Tiki cirkusová hojnost (1.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Tiki cirkusová hojnost / Diskuze ::..
    Prostor pro vaši diskuzi

Začátek akce: 1.11. ve 14:00 hod
    Konec akce: 7.11. ve 14:00 hod

Obtížnost akce:

• střední
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení celého FAQ, stačí otevřít odkaz FAQ: Rostlina, padátka, mlýnské produkty, koše. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ lze kliknout na požadovanou část FAQ.

2. satelit

satelit Hvězda fóra

Super,teď nevím co dřív.A máme o zábavu postaráno.:music:

3. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jeden velký cirkus .... xD

Nekoupili celou Farmeramu náhodou Berouskovi?

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Musím zajít k očnímu, protože začínám vidět dvojmo.

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jenom abychom se moc nezadýchali až budeme přebíhat od šapita k šapito. Hra je hra, tak se do toho zítra pustíme. ;););)

6. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak prý........"co může být lepší než cirkus: No přece dva cirkusy!" Řekla bych, že dva jsou málo xD Myslím si, že každá plocha by si zasloužila svou vlastní akci, vlastní padátko, vlastní kytku :pxD RT uvažuj o tom, prosím ;)

7. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

no asi stejně jako na farmě vynechám i na Baha tuhle akci, stonek za to nestojí

8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Když byly akce a mělo se pěstovat na všech plochách kolem 20 tis. akční plodiny, zdálo se nám to moc. Teď máme dvě akce souběžné, plodiny jsou rozdělené na farmu a na Bahamku a celkem těch plodin máme skoro 50 tis.. To je moc fajn.....
    A odměnou i tady bude tajemná bedna z řádku. Jé, já tak to nejisto nemám ráda.
    Fakt přemýšlím o tom, zda-li se na tyto souběžné akce nevykašlat. Ale to jsem vynechala královnu, vynechám tyto akce a už to můžu rovnou zabalit a nehrát. Ale když RT mě počtem akčních plodin a odměnami tak odrazuje.

Nevím co udělám, asi do akce půjdu, ale to je právě na co vůbec pyšná nejsem. Jsem nespokojená, brblám, ale pak sklopím krovky a podřídím se a budu pěstovat nekončené množství plodin. Budu hlídat časy sklizně .... [​IMG][​IMG] A taj se ptám sama sebe, co z těch odměn je nezbytně nutné, bez čeho být nemůžu?

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Twin - naprostý souhlas, ještě bych přidal do každého parku jednu pěknou Matějskou pouť a máme to komplet. Jako odměna by byl stonek v nebi, který by dával jednou denně jednoho pěknýho kočku ... nebo Kočku?? :p

10. -migos-

-migos- Veterán fóra

Tak teď sem byl chvíli v transu, neb jsem nevěděl co se děje. Jestli sem neprolnul do jiného paralelního světa. Ale vše je v pořádku máme dva Humberťáky.

Hezkou hru ...

Naposledy upraveno: 31/10/18
  11. alenal

alenal Stálice fóra

zamyslel se někdo, že karnevalová královna končí 2.11. na to pěstujeme frkačky a už 1.11. máme pěstovat tiki cirkusové rákosí?

12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

alenal - zamyslel! A myslím že hodně práce jim to dalo vymyslet to tak abychom nestíhali. Když ony se blíží ty vánoce.... loni bylo dárků 41, tak letos jich je potřeba 42.... a kde na brát a nekrást, že? Stačí jen hráče chytit pod krkem a možná bude i na čtyřicátejtřetí.
    :music:

13. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Tak nadšení se nedostavilo. Cirkus nemám ráda a tenhle mě taky nenadchnul. Naštěstí máme na výběr a tak se budu věnovat "běžnému provozu" a plnit úkoly, které nestíhám. Farmový relax...

14. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Juchůůů, to zase budu mít chaos a budu mít hozeno na zmateno...xD To jako čím víc akcí, tím víc farma?... To se asi někdo nedomluvil s někým a vznikly z toho dva cirkusy, super... Lážo plážo styl to jistí... Přece se neumořím bezhlavým běháním po políčkách... To po mě nikdo chtít nemůže...:music:
    Prepperko, a byli jsme hodní abychom si dárek 42 a 43 zasloužili?...xD

15. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Díky RT. Týden volna neuškodí ;). Pro ty co jedou hodně zdaru.

16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Zrzinka ty dárky očividně potřebuje spíš RT že na nás tak tlačí. Tak se teprve ukáže jestli budeme tak hodní a dáme jim na ně. :music:

Ale tvoje: "čím víc akcí, tím víc farma" je super :D

Mám pocit, že mi RT uměle vyvolal bipolární poruchu, neboť vše co je u ní uvedeno na mne už delší dobu sedí. :sleepy:

Cituji:
    "smutná nálada, skleslost, snížení životního elánu, ztráta zájmů, poruchy spánku, změny chuti k jídlu, zvýšená únava, zpomalené psychomotorické tempo, pesimismus, neprožívání radosti, apatie, snížené sebehodnocení a sebevědomí, pocity viny, sebeobviňování, nevýkonnost, nerozhodnost, nejistota, poruchy soustředění, poruchy pozornosti, pocity bezvýchodnosti"

17. olčaML

olčaML Vážený autor

Tak nevím jestli jsem se zbláznila já nebo oni ? Kdo to tak může vymyslet ,tak to je génius ! Nebo je to záměr , aby nám to farmaření co nejvíc znechutili ? Dát dvě na akce na jedno pole a ještě napěstovat 20000ks ? To je na velké přemýšlení ! Odměny nic moc , jen pěstovat , mlýt ......

18. -migos-

-migos- Veterán fóra

olčaML To si špatně vykládáš. Je sice napsáno že se pěstuje na Bahamaramě, ale jsou tím myšlena všechna pole na ostrovech. Kdyby to bylo jak píšeš, tak by to hodně náročné.

krakoramaja ale tam už je jiný cirkus. Jsou dvě akce. Cirkus (farma) a Tiki cirkus (Bahamarama)
    ok, nechám to tady, třeba to někomu pomůže.

Připomíná mi to film Cirkus bude, taky pěkný zmatek. :eek:

Hezkou hru ...

19. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Takže je to jasné - dojedu pěkně Karnevalovou královnu a pak se teprve vrhnu na Tiki cirkus. Cirkus na Farmeramě mi bude zpočátku stačit, ten se asi pokusím udělat celý. Tiki cirkus udělám do 11. úkolu kvůli upgrade továrny.
    Horší je, že kvůli neustálému rozpěstování na začátku akcí mi začíná docházet Zuzino hnojivo. Asi taky záměr, co milý RT?

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

migos - už jsem na to přišla, tak jsem svůj příspěvek smázla.

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.