Tanec ve větru (5.7. - 28.7.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Už tomu šanci nedávám,byl jsem dnes zaměstnaný expresem,že jsem zapomněl že probíhá tato akce a tak jsem si zapomněl sklidit,tenhle update nezískám :sleepy::sleepy:

burds tohle ocenil(a).
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Honzulko, nezapomínej, že tohle kolo končí až dnes o půlnoci, šance by ještě byla.

Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  3. burds

burds Titán fóra

Taato část akce hotova

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  4. raddre

raddre Baron fóra

uf, taky hotovo a nebýt toho, že se mi včera povedlo nechat pole na 4hod. ladem, mohlo být hotovo už včera

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak bonus z kalendare pomohl, opet jsem dal na vsechny plochy setbu abych zjistil, ze toho mam dost... tak jsem vytrhal a mam 3 kusy, tedy bude 5 a dekorka taky upgradovana, tu jsem mel driv ale cekam vzdy po sklizni dekorek...
    No tak zas za tyden...

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

hotovo ;)

7. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak jsem absolvoval i druhé taneční...
    ...a těším se na další.

Honzulka05 a satelit tohle ocenili.
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jestli já bych si nedala jednu i třeba dvě po palici... nedodala jsem kytky do úkolu č.2 místo tři? Samozřejmě. Takže mám návnady, které nepotřebuju, budu mít podivuhodnost, ale nebudu mít hadr na dekorku... chjo, pospíchej pomalu se neříká nadarmo... co už, kopřivku z toho, doufám, nedostanu 8)

Honzulka05, -Kuteno- a babako tohle ocenili.
  9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Odpoledne jsem měla hotovo :)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  10. Y_n_O

MatyskoKamilková, budu parafrázovat Božku Nebožku: "Štastná to žena." Závidím, posmolila sem si to na závěr sama dokonale až ultimátně...

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. satelit

satelit Hvězda fóra

Jak se říká, za 5 minut 12.:D

burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

-péchfógl- to už nejde,nedostanu se nikam,nemám dostatek rostlin,na příští týden se připravím lépe

burds tohle ocenil(a).
  13. MatysekKamilek

Y_n_O: se mi povedlo 100%, tak jsem to měla rychleji, jinak bych asi ještě hotovo neměla... :oops: Nějak není moc času, věčně někde pobíhám... :p Prázdniny jsou únavné, nejtěžší je vymyslet, co vařit... /odpovědi jsou denně téměř stejné - Na co máte chuť? - Noo, já nevím, něco vymysli a co se nabízí?/-.- Super výběr.

burds tohle ocenil(a).
  14. Y_n_O

MatyskoKamilková, já jsem mířila jen na ten hadr na dekorku... a posmolila jsem to, teď sklidím, budu mít jakožečinčilu a na záclonu to už stačit nebude.
    Taky "pobíhám," chaoticky. Farma, sporák, Farma, knížka, trouba, Farma, seriál...

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  15. MatysekKamilek

Y_n_O: mně se to povedlo celé, i když nebýt toho bonusu, asi nedám ani ten hadr. "Mamí" mít 3 x a každý něco chce - jiného - samozřejmě. Do toho dávám do kupy auto - rozuměj servis, dojeď, vyzvedni atd. - zahrady, brigáda ... a strašně se divím, že večer padám na čumák. Už aby byla škola, dopoledne toho jen s malou stíhám mnohem víc a hlavně skoro nevařím, o víkendu a v týdnu než odjede uvaří chlap. Mikrovlnka za 3 minuty ohřeje.

burds tohle ocenil(a).
  16. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak koně vydali cívky a je hotovo, úkol je splněn. Vypadl 1x ohnivý, asi 5 rytířů, asi 3 mořský koníci jenom ze základních
    dost SK vypadlo z KŠ, tak to moc nebolelo

Naposledy upraveno: 19/7/19
  17. libakos

libakos Polobůh fóra

Hmm taky hotovo, ale ze základů jen přeskok ob jedno,žádné překvápko jako vždy, dokonce výsledek u 5 tulidomků s motýly jen po 1 modrásku , jako by BB nebyl

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  18. Titička

Titička Zelenáč fóra

prosim Vas Tanec ve větru 3 padda z chovov ale neviem či na chovoch z ostrovov alebo aj na divej luke na hlavnej farme a lebo aj na rubanisku..kde teda mam umiestnit chlieviky?????,

19. Ztracená_Varta

Ztracená_Varta Zelenáč fóra

• Nepoužívej tlačítko "odpovědět" (odpověď s citací), pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Začni psát do nového příspěvku a dotyčného jen oslov. Děkuji Skali
    Titička

***odstraněna zbytečná citace

Mně teď nevypadlo ani jedno padátko, a to při sklizni celé farmy.

Naposledy upraveno moderátorem: 19/7/19
  20. libakos

libakos Polobůh fóra

Titička-klikni jen na šlechtící domeček a můžeš dodávat zvířátka

21. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Titička a Ztracená_Varta
    Ahoj, vypadávátka získáte z chovné ohrady šlechtěním zvířat - viz FAQ k akci (chovná ohrada je "tulidomek")
    chov zvířat.png

Honzulka05 a Ztracená_Varta tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.