Tanec ve větru (5.7. - 28.7.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zabeva

zabeva Aktivní autor

nemám dost rostlin na splnění,pilot jsem měla dle mého na farmě a asi jsem ji zrušila a už není nebo ho nemůžu najít takže upgrade neuplatní k
    párátek už padá míň takže rybaření nepostupuje

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

V poslední chvíli, ale splněno :)

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dotančeno ... akce nenadchla, ale neurazila

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No fakt nebylo moc casu navic, kdyz nepadl zadny bonus... takze hotovo komplet, uvidime zda se vyplatily ty navnady co jsou vlastne jen o nahode...

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky jsem dotančil, ale bez větru, dokončeno nemám.
    Už se mi z těch vysokých čísel protáčejí panenky, nic pro mě, času málo ,-).

Honzulka05 a zahradnice4 tohle ocenili.
  6. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Dobré ránko,jjj akce se dala stihnout.No jo,ale když to léto a sluníčko tak moc táhnou ven do přírody.Ale že to byl nádhernej víkend :).

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem se večer v práci hecla, polila balónky zelenýma kapkama, sklidila, zasela, znova pokapala, půl plochy v pralese pro jistotu ještě ovrtulkovala a voala - třičtvrtě hodiny před koncem akce byl doma i Manta Franta čekatel i hadr na draka xD A ještě mi 136 těch podivných balonků, co byly skákavé cibulky, zbylo :) Bohužel, na pilota profíka jsem to nedotáhla, jednu akci jsem nedopěstovala... nevadí, 21x level je taky dobrý zisk, nemusím mít úplně fčecko 8)

Honzulka05 a danielka0000 tohle ocenili.
  8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Taky jsem nesplnil,neměl jsem dost rostlin,dekorace mám na amatéra což znamená že jsem splnil 2 ze 4,ta jedna byla hned slunečnice ze začátku a pak ty na ty jehly z tulidomků,obě co se pěstovaly na baha splněno nemám

danielka0000 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.