značně přiškrcený. Při minulé akci jsem šípek otestovala a lítalo to z něj nádherně :D. Takže ho rozhodně budu zkoušet dál i v příších akcích. Ta samá situace je s cukrovým meflounem - minule nádhera a dneska bída ;)
    Je to prostě nastavením od RT ;) Minule chtěli cca 1300 padátek, teďka jen 400 !

8. abc23

abc23 Komisař fóra

Přesně tak, souhlas se skalara.v, šípek u minulé akce dával něco kolem 50tky z plochy, což mě se (jedu bez JC) fakt běžně nestávalo.
    A není srovnatelná žádná akce, nejde říct, že teď to padá míň. Já šípek k šípku nepošlu, akce nemůžu začínat ve 14.01 ale až tak po 16 nejdříve, takže když zaseju den před akcí večer, je pro mně šípek top (tedy zatím v 97čce ;))

9. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, do akce jdu jako vždy - je jednoduchá a času je také dost, tak to snad dám. Dnes jsem stihla akční 2x otočit se SH. Na noc dám něco dlouhodobého, protože sklízet budu moct až zítra odpoledne. Padátek zatím 88. ;)

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

K šípku jen jediný poznatek, při první sklizni mi na zkušební farmě za použití jednoho JC a legendě 29/30 napadalo 10,8% všech potřebných padátek, tedy 43 ks. Počítáno jen z hlavní louky, divoké louky a lesní mýtiny. Takže já bych jej zase tolik nezatracoval.

11. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Uf, uf, dostala som sa v príspevkoch po 7. stranu (ešte Vaše príspevky prečítam, nebojte ;)), tak to som na tom celkom fajn, po prvom zbere 101 padátok (bez JC - má len jedného a zistila som, že to nemá význam), takže som príliš RT prechválila, že nám dajú nejakú "úľavu" v hre. Ale zase nič nie je také čierne, ako to na prvý pohľad vyzerá - mať po pár minútach po začiatku stovečku zo 400 nie je zlé:p, aj tých 60 a viac je dobré a spĺňa to predpoklad na úspešné vyzbieranie Fidových odmien:). Tak nech Vám to všetkým píska! :music::D

Ešte doplním - na dvoch plochách šípky, na rúbanisku zvery, na baha -trošku zvery a cukrový melón a samozrejme stromy po okrajoch plôch a padla mi vŕtačka z arboréta xD

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Sázka na jistotu nevyšla, což mě nemile překvapilo. Budu mít dva dny výpadek, tak jsem zkusila něco nahnat karafiáty na pohopolích. Dosud vždy! daly 100% padátek, z jedné plochy krásných 44 kusů. No a teď? Pouhopouhých 28. Je mi jasné, že množství padátek je malé a tudíž je malý i jejich výskyt, ale že to bude tak osekané i na osvědčené a prověřené jistotě, to jsem tedy nečekala :eek:
    Píšťalek mám momentálně 116, což je po šesti hodinách akce solidní, tak snad to i přes výpadek dám.

13. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Když mi to nebude padat,dá se vynechat 8,18,19 a jsem na 345 padátkách,v nejhorším oželím ještě SK,ale to bych nerada.Mám jen jeden den volna během akce,takže dlohodobky=padátka,nebo se mi tam bude válet kytka,která dá málo...

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak kostičky mají tu nejblbější dobu růstu. Jsem proto zvědavá, kam až se vyšplhá cena hnoje. Já to ale podporovat nebudu, raději hnůj prodávám než kupuji. Jen s hnojem se dá normálně sklízet 4x za den. Budu tedy sklízet jen 3x a o to déle pojedu akci. Co tím RT sleduje, vždyť nás tlačí na nejnižší možnou cenu hnoje a touto akcí se vyšplhá do výšin
    8)

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

krákoro, mě zas mile překvapilo, že na počet požadovaných vypadávátek jich vypadlo z růží tolik. Neočekávám, že mě vypadne stejný počet při akcích, kdy je potřeba přes 1000 nebo jako u této, kdy je požadovaných 4OO. Čekala jsem něco pod polovinu "obvyklého" množství, ale byly to skoro 2 třetiny,stejně jako Tvoje karafiáty:)

16. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak hurá do toho - rozpěstováno
    budík na ráno nastaven o 10.minut dříve,
    abych vstala - zasela a jela do práce
    snad se to povede, času dost.

17. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Tak som dala Fidovi prvých 400 kostičiek a nálepka je doma:)

18. toyterier

toyterier Rádoby autor

Na to, že jsem nedělala skoro žádnou přípravu, jen 2x poho pole a zbytek chlívky, mi vypadlo krásných 91 píšťalek a 2 dárky od sousedů.
    Všimli jste si nové grafiky ve městě? Nad bankou něco chybí, nevím sice co tam přesně bylo, ale určitě to vypadalo nějak jinak ;)

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

toyterier Nad bankou byla premiova vila, ktera se dle ofi prekopava ;)

20. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

ted koukam na stonek a nahodou jsem najela na ikonu s radkem co ziskame pri teto akci a ukazalo se mi ze ziskam bednu se strasidelnymi zviraty a v ofiku je neco jineho,tak me jen zajima,kde je pravda??

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.