Tlapky a rekreace (9.7.-15.7.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/7/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Hlavní cíl splněn - 40 her a chybí jedna na poslední žeton -.-

Ale jsem šel hlavně pro tu novou topku a to je lepší než řádek, floreny a pikola dohromady
    Proč jsem taky šel do rybaření.
    Jako už to není, co to bývalo, ani mě to moc nebavilo jako dřív (možná kdyby se nechal starý způsob, tak by mě to bavilo víc), ale tady jde o pointu.

Pěstování nadlouho (jel jsem pouze v normálních nástrahách, tož tak) a to je hlavně to, co mi tu celou akci kazí, jinak by to byla topka jako vždy, ale nezlobte se, fakt mě to nebavilo (šlechtění jo, ale ty ryby ne)

Prepperka, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  2. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Mně se u tohoto současného rybaření líbí, že si můžeme vyrobit nástrahy sami, jaké nám vyhovují a néé spoléhat na náhodu, jaké nástrahy vypadnou z beden.

3. Dagmaruša

Dagmaruša Perspektivní autor

Mě zas vadí, že se nedá ovlivnit jaká ryba vypadne, že je to jen náhodné. Zajímavější by bylo, kdyby to bylo nějak odstupňované a museli bychom se trefit do určitého místa.

4. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Dagmaruška ono to odstupňované je. Pokud se trefíš s Deluxe návnadou do nejlepšího místa, tak můžeš vytáhnout jen marlína, chobotnici nebo čtverzubce. ;)

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  5. Dagmaruša

Dagmaruša Perspektivní autor

Dob, děkuji za odpověď ale asi jsem levá. Zkoušela jsem se trefovat tam, kde mi marlín vyskočil a nic a pak mi vyskočil někde jinde, tak nevím.

6. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Dagmaruša
    Mrkni na tabulku, marlín může vyskočit kdekoli ;) Ale třeba makrela ti v perfektním místě vyskočit nemůže ;)

lacrima tohle ocenil(a).
  7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,prepáčte,ale dovolím si oponovať,že fakt padajú ryby ako chcú a aké chcú a je jedno,kde to zasekneš.

8. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Rádoby autor

Ja som išla celý čas len s normálnymi, pretože na tie "extra" by som proste nezvládla napestovať toľko rastlín :) Takže za mňa tento systém zmena k horšiemu, predtým mi aspoň tá náhoda sem-tam dopomohla k lepším návnadám :music:

kocieva, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ryby opravdu létají jak chtějíxD, i na přesný střed té čáry, kde to má být vypadne i mřenka, je to vyzkoušeno na víc farmách že i mimo když se trefím, tak je Merlin a naopak, vůbec to tabulce neodpovídá

lacrima, -Jara05- a Dagmaruša tohle ocenili.
  10. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Hezký den, hotovo. Akční kvítí jsem pěstovala na dovolené. KŠ se slitovalo a dalo bonus. Tak to byla docela pohoda. Šlechtila jsem o BB a slevové akci. Rybky jsem chytala dnes. Po návratu z dovči. Návnady jen de luxe plus jedna obyč darovaná. Nejslabší ryba co jsem chytila byl ploskozubec. Nejvíce padal merlin a chobotnice. Jsem spokojená.