Tiki cirkusová hojnost (1.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Děcka, trochu nám povylepšili cirkusový řádek (u obou cirkusů) :D

2. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Je těch akcí trochu moc,ale karnevalová královna je super,no uvidím,popřemýšlím.

maribeja tohle ocenil(a).
  3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já ani moc neřeším hodnotu odměn - samozřejmě, lepší odměny potěší víc :p - ale vybírám akce podle toho, jak mě osloví. Třeba i grafikou nebo něčím jinak nepodstatným. Tahle dvojakce je určitě zajímavý krok, ale já nesnáším cirkusy obecně, takže tentokrát vynechávám. Akční dárky samozřejmě posílat budu, nemíním bojkotovat akci ostatním ;)
    Všem, kdo se zúčastní, držím palce :)

4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Konečně uvidím, jaké to je, začít akci "bez přípravy" (bez včasného preventivního nasazení dlouhodobek).
    Za cca 10-15 odchytů Královny totiž inkasuji okolo 1.000.000 BZ a to se vyplatí (to je přísun cca 5.000.000 Bz za den navíc a to bez připočtení BZ za ty laskominy pochytané tak nějak bokem).
    Takže dojedu Královnu a jen dnes krátce rozpěstuji na Křišťálových vodopádech novou akční, abych se mohl po skončení Královny vrhnout na pěstování (snad to vyjde).

Sklizeň jen na Křišťálovém ostrově (31x4=124 pidipolíček kaktusu - tj. téměř bez přípravy) vynesla 37 tiki šapitó (3,5% potřebného množství). Na to že to bylo bez přípravy na nejměnší Baha ploše, to vlastně není špatné...
    Dvatkrát protočit s SH a pak nechat uležet a věnovat se nadále Královně - to je můj cíl.
    Mezitím napadají padátka...

Naposledy upraveno: 1/11/18
  5. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak upravili řádek v nebi a snad motivovali více hráčů pro tuto akce. První sběr dopadl nad očekávání, tak padátka budou snad ok. Rozpěstuju a pojedu jen akční, abych to měl co nejdřív z krku a pak kdyby nevyšla padátka půjde na plochu něco výnosnějšího.

Zajímavý že na Baha napadalo víc

Hezkou hru ...

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Vidím super odměny je tam továrna update a párty lístek nevím jestli to bude lepší pěstování na baha nebo na farmě

maribeja, babako a evainfo tohle ocenili.
  7. Píšerka

Píšerka Zelenáč fóra

Prosim lidi poradte, jak to delate s temi padatky... nasazeno jsem mela pres noc delsi kytky a i stromy... bohuzel jen na hlavni Baha, vetsi prostor nemam... ale i pres vsechny mozne bonusy mi vypadalo jen 12 padatek :( to same u predchozi Baha akce... to se vazne neda... :(

-migos- tohle ocenil(a).
  8. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Honzulka05, radyn.m a -migos- tohle ocenili.
  9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tedy hezký cirkus je s těmi cirkusy na celé farmičce :D zřejmě došla múza a tak se budou bavit i opice xD ..
    Cirkus jako takový jsem zbožňovala už jako dítě a se svými dětmi jsem jich taky pár prošla, ale s lítostivým obdivem spíš fandili zvířátkům, než žonglérům a jiným.
    Večer už moc nestíhala přípravu, dlouhodobky i s kratšími, pár hangárů, pár stromků a mám 337/341 .. skoro vyrovnané. Na baha jsem teď v rychlosti zasela nechtě frkačku, až jsem se lekla xD ale už se rozpěstovává pravé kytí a něco mi říká, že se s padátky hodně nazlobíme. Na farmě uvolněné dvě plochy a na baha dvě a půl. Stonky se mě líbí a odměny nejsou tak špatné, do akcí jdu a snad to udělám celé ... myslím oba cirkusy :p

10. Skali

Píšerka - až rozšíříš plochu k pěstování, bude to lepší, uvidíš. Není to žádná sranda, začátky jsou těžké, ale když vydržíš a nepolevíš, tak se taky dočkáš ;)
    Zatím můžeš třeba mrknout do vlákna Jak na vypadávátka (klikni) - je tam spousta užitečných rad a zkušeností.

11. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Tak si v klidu dohraji "Královnu", a dám si týden relax... Ty počty akční a padátek mě totálně odradili, a za ty odměny už vůbec...
    Těm co se do akce pouští, přeji hodně zdaru ;)

12. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

rozpěstováno ....
    dál se uvidí. něco málo bych stihnout mohla
    hezkou hru všem

13. Píšerka

Píšerka Zelenáč fóra

Děkuju za rady s vypadavatky, bohuzel vetsinu z toho uz mam/delam... asi je to vazne tou malou plochou... jsem level 84, ale je pravda, ze dyl jsem nehrala a tenkrat byla jen hlavni Baha plocha a zbytek se teprve zacinal rozjizdet... stejne dekuju :) Na hlavni farme je to celkem v klidu, ale tak Baha me nici.

maribeja a jindrasofr tohle ocenili.
  14. Skali

Píšerka - tak se soustřeď na rozšíření Baha - otevření Deštného pralesa (na stromě moudrosti za 250 hvězdiček) a Křišťálových vodopádů (tam je něco za ramamince, něco za zlaté banány a dvě části se otevírají splněním úkolů v družstvu).
    Zaměřila bych se asi na ten prales, bo křišťálové vodopády se nevyužívají při každé akci. Nebo podle tvých možností ;)

maribeja a jindrasofr tohle ocenili.
  15. Píšerka

Píšerka Zelenáč fóra

Skali - děkuju, počkám si než to nasbírám, ale tahle rada už má něco do sebe ;)

jindrasofr, -migos- a Skali tohle ocenili.
  16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Spis bych tu lapaci bednu na medvedy (v druhem foru zminenou) pouzil na RT, treba by je multiaktivita presla... neni zadna mezera mezi akcemi ale ani neni den bez vice akci soubezne... a nejak memuzu zasadit obe akcni kytky pro dve ruzne akce najednou, neni to chyba ve hre?
    Z tehoz duvodu mam 318 padatek a akci jedu jen rekreacne, ani zlepseni stonku za zvysenou namahu nestoji...

Honzulka05 a olivka1180 tohle ocenili.
  17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak, bez přípravy... dívám na to, že ještě neskončila Karnevalová královna a už je spuštěná nová akce... pěstovat a mlít.
    ...uvidím, jestli budu mít zítra časoprostoru. Budu v terénu a připojení tam je...
    Teď jsem rozpěstovala a zítra tedy zkusím pokračovat.
    Kam dojdu, tam dojdu.

Teď hledím, že jsem asi popletla fórum 8)

maribeja, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  18. Preceja

Preceja Mistr fóra

Hm, dojedu si královnu, tam jsou odměny přece jen lepší, a pak možná v klidu cirkusy, kam se dostanu, tam se dostanu, upgrade továrny by se hodil, nicméně přednost má sklizeň reálných jablek na zahrádce, takže cirkusy musejí stranou.

maribeja a Xenie6161 tohle ocenili.
  19. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak nálepka doma, zatím jedu na jedné ploše, dojíždím "královnu" celkem mě to baví...

20. Bibinka

Bibinka Rádoby autor

Tak mám pocit, že RT by se mělo jít léčit k Chocholouškovi, moc pracuje a vymýšlí, jak nás uhonit. Jasně, každý si může vybrat, co chce dělat, ale nedodělá se jedna soutěž a hned do toho skočí další. Možná to jsou roboti, nevím. Mějte se všichni kkkrrrááásssně. :cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.