Tiki cirkusová hojnost (1.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

9/20
    o jedem splněný úkol mám lépěji než na Farma-cirkusu
    No, ale jak vás vidím finišovat i tady...
    ... prostě to tentokrát asi "nedám".
    Je vidět deficit, že jsem nestihla rozpěstovat hned první den. A ještě se mi stane, že jsem dnes ráno 2 plochy sklidila bez MJS.
    No nic...
    třeba dojdu aspoň pro upgrady továrny

2. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

V klidu jsem si dodělala Královnu a tím pádem jsem šla na Tiku cirkus. Dvě akce ve stejný čas = hustě náročný alespoň pro mě o_O:sleepy:. Mám splněn 12 úkol. Zda-li to dodělám, nevím. Zatím jsem v klidu, možná použiji SH. U akce Cirkus na Farmě budu dodělávat 18 úkol, což je podstatně lepší a tam jsem zcela klidná :p.
    kdo má hotovo.... velká gratulace.
    Všem přeji pěkné nedělní odpoledne a všem K a r l ů m všechno nejlepší k svátku :);).

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Uvolnil jsem vsechny stromy co mam obvykle v pralese a u vodopadu a lehce dohanim farmu, jinak to s dvojitou akci ani nejde...
    Ale ty dve fora, to je for, takova schiza, no hlavne ale doba akcni kytky je aspon stejna a tak to jedu soubezne v pohode...

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na bahamě už se mele 40 šapitó a za chvilku to nandám do úkolů, na farmě až ráno ;)
    Zbylo 75 rostlin a 303 padátek

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já se tak nějak loudám, na farmě i na Baha... venku bylo hezky tak jsem brouzdala přilehlými lesy k té dědině s trolejbusem, kde teď bydlím... Možná mi to vyjde i na řádky do stonku. A když ne, žíly mi to nepotrhá... ;)

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak po návratu ze sázení sokolí lípy... 10/20... takže mám téměř upgrade továrny. Že bych zabojovala o celou Baha-akci?

Časomíra do konce 67 hod.

7. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Hotovo! Prima akce

8. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Baha cirkus mám hotový, stonek pracuje, zbylo 46 padátek, které samo ještě budou lítat. U mě padaly nejvíc z plodin. Ze stromů a chlívků to bylo o dost horší.

9. agoros

agoros Perspektivní autor

tak otvorím 4 bedny s grajciarmi II a vypadlo mi 20 mega. potesilo. :D

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak hotovo a koukam, ted jsem si vsimnul, ze dekorky nejsou na stonek a volny, tak to jdu umistit :)

11. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Hlásím také hotovo. ;) Na obou plochách nebyl problém s padátky a to jsem točila jen akční.

12. šebejda

šebejda Baron fóra

Začal jsem s oběma akcema o dva dny později, přesvědčil mne vylepšený řádek. Za chvíli bude dokončeno, čekám jenom na pár kytek na hlavní louce. Skoro 3 hodiny jsem teď dával farmu do normálního stavu. To je ten nej opruz. Doufám, že příští akce mne neosloví a že opět nebudu bourat a za pár dnů znovu stavět. Fakt už potřebuji oddech.

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Fíhá!
    17/20
    tak to už není rychlejší než o jeden splněný úkol mám lépěji než na Farma-cirkusu... to už je o 3 úkoly!
    Tady to vypadá, že se k Větvi dopídím ;)

Ehm, v terénu mi totiž přes den přeje připojení.

Časomíra do konce 40 hod.

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

k.vitek, ty dekorace i samostatně něco dají, když větev nesplníš, jen budeš muset na dekoračních plochách hledat a měnit...

myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

kvůli krárovně jsem začala později,ale nevadí, továrna má novou plachtu a ještě něco vyzobu do konce akce;)Na farmě jsem hotová a dány chlévy,na plnění úkolů do družstva;)

Honzulka05, zahradnice4 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zelený stan šel jako po másle, dokonce natolik, že jsem to, já kráááá...čmera, docela přehlídla a opět zasela akční. Zasto červenej drhne jak zadřený ložisko. Devět dílků asi do zítřka nedám.
    Závist se mnou samozřejmě mlátí a kladu si otázku, v čem jsem selhala, když jsem začala 1.1+. v 14.05 a furt ještě nejsem u konce.
    Tassi: Kam ty dekorky umísťuješ? Ty máš ještě nějakou tajnou plochu?

Naposledy upraveno: 6/11/18
    Trepifajksl, kaolín11 a eleanorelik1 tohle ocenili.
  17. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Lidičky, já to zmákla! Jsem tedy umordovaná, ale obě větve makají. Největší opruz ovšem je, vracet stromy a chlévy - už se s tím frflám skoro hodinu, hu. A nejhorší je, jestli zase bude potřeba 25 000 kytínek, že to zase bude třeba shodit. My nejsme farmáři, ale stěhováci!
    Nu nic, jdu klohnit něco k obědu a pak pomastím na odpolku. Pá;)
    Samo, stavitel pomáhá, ale rozhodnout, které chlévy je třeba upřednostnit, kolik stromů, jejichž plody jsou zrovna ve velkém úbytku atd, atd. Navíc jsem se dozvěděla od strejdy, že se chystá neonové šílenství a pravděpodobní kandidáti. Jen jsme se neshodli na třetím - dala jsem kuku, někde jsem to zaslechla a pro jistotu na baha asi dám slony - teď je tam jeden růžový, tak mu dám bratříčky.

Kenny75 a zahradnice4 tohle ocenili.
  18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tiki cirkus dokončen ráno, větvička maká... první 2 bedny s krejcary 2000kr.... pobavilo, méně tam být nemůže. :p

kaolín11 a zahradnice4 tohle ocenili.
  19. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Akce dokončena včera,začala jsem až po královně a přebytek tiki podia 516:),do dnešního dne nemůžu rozdýchat akci Farmeramské noci,kdy to vůbec:mad:,vůbec nepadalo a tím pádem nešla dokončit.Snad se už něco podobnýho nebude opakovat.Jinak na pohodu:inlove:.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jupí!
    Stonek stonkuje :music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.