Tiki město (4.7. - 10.7.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Takže nedokončím,zase pracující ovečkao_Oa to jsem chtěla ještě jednu otočku:sleepy:

Honzulka05 a VotjaVotja tohle ocenili.
  2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Joo, údržba zaskočila...
    Edit: už nemaká, jdu si otočit krátkodobky... na doplnění limitu...

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Končím úplně,mám dokončeno vlevo a to další už mě nezajímá,ale mrzí mě,že ten stonek nemám,byl dobrý,ale nemůžu čekat,že se mi vždy něco povede na 100 %

raddre a zejdy66 tohle ocenili.
  4. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Bude mi chybět přesně 5 minut na dokončení akce,takže bych potřebovala aby akce skončila 14.05,což se nestane:(Měla jsem hotových posledních 6 kousků,minutu před koncem,už nešlo vložit,ať se jdou vycpat>:(Už nic nebudu kupovat,jsem fakt naštvaná

Naposledy upraveno: 10/7/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. stěby

stěby Hvězda fóra

Ty strašlivé šušně, které na mě vyskákaly z tajemna v téhle akci, sem raději ani nebudu psát :wuerg:. Zlaté akce, kde je dopředu jasné, jaký stromek nebo stáj získáme. To si člověk pak i triko natrhne :p. Ale pro "radosti" typu XL jabloň a žlutý kurník se jeden neurve 8);) (ani jedno z výše uvedených tajemen jsem z této akce nezískal, jde jen o modelový příklad :):):)).

6. jihoceska

jihoceska Pisálek fóra

děkuji a určitě víš kde je gazela?

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jihoceska - ahoj, Výběh pro gazely jen tak za krejcary nekoupíš (ani nelze aktivovat v chrámu). Můžeš ho získat např. jako odměnu v různých akcích, nebo se dá někdy pořídit i v akci Stájbola. A dal by se sehnat i při akci Obchoduj/Daruj. Takže vydrž, určitě se někde časem objeví a doputuje k tobě ;)

Edit: akce O/D se chystá snad koncem měsíce, takže tam by asi šance byla ;)
    Může také vypadnout z bedny - Bedna se stromy a výběhy (tyto bedny lze získat i v družstvu z úkolu Rač vstoupit, kočičko, nebo v Tombole s bednami - ta bývá dost často)

Naposledy upraveno: 11/7/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.