Tiki cirkusová hojnost (1.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojte. Tak dve akcie súčasne na Baha to je sila. Myslím že nenažranosť RT nemá hraníc.Asi sa na to zvysoka vykašlem.Tak ako tu už uvažujeme viacerí stáli dlhoročný hráči asi je najvyšší čas zavesiť farmu na klinec a žiť si kľudný život. Hry majú byť o relaxe a oddychu a nie sa naháňať kvôli nejakým nekonečným počtom plodín a vyskakovatiek. A aj keď to stíhate na doraz, tak RT vám pre istotu dá dve akcie súbežne na jednom poli,len aby od vás vytiahli reálne prachy za hlúpe koše. Takže som sa rozhodol ,že už nebudem kupovať ani pomocníkov na celý mesiac.. Nech si celý RT tým dá pod vianočný stromček FARMERAMU a nech si bijú hlavu o zem ako pekne skazili celú hru za posledné roky. To je aj jeden z dôvodov prečo som prestal písať na chat. Veď aj keď je tu samá kritika,tak RT to je jedno. Zabudli z koho žijú a "Hlas ľudu" im je ukradnutý. Prajem krásnu hru. >:(:cry::mad:

2. Coruska

Coruska Aktivní autor

Může mi někdo z RT vysvětlit, jestli je nějaký rozumný a normální důvod k tomu, aby probíhaly soustavně 2 akce na jedné ploše? Tahle strategie je fakt úplně vymaštěná. To ten cirkus jako nemohl 1 den počkat?

Arči1000 a puntík50 tohle ocenili.
  3. martina19751

martina19751 Analytik fóra

lidi, neblaznete, vsak vas nikdo nenuti ty akce plnit
    ja si jedu na baha v klidu kralovnu a cirkus me nechava chladnou
    nic nekupuju a ziju taky, vsechno je prece otazka vasich priorit, jestli je to farma nebo realny zivot, nakup kosu nebo hrani v klidu a na pohodu

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No chtel jsem delat cirkus, ale vratil jsem se ke kralovne... stejna doba kytky tak padatka nevadi a 9 kytek z minipolicka, to se hned meni cile... po dlouhem case +200% do stodoly, k tomu +1 z kalendare a je to hned videt :)
    Zatim jsem tedy namlel jen 10 sapito, ale v pohode...

Honzulka05 a -migos- tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Do teď sem jel na bahamce královnu,tak je to hodně špatný.[​IMG] Naštěstí je k dispozici ještě 22 hodin bonus z rakví!:)

6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Také jsem teď skončila královnu a rozjíždím Tiki cirkus. Mám už něco napěstováno do začátku, protože jsem ty dva dny jela královnu jen na plantáži a v pralese a vodopády jsem vyhradila cirkusu. Mám hotové jen tři úlohy, tak mám co dohánět. Naštěstí mám k dobru 325 padátek a bonus ke sklizni.

evainfo, maribeja a zejdy66 tohle ocenili.
  7. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Královnu jsem po spuštění této akce vypustila.Nebylo skoro co sbírat.Do konce mě zbývá ještě 7 políček a hotovo.

LV157

axamík, spuntka a evainfo tohle ocenili.
  8. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Taky jsem jela Královnu do konce
    a teď mám cirkusy dva

evainfo tohle ocenil(a).
  9. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Dnes ráno jsem si na KŠ vytočila +1 z pole. Jenomže až po sklizni xD , takže mi to vyšlo jen na jednu sklizeň a napěstováno budu mít až dnes večer. Mohla jsem mít hotovo. Holt je třeba při farmaření přemýšlet. Snad mě omlouvá to, že jsem přišla z noční :p Padátek mám 665, ale až vyhodím XXL stromy, zvířátka a přes noc dlouhodobky, nebojím se, že nenapadají. Ať se vám daří.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný víkend :) tak ostrůvky jsou splněné, sem to divně spočítala a na 3 políčka rychle přidala zuzi. Stoneček nachystaný a můžu plnit stodolu, než se objeví nová nepředvídatelnost :D. Tady to šlo rychle, ale farma má i jiné povinnosti a tak se to potáhne ... no je času dost :p. Bedna s dárky dala 3x zatočení na kole neštěstí. Pohodičku všem, i když je zamračeno a prší ;)

11. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

sejdeme se vsichni u chocholouska xD

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Vy už máte opravdu hotovo?
    Jsem teprve získala 1. dekoraci (Hrdinná hrošice)... tak to byla 7. dodávka...
    Nu, snad se doplazím alespoň pro upgrade továrny.

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

26/40 ;)

Honzulka05, L.Lady a burds tohle ocenili.
  14. burds

burds Titán fóra

Akce hotova.Na farmě ještě něco chybí ale to se zvládne.

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No nejsu já...
    nejenže mi nejde vytočit jakýkoliv bonus na KŠ (bodl by i pole +1), ale dnes ráno jsem 2 plochy sklidila bez MJS... a to je dalších cca 400 kousků akčního kvítí zpoždění.
    Chjo.
    A vy už někteří finišujete...
    Tak mi půjdem s prvňákem snídat a pak psát úkoly. PuboŠ ještě nevystrčil nos z peřin. A manžel? Ten se šel schovat na druhou 12R.

16. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahojky, na noc jsem dala quaranu (prales a plantáž) a koriandr (vodopády), protože jsem měla strach z padátek. A teď mi jich z Bahamky vypadlo neuvěřitelných 150 kousků (49+57+44). Teď už vím, že na Bahamce mám padátka splněná. A chybí mi 2 otočky akční + asi 220 políček a bude splněno. To jsem ani nečekala, vždyť ještě zbejvají 3 dny. Je fakt, že s pěstováním hodně pomohl dárek z kalendáře - díky RT!
    Potom dám na plochu všechny tajemné stáje a stromy a budu se těšit na výsledek :inlove:

17. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Hezkou farmářskou neděli. Akční od včera hotovo, čekám už jen na 208 padátek. Navíc jsem ráno odtajnila TCH a vykoukla na mě chobotnice! Nemohla jsem tomu uvěřit :inlove: Ani nevím, z čeho to byla odměna :D

18. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, na baha to šlo jako po másle i padátek bylo více než na farmě. Pomohl i vytočený bonus 200% na 12h, ušetřil dvě točky akčních 8). Tak už jen domelu a nahazím do úkolu.
    By mě zajímalo, když je tato akce označena střední obtížností, tak kolik bude potřeba napěstovat až tam bude označení těžká :eek:

Hezkou hru ...

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

padátek na Baha víc než na farmě, chybí ještě akční rostlina, ale dnes bude hotovo a budu zase syslit do stodoly xD

20. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Tak ještě 75 hodin a já už mám hotovo, to se mi líbí, konečně si doplním i něco do stodoly.

burds a L.Lady tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.