Tiki město (4.7. - 10.7.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak jak se zdá,už docházejí krejcary a pro mě je už jen rezerva 3 mega krejcarů :(:(,jestli se mi neprodají šlechtěnci a ty stromy co mám na trhu,budu určitě v háji,potřebuji ještě 2 tisíce Ďáblova drápu abych si udělal další část napravo,hlavně temperamentky jsou taky potřeba,ale už nemám dostatek rostlin (305 ks),ovce už pracují všude,což znamená 3 stavby,nejdál jsem nalevo,středně napravo a úplně nejmíň mám uprostřed,napravo jsem si musel utratit asi 3 mega za 80 ks slonů,protože jsem měl jen 26 na dodání,vím že ze začátku akce to šlo rychle,jenže teď už to je těžší,větší dodávky a na trhu je to strašně drahý,a vypěstovat si to ani nemůžu,protože nemám kde,všude mám akční a tu si zbourat nechci,tím chci říct,drahý trh,útrata asi 7 mega,nevím jestli to bude víc nebo míň,od akce tajemství bylinek,se ke mě pár krejcarů vrátilo a teď budu mít zase co dělat,abych je nasbíral zpátky :eek::eek:,s tím,že jsem si vydělal ostatních věcí mnoho než krejcarů,protože jsou odměny skvělý,ale bral bych i takových 5 mega krejcarů za dodání temperamentky (2),které mám teď za úkol dodat uprostřed,hlavně ten ďáblův drap,kdybych si koupil zbylo by mi už pod milion krejcarů,a to by mě asi nezachránilo na dokončení akce,už radši budu jen pěstovat akční a zbírat padátka na vrak lodi (nalevo),který mám už skoro hotový,chybí už jen 2 kroky což znamená nějakých 450 či 500 bananořechů

2. satelit

satelit Hvězda fóra

Ahoj Honzulka05 - jak tak čtu Tvůj post,tak v tom máš pěkný chaos. Jestli to taky nebude tím, že potřebuješ temperamentky, kašli na ně a zkus permanentky. xD

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak okolo poledne sklidím poslední akční a budu lovit padátka, těch chybí ještě dost. (na 3 x 4 pernamentky = 600 + poslední políčko na padátka = 250), celkem tedy 850 bananořechů:oops: což bych stihnout měla, + i dopěstovat, co jsem kde dodala.:p

4. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

satelit - děkuju za opravu,nevím s čím to mám spojené,už jsem z akce zblblý,už by to chtělo novou xDxD

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak mě ráno po saguaru chybí ještě 169 banánových ořechů, ráno jsem na jednu plochu zasadila zeleninu lablab (ostatní plochy ve svém režimu) s produkty na zkrácení a když to nepomůže, vysadím z lišty ještě pár zapomenutých podivuhodných chlívečků :p
    Tak jsem právě sklidila, chybí ještě 46 padátek, ale večer kdy se dostanu na farmičku, to bude hotové ;)

6. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Mě chybí posledních 6 permanentek,padátka mám,jen akční chybí.Chtěla jsem to pokropit vrtulkama,ale jelikož je času ještě víc než dost,tak ještě jednou zasadím.Takže konec bude večer.Sklízela jsem jen 2x za den,protože se mi prostě nechtělo. :p

7. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, stonek je již aktivní, chybí mi posledních 200 banánoořechů na poslední úkol v první stavbě, tak si myslím, že to dopadá. Jára

Trepifajksl, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo - všechny stavby postaveny!
    A teď zpátky k pěstování expertních plodin (víkendovou akci mám hotovou též) a nových komodit na Baha...

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Safra, jak si nepocitam kolik mam a kolik potrebuju, tak jsem dal na plochu cca 500 sazenic... dat je do stavby, mam hotovo :)
    levy a stredni dodelan, jen kousek praveho a je to...
    Ale dumam zda zase dat les, pristi patek tam bude Tanec, no a mezi tim zacnou tri dalsi akce, kdo vi kde se bude pestovat...

10. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Akce super ale ted jsem se vrátil s hausbotu tak snad něco udělám všem hodně uspěchů.

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Ač ženská,stavby jsou hotové.Ten střed postavit trval nejdéle , tentokrát bez bonusů a SH.Na farmě obr stromy a dlouhodobky,Baha samý chlévxD

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Kytky komplet, chybí padátka... To už dopadne.

13. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

lidi asi jsem jelen, ale kam patří upgrade Bambusová chýše?

edit:Skali díky, ještě ho nemám vylíhnuté, tak mě to zmátlo

Naposledy upraveno: 8/7/19
    Skali a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jinam to dát nepůjde. Vítej na fóru!:D

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Zoufálkov - Ahoj, Bambusová chýše se ti vylíhne z pandího vajíčka, které si pořídíš ve starověkém opičím chrámu.

Více zde - Nadúroda na Bahamaramě

Zoufálkov a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Co se vleče, neuteče... na postavení stromu chybí ovcím tři tisíce akčního plevele a šestsetdvě padátka. Mno, jak umořím tu plevel, nastoupí na plochy alchymistickými vymoženostmi pokrácený čajot, nasadím si k tomu Tiki masku a to bude fofr, že ta padátka nebudu stačit sbírat xD

17. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, akce ukončena v odpoledních hodinách, čekala jsem na padátka do úkolu a TS mám mahagonovník a z TCH nic moc ale ze starších TCH s chobotnicí se povedla růžovka anakond, jsem spokojená, víkendová akce taktéž hotová. Z včerejší kukandy na svatbu nakonec sešlo, nějak mě to nebralo. Přeji příjemné naladění do pracovního rytmu.

Trepifajksl, marketka47 a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak jsem si uvědomil,že stromeček napravo mít nebudu,protože plumérie,nemám jí aktivovanou tak už se dál asi neposunu,ale uprostřed mám ještě šanci a nalevo mi zbývá už jen jedno políčko 250x bananořech,což znamená budu mí postavený ten vrak stroskotané lodi

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Honzulka05, že si pleteš pojmy s průjmy je už celkem zažitá věc, ale splést si pravou stranu a střed... vpravo je nějaký dům, tam potřebuješ plumérii. Strom je za ty tvoje temperamentky uprostřed... jo a ta loď ztroskotala, nestroskotala...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Y_n_O,já tedy fakt už potřebuji pokoj od akcí,už toho mám v hlavě tolik,ale určitě ještě tohle zkusím dodělat,s tím,že už asi nenapíšu do téhle diskuze nevím (myslím jen sem),hlavně je ještě 63 hodin to je ještě dost,nemusím to vzdát,ale pěstovat a sbírat padátka budu dál

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.