Tiki kalendář (12.4. - 30.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Tohle se Vážení určitě nikdy neztratí,
    velká spokojenost.

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, bedna s nářadím je univerzální, takže ve skladu opravdu vítaná, díky :)

3. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Děkuji za dárek, nářadí se hodí vždy. Začínající farmáři mají jistě velkou radost. Já měla ze začátku nedostatek naprosto všeho :p a postavit výrobnu byla výzva.

4. bumbalinda81

bumbalinda81 Zelenáč fóra

Tak jsem si nemyslela, že bych se někdy připojila k těm, co tu píší, že se jim uzavřelo již otevřené okýnko. Říkala jsem si, že to není možné. No a je to tady. Včera jsem si na sto procent dárek vyzvedla, zimní věnec mám ve stodole a dneska je okýnko zavřené. Nevím jestli to mám řešit nebo ne. Je pravda, že také nemůžu dát ruku do ohně za to, že ten věnec není z jiné akce. Ale jsem si jistá, že jsem si včera dárek vyzvedla. No, nic naplat.

Margziam a evainfo tohle ocenili.
  5. satelit

satelit Hvězda fóra

Dnes 28.4.16 Tropické BZ

Naposledy upraveno: 27/4/16
  6. lacrima

lacrima Titán fóra

Jakékoli množství TBZ mě potěší vždy . [​IMG] Velká spokojenost a šup do dalšího Baha levelu. Děkuji.

7. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Pěkný přísun TBZ. To beru.

8. ICE-T

ICE-T Pisálek fóra

Nevie mi niekto poradiť ako je to možné, že si otvorím okienko dostanem to čo tam, zasadím plodiny, pozbieram úrodu zo stromov a ked prídem na farmu na druhý deň tak okienko na Tiki je zatvorené, a to nie je poprvý raz stalo sa mi to už po tretí krát. Alebo,že by som bola zrelá pre psychiatra?

Margziam, evainfo a Veselka tohle ocenili.
  9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tropické BZ asi užijeme všichni, zejména s ohledem na nedávné změny - takže díky :)

10. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj nezmarko
    - jee, máš pravdu, díky.. Asi jsem už napůl spala a špatně viděla.. a měla v hlavě ten nový zimní dárek, že byl jen jeden..
    Teď jsem koukala znovu - tak opravuji - mám 2 zimní věnce a 6 zimních marmelád..

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  11. njklmn

njklmn Pisálek fóra

Děkuji za dárečky, byli luxusní a hned bych si to zopakovala !!!!:D:inlove:

12. satelit

satelit Hvězda fóra

A naposled...

[​IMG] pomocníci na 48 hod [​IMG] 3x Grapefruit [​IMG] a 100 % BZ na 48 hod.

Díky za dárečky.:)

13. lacrima

lacrima Titán fóra

Supeer, tak to je "pecka" , nádherné dárečky . Moc děkuji.

14. Margziam

Margziam Stará škola

Díky moc, prima.. Včera jsem utratila jediný poslední 12 h kupon, dnes sklidila ručně, u čeho jsem včera usnula... a ručně zasela bobule s vodou... a na děsivku na minipole svítící strašidýlka (aspoň tak vypadají) bez vody.. tak aspoň po dozrání je budu moci sklidit už kombajnem a zároveň se 100% BZ (škoda, že to není 100 % do stodoly - měla jsem na párty kole tu nabídku včera, ale nepadla mi)..
    Tak snad nezapomenu před sklízením odkliknout ty poslední 3 kameny...

15. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Super dárečky díky ;)

16. blondmary

blondmary Magnát fóra

tak dnes za darčeky velikánsku pusu:)

17. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak jsem si už vyzvedl dnešní dárečky ;). Pomocníci a 3 grapefruity jsou super, 100 % BZ na 48 hodin je ještě lepší, ale to bych si ho musel vyzvednout před sklizni, že... :eek::D. Ale uplatnění najde aspoň při večerní sklizni a pak ještě celou sobotu a možná i nedělní ráno, pokud si přivstanu :p.

Celkově hodnotím tento kalendář velmi kladně *****. 5/5 hvězdiček je moje hodnocení :). Drtivá většina dárku potěšila a určitě je využiji, takže jen pokračovat s takovým zpestřením hry ;).

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tolik skvělých dárečků ... paráda :p

19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tiki kalendář byl opravdu luxusní. A když se k tomu podaří na Kole štěstí vytočit ten správný bonus, tak to už se dá nazvat pořádnou porcí šťastné náhody xD

20. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já husa výstavní si nejdřív všechno pečlivě sklidím a teprve pak si vyzvednu dárečky v kalendáři. To jsem, ale trubka.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.