Tiki cirkusová hojnost (1.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Mám stejnou strategii jako jan.svatek. Pojedu si karneval, neboť mě mini hra tuze baví a odměny jsou super. Potom začnu tiki cirkus a v průběhu se rozhodnu, co a jak dá.

2. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Prepperko, to bylo první, co mě napadlo..xD Chtělo by to, aby nám RT dalo vánoční motivační balíček... ;) Chudák RT, musíme je dotovat.. a proto fakt lážo plážo styl... ;) Po těch letech farmaření máš nárok, nemáš z toho tik v oku? I když čtvrtka věcí sedí i na mě...

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Zas pěstovací akce to bude teda zase problematické pro někoho kdo nemá SH ani ZSH a to jsem i já mám sice přes 100 ale pořád je to málo alespoň že tu budou zvířátka žonglovat a ukazovat své nejlepší kousky

4. KOLENO1970

KOLENO1970 Rádoby autor

Asi se někdo zbláznil tolika kusů akčního.Budu hodně přemýšlet jestli do těch akcí půjdu.

5. babako

babako Expert fóra

Jdu do akce Vaškhůůů..;)

6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Cirkus tady chyběl...a nešlo by to ještě nějak provázat s bordeldomky ? Když už,tak už.

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Baroland: nestraš, není 5.12.

Jinak jako pár příspěvků nade mnou dojedu si královnu, pak akce TIKI CIRKUS, Farmu pojedu hned od zítra.

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Pané šiditelíííí, pané šidditelííí ... jó, cirkus, ten je tu už dlouho, akorát teď už to pojmenovali správně xD ... ale do Královny hodit Cirkus ... to si fakt někdo v RT myslí, že na této Královně se dá napakovat, že to musí kazit další tupou pěstovačkou? S Královnou jsem docela spokojená - z beden už mi vypadly tři jidášovo stromy, ještě by to chtělo nějakýho montezumu, aby byly vánoční dárečky pro mé sousedy (tedy pokud RT dovolí je posílat) ...

9. myš59

myš59 Vévoda fóra

taky půjdu až po královně a kolik stihnu,tolik bude...Však nemusím mít vše,že?;)

10. elen45

elen45 Magnát fóra

mě moc královna nebaví, když košíkem pohybuji, tak se mi tam chvíli zastaví a nejde s ním hnout a hodně mi toho popadá mimo - takže pojedu cirkus od začátku

radyn.m, vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také mi kvůli rozpěstování a vytočení bonusů na KŠ dochází SH, ostatního je dost, tak fakt pauzíruju ;)

bursuk59, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  12. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Bbowlingu, Berouskovi asi nee, ale jistý normalizační zpěvák, poměrně nedávno oceněný medailí Za zásluhy, by v tom mohl mít prsty... protože prý "Pár přátel stačí mít, co uměj za to vzít..."..... a až se z toho všichni pos....e a pob.....e tak z toho bude "Největší z nálezů a ztrát" a komu by nestačilo, tak si může pustit "Diskopříběh", ale jinak v pohodě, čím více cirkusů, tím více RT. Na fóru k jinému cirkusu jsem se k tomu rozpovídal více. Takže čáágo béélo, šílenci. ;):)xDxD

13. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Na Baha jo,vynechala jsem královnu,tak cítím povinnost tuhle akci dělat.Ale žádné honění,řádek na stonku nepotřebuju.Cirkus jsem mívala jako dítě ráda,hlavně koně a slony.Zavzpomínám a ještě si něco vydělám.Něco málo.

14. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak jestli ještě bude královna, tak raději budu dělat tu, a cirkus asi pustím k vodě.

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Pekne jedna akcia na normal farme a jedna na baha idem aj do tejto zlaté banány sa vždy zíjdu a aj keď ich získavam skoro každý deň 5ks tak môžu padať aj rýchlejšie :D pekne za mňa pekna akcia aj ta na normal a aj ta na baha :D som si všimol, že ten JC robí naozaj zázraky takže na OaD si ich musím zohnať čo najviac :D prajem šťastie farmári a nech sa darí :)

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

no mám ráda karneval,tak v něm budu pokračovat . Cirkus mizerný řádek za tolik plodin. Jediné co mě zajímá na cirkuse... párty lístek a uprate továrny

bursuk59 tohle ocenil(a).
  17. sirchose

sirchose Analytik fóra

Nechci do toho šťourat,ale ještě zbývá nevyužitá speciální stavební plocha kde nefungují žádné bonusy,co hodit ještě nějakou akci tam?
    Stačilo by tak 10 000 osmihodinovky:p:p:p

18. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

oba cirkusy vynechávam, stonky ma nenadchli a ma byt pekne, radšej pôjdem do prírody ;)

19. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj tak stonek nic moc ani v jednom cirkusu,takže pojedu v klidu a doplním si farmu,akční hodně a odměny nic moc

Lišiak-Vuk a maja1953 tohle ocenili.
  20. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Tak i já se připojuji s plněním nejprve královny, poté cirkus.
    Ale když to tu tak čtu, ještě by mohla být akcička s vrháním sekerou. To by bylo taky zajímavé.o_O
    Jinak jsem dnes měla Vánoce i Silvestra dohromady. Oběd - br. salát + kuř. řízek a dnes je 31. No taky dobrá souhra náhod. Prostě cirkus kam se podíváš.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.