Tiki cirkusová hojnost (1.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petrík31

petrík31 Rádoby autor

Za mě akci cirkus vynechávám ,už 20 000 ks je příliš -nestíhám a nevím kdy mám pěstovat a chovat zvířata do úkolů???, a cirkus mám doma s vnučkami ,které hlídám tak stačí ,počkám si na menší pěstování.

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A já se ptám přátelé?
    Je toto ještě hra o bláznivém farmaření nebo bláznivá závodní hra?
    Všem přeji krásný večer a dostatek času.

3. šebejda

šebejda Baron fóra

Když nebudou akce, budeme nadávat. Když jsou akce, nadáváme. To je normální, jsme Češi. Když běží akce a do té samé plochy souběžně vloží další akci, tak se dá jenom koulet očima a řvát->protože to je nenormální. A tentokrát řvát určitě nebudou jenom Češi....
    Oba cirkusy vynechávám, potřebuji odpočinek.

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ono to půjde docela dobře.Hlavně s bonusem +1 na 48 hodin.:)
    Řádek také ujde.Akorát s těma krejcarama už to RT fakt přehání!o_O To se pak nemůžem divit,že na trhu chtěj za zboží půl farmy, když nikdo nic nepěstuje.Spousta hráčů má na plochách místo plodin,zvěře a stromů raději dekorace!:p
    Zlatý starý časy,kdy jsme si museli poctivě vše vypěstovat a pak prodat na trhu,aby byly krejcary na nákup stromků,chlévů...atd:sleepy:

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Jonsdorf to si vystihol že bláznivá závodná hra ja by som to už prirovnal k F1,ale aj tam majú 2 týždne pauzu:D:D.

6. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

já s těšila že si dáchnu a vyspím se.
    takn, huurá do boje :inlove:

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Toto nedám v žiadnom prípade,s prácou a osobným životom sa toto skĺbiť nedá,pretože potom už ide niečo bokom a zanedbávam to! Bral som a stále beriem túto hru ako zábavu,ale toto!!!?Toto je už ozaj jeden veľký a teraz už aj dvojitý cirkus a preto do cirkusu nejdem.

8. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

S radostí se těchto dvou akcí vzdávám, jelikož jsem už unavená z toho hlídat furt nějaké časy, kdy mi co na jakou akci dozraje, hlídat si mlýn, padátka a podob.. Do toho práce, rodina...

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zacinam mit problem s uplatnenim vyher - drive jsem je dal mezi akcema, coz uz neexistuje... nebo po dokonceni akce, ale ted jsou nekoncici, takze taky nic... nebo kdyz jsem jednu vynechal, ale ted jich bezi vice soucasne, tak taky nic...
    Uvidime, napestuju a co bude to bude, stonek nestoji za nic...

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. libakos

libakos Polobůh fóra

Mám pocit,že čekají na to až všichni budem akce kritizovat a pak nám sdělí ,že pro malý zájem hra nepokračuje.Hanět nebudu ale farmařím tak aby mě to bavilo;)Řádků mám 289, tak o jeden víc nebo míň...

matlafous123 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. coneznam

coneznam Osvícený autor

Tak tohle tedy není cirkus. Tam se pěkně sedí, nic nedělá a jen se kouká a taky směje. Tohle je maratón nebo olympiáda. Nebo taky předvánoční úklid (ten se mě tedy moc netýká) - to se taky člověk pořádně zapotí. Zvážíme, co stačíme a na co nestačíme, na to prdímexD

12. maxik2005

maxik2005 Pisálek fóra

Prostě na to kašlu,cirkus? Humberto hadra :)

bursuk59 tohle ocenil(a).
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

coneznam, já bych se spíš přikláněla k robotě... odpracuj pro pána a když stihneš, můžeš dělat na svém... jo a ještě odevzdat desátek do churche... ;)

14. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Cirkus,necirkus,z bloudění v labyrintu se mi motá hlava a tak jsem se rozhodl,že píchnu jednoho čuníka,kozu,nějaké králíky a nadělám ovar,klobásky a budu si pěkně užívat.Lážo,plážo pěkně pomaloučku,žádné honění a stresování(škodí to zdraví)Vždyť mně už se o té farmě pomalu i zdá a než usnu tak se mi v hlavě honí kolik ještě napěstovat,kdy sklidit atd.Nechci skončit u Chocholouška,takže brzda.

15. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak tohle už podle mě není oddychová hra,ale honění se za řádky na stonku.Teprve jsem dodělala labyrint,který už mě popravdě řádně lezl krkem (bylo to moc nadlouho).Královnu jsem ani nezačala,protože ji pěkně zkazili a teď zase tohle.Nechci být otrokem téhle hry a proto si dávám oddych a nevím na jak dlouho,mám obavy,aby mě tahle hra nepřestala bavit natrvalo. :sleepy:

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Jak jsem tak přemýšlel nad tím, proč RT nasadil na Baha souběžně dvě akce (Karnevalovou královnu a Tiki cirkus), dospěl jsem k poznání, že to je vlastně tak trochu i v náš prospěch. Toto překrytí totiž způsobí, že někteří z nás "vyměknou" dříve a skončí s Karnevalovou královnou (rozuměj s chytáním dárků z alegorického vozu) dříve, takže ke konci akce nebude takový nápor na servery a snad se tak minimalizuje riziko nuceného prodlužování akcí z důvodu nefunkčnosti (jak už se několikrát stalo), protože závěrečný finiš chytání bude spíše rozprostřen v čase.
    To je od RT poměrně chytré. Jednak nerozdá toho tolik "zdarma", ale hlavně nenaštve hráče tím, že před koncem akce hra z důvodu přetížení serverů bude padat (i když někdy mám pocit, že k tomu nepotřebují ani ten nápor na servery).
    Tak snad tato má "prognóza" vyjde a k pádu serverů a sekání hry nedojde.

17. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Vůz Karnevalové královny jsem vyzdobil, bonbóny sebral dvakrát a to docela stačilo.... Není tam nic o co bych stál.... Labyrint jsem nedělal a taky žiju. Cirkus nemám rád a proto žádný dělat nebudu. Budu dál fungovat v běžném provozu, dodávat do úkolů atd. Mám tam ještě spoustu mezer.

18. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak tahle akce mě teda vůbec neoslovila, a přes ulítlost na stonky (mám jich 313), se na ni asi nejdřív vykašlu, a uvidím zítra podle nálady, co bude dál. Dnes ještě pojedu královnu, to je taková oddychovka, i když už královna dávno není, co bývala. Ale tak furt lepší než drátem do oka :D
    No, a zítra pak možná něco zasadím (teda jestli se mi vůbec bude chtít, protože cirkusy nesnáším), a co stihnu, to stihnu. Cirkusový stonek je fakt bída.
    V poslední době jsem z farmy občas i docela otrávená. Jedna akce stíhá druhou, odměny jsou čím dál horší, a už to vůbec není pohodička.
    No nic, všem kdo to pojedou, přeji brzké splnění akce, a těm ostatním aspoň hezký den :)

19. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Já do akce půjdu,ale jen na farmě..Na baha si v klidu dojedu "královnu" a pak? Snad se pustím i tam do "cirkusu",nebo dopěstují do úkolů?;)

Honzulka05 a tydýtková tohle ocenili.
  20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem o tom večer popřemýšlela a na 2 plochách pojedu královnu a na třetí cirkus... až skončí královna, pojedu na všech třech plochách... to snad nějak zvládnu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.