Tiki kalendář (12.4. - 30.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný den, vánočka supr :p

2. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, nejde mi otevřít v tiki kalendáři šestý den. Vám to jde?

3. farma_maggie

farma_maggie Pisálek fóra

Ahoj, v chrámu dveří se mi úplně nedaří, ale kalendář mi každý den udělá radost, jsem opravdu zvědavá na zbytek.. Krásné dárečky za které moc děkuji :inlove:

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Vánočka je taky prima - díky :)

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Zorka341,

no nejde a to především z důvodu, že dnes se otvírá 5. den, takže 6. den půjde otevřít až zítra.

6. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

I ke kávičce bych si jí dala.

ale jako dárek na farmu taky dobrý,
    vzhledem k tomu, že já jí až tolik nevyužívám,
    tak putovala na trh udělat radost někomu jinému..
    Příjemné farmaření.

7. Margziam

Margziam Stará škola

Děkuju moc.. Takže - DAL se získat za koupi 300 FL.. už nedá.. a asi ani nebude dát.. leda by ho někde dali do odměn v akci.. to bych se snažila ho získat.. i když pokud by to bylo "velmi těžká" akce, tak bych ho taky asi nezískala.. hm..

Tu vánočku jsem odklikla teprve před chvíli. Nějak jsem zapomněla... bylo toho víc na mě z různých stran... jistě nejen na mě..

Pepe - já bych si tu vánočku teda na jídlo nedala. Tolik soli v ní..... brrrrr...

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Vánočka je použitelný dárek a hned při další pěstovací akci najde svoje uplatnění, takže s dnešním dárkem velká spokojenost :).

9. silvia4444

silvia4444 Pisálek fóra

kamaratka si včera zabudla otvorit 4 den...co mna najviac zarazilo že na otvorenie potrebuje 7 fl.Neviem kolko rokov hram farmu...mozno 5-6..ale mne sa zda že tu uz ani neide tak o hru ako o zisk z hry..

10. X-mole

X-mole Znalec fóra

Achoj, tak 6.den: 5x podiv. strom Ural. Díky. :inlove:
    A pozor! První bonus je +1 ke sklizni na 24 hodin a spouští se hned po odkliknutí. ;)

skalara.v tohle ocenil(a).
  11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný den :) díky za upozornění a doufám, že "bonusy" můžeme otevřít kdykoli ... to tak aspoň bylo :p
    Stromečky fajn, lišta hodně snese xD

blondmary, Lyzarka a kometak96 tohle ocenili.
  12. boruvka1950

boruvka1950 Rádoby autor

Dobré ranko,jen takovy dotaz,,,,otevřela jsem dnes darky a ten co je dnes na víc se mi neoběvíl v liště ani připsány,,,děkují

13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***

ahoj, dnes tam máš dva dárky - 5 sazeniček a bonus, který ti přidá jednu plodinu navíc z každého pole.....ten je vidět v liště, kde máš sloty na řemeslné produkty.....jestli tam není, restartuj hru, většinou to pomůže :)

EDIT: vážená/ý FM, vím, jak odpovídat na foru a ta citace tam byla úmyslně - ale dobře....

Naposledy upraveno: 17/4/16
  14. STYBI

STYBI Velmistr fóra

chtěla jsem se zeptat ty bonusy musím odkliknout hned daný den nebo mohu kdykoli během akce ???

15. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Tyto dárky opravdu potěšily.
    Jen tak dál.

16. čarodějka007

STYBI ty bonusové můžeš vybrat i později, jen denní dárek musíš vybrat v daný den :)

17. beneta3

beneta3 Pisálek fóra

Dobré ráno. Tak dnes jsem si vybrala dárky v kalendáři 5x sazeníčku a kombajn na 24h+1 bonus , sazeničky jsem nasla, ale kombajn s bonusem nikde :-( Poradí mi někdo prosím :)

18. čarodějka007

beneta3 protože to není kombajn, ale +1 plodina z každého pole.... kombajn nehledej

19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Super zelenina -řádek v nebi + dárek=6 kousků z pidi pole;)

20. STYBI

STYBI Velmistr fóra

čarodějka007 díky za odpověď, já jsem si to myslela, ale nebyla jsem si jistá

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.