Tiki město (4.7. - 10.7.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 3/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, akce celkem dobrá a na konečné je dobrý stromek. Splním nejdříve prostředek + pravou stranu a pokud RT dá, tak i levou (dekoraci už mám).

Tak ať se nám daří.

Hezkou hru ...

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já jsem včera s vypětím posledních sil ve dvě odpoledne vstala, sklidila, zasela na velká pole akční s kompletní podporou, až jsem se v pracprocesu úplně probudila, tak jsem znovu sklidila, namnožila podobně podruhé a už mám párkrát sklizené na pidipolích, skoro postavenou loď, něco málo vpravo a uprostřed nic, to až budou ve stodole kytky a pajdátka v nějakém solidním počtu. Asi zítra, použiju plážový bonus a třeba něco vyplivne větrný mlýn...
    -pechfógl-, třaskavé téma... hmm... nebudeme v nejbližší době třeba pěstovat laskavec? 8)

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ty bys diskutovala o laskavci? To už spíš ďáblův dráp (toho mám taky málo)....:D

Trepifajksl, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. Y_n_O

Njn, ale laskavec třaská... xD A i bez diskuse se třaskáním drze množí... 8)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

evainfo
    Věř,že nemohlo! Ikdyby ti vypadlo padátko z každého pole a ze všech zvěřinců,nemůžeš se dostat na 800 kusů.Jedině snad,kdybys měla v rukávu odhadem 250 kouzelných stromů!
    Komtletní bahamka má kolem 510 polí!

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Možná nevypadlo 800 ale méně a třeba jsem koupil 3 koše. Kdo ví.
    Fakt jsem to nesledoval přesně na padátko, ale jsem tak daleko, že vypadnout muselo hodně velké množství.

burds, dasa1143 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

kaolín11 no stále jsem to propočítávala a mám už hodně dlouho uloženou pomůcku na políčka, padátka ze 674 pidi a nevím, kolik má žanků!! o_O .... no po tom čtení nade mnou jsem zklamaná úlety a slovíčkem "možná tolik nebylo, možná byly koše" ... tak ti fakt dávám za pravdu, je to kec xD :p ...

Skali ... moje chyba :p o víkendech vypínám a je to teď jasný, by to chtělo asi dovču někam na bahamky mezi opice :p

Naposledy upraveno: 5/7/19
    zejdy66, Honzulka05 a -anaj- tohle ocenili.
  8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

evainfo - ostrov pokladů tam nepočítej, takže jen 532 políček ;)

Honzulka05, Y_n_O a burds tohle ocenili.
  9. burds

burds Titán fóra

Obě strany hotové.Tedˇjedu prostředek.To +1 zletního kalendáře je fajn

10. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Tak jsem se konečně dopracovala k Sigilarii. Pořád mi v TS unikala mrška. Tak jsem musela zamakat na baha, ale nestěžuji si ;). Teď by to chtělo nějakou skutečnou baha dovolenou :D8):p

zejdy66, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  11. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Ahojte, musím RT pochválit za vyváženost úkolů v téhle akci. Konkrétně se mi líbí, že se nedodává všude stejné, ale v jednom padátka, ve druhém výrobek z padátek a akční kytky a ve třetím jen kytky. Takhle to prostě plním na střídačku, podle toho, co zrovna mám až budu mít splněné ty výrobky, zbude mi na dodávání jen kytka a padátka, což už se dolaďuje lépe. Za mne deset hvězdiček. :)

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

vlevo i vpravo hotovo, kytka napěstovaná, čekám na padátka - ještě chybí namlet 14 permanentek ;), grafika moc hezká, jen více takových

13. Janiine

Janiine Rádoby autor

Zdravím. Kde seženu "Pandánové ovoce" prosím? Díky

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

ahoj Janiine - je to plod pandánovvé palmy, tu si odemkneš v chrámu za zlaté banány v 9. místnosti a pak můžeš stromek koupit (přes červený košíček na baha)

burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. Janiine

Janiine Rádoby autor

• Nepoužívej tlačítko "odpovědět" (odpověď s citací), pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Začni psát do nového příspěvku a dotyčného jenom oslov. Děkuji Skali
    Medvánek

***odstraněna zbytečná sitace
    Děkuji :D Stejně jsem to tím pádem dohrála,pač nemám tolik banánů :(

Naposledy upraveno moderátorem: 5/7/19
  16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Obětoval jsem asi 2.240.000 krejcarů,jen za 1.000 ks ibišku a stále to nestačí,snad se mi po akci nějaký ten krejcárek vrátí,když tolik krejcarů utratím během této akce

17. Y_n_O

Zleva i zprava dobrá zpráva - hotovo xD Ráno zužitkuju plážový bonus a dopěstuju na dodávky do mlýna...

Honzulka05, máš lvl 309, co teda na Baha pěstuješ a chováš? Já jsem pokaždé při otevření další plodiny napěstovala alespoň 10 tisíc rostlinek, odchovala 200 zvířátek, aby byla zásoba... a dělám to pořád, když něco přidají...

Naposledy upraveno: 5/7/19
  18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Šikovná cena.
    Chybí mi 120 kusů. Tak jsem vyhodil všech 45 kusů na plochu a hodil jsem na ně jak ponožky, tak i vrtulky.
    Vůbec mě nenapadlo že by mi toho tolik mohlo chybět.
    Stavy ve stodole moc nekontroluju. Asi bych měl začít.

19. Y_n_O

Ty bez jména: syslit je zapotřebí, nikdy nevíš, co budeš potřebovat... ;) U stromů mám limit plodů 2000, pak přesazuju :)

Naposledy upraveno: 6/7/19
    GordonSargent a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já upřednostňuju tvůrčí myšlení, pak jde aspoň částečně zakecat, když něco zvořeš. Holt tvůrčí záměr, který nevyšel. A po žížalách. Z čehož plyne, že plumérie jsem donedávna neměla taky, ale mandarinek hluboký přesah, takže jimi zaplácávám ty díry v rozpočtu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.