Tanec ve větru (5.7. - 28.7.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/7/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký poslední víkendový dník všem :) jsem to ráno taky dotančila a jestli budou i další kurzy tance tak pohodové - vidím, že jsou všechny přes víkend, že mohu kdykoliv nasadit gumáky - fakt paráda :p

[​IMG] [​IMG]

2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Já mám před sebou hromadu pěstování,musím ještě dodat asi tak 4450 úsměvavky,abych to dokončil na update s tím že jsem si aktivoval včera bonus z kalendáře,tak ty kvítka přibývají rychleji,tak snad to do půlnoci dodělám,ale mám jen 1,2 a 3 úkol na bronzovou medaili tak,mě už stříbrná a zlatá u 1 a 2 nezajímají,ale u 3 jo,hromada pěstování na dnešek = pěstování 7 hodinovky vychází tak dnes na dvě sklizně polí do večera,když je poliji jen vodou

maribeja, evainfo a burds tohle ocenili.
  3. burds

burds Titán fóra

První část hotova

maribeja, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ještě 2 sklizně akční a mělo by být hotovo. Jedna teď okolo poledne, druhá pak v cca 5h. To dopadne. :)

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  5. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

První akci mám hotovou, mám strach jak dám příští týden, protože budu cestovat, a nemám zástup... tak uvidím Jára

maribeja, burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jara268 - no, zástupem bys porušila VOP...

maribeja, Honzulka05 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jedna plocha osazena, pouze cast posledniho ukolu a je hotovo, to slo celkem dobre... ale bez drahyho hnoje a trvaleho pestovani bych to dal natesno, ted pomohl jeden bonus +1 z kola... tak na druhy pouziju bonus z kalendare... no a mam neco jako bonus+booster, ale to je posledni zachrana...

burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. libakos

libakos Polobůh fóra

Ve druhém úkolu se má pěstovat na Baha ale u dodávek je napsáno - dostupnost farma i Baha,jak to tedy je.Možná jsem to špatně pochopila ale kdo se zeptá nic nezkazí;)

Naposledy upraveno: 7/7/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  9. Skali

libakos - ahoj, aby ses mohla účastnit druhé části akce, musíš být alespoň 14 level na Farmě (tak je to nastaveno od RT). A otevřenou Baharamu, bo pěstovat se bude na Baha :)

burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. libakos

libakos Polobůh fóra

Je mi to jasný xDškoda a díky ,zkusila jsem...

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak hotovo, zbylo 312 kytek.

12. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky,
    tak jsem mrkla na 3. část.. jelikož odjíždím na fesťák do Hořic...
    můj jediný víkend kdy mám zajištěno hlídání Pepči na 2 noci
    (jediné dvě noci za rok - ti co mě trošku znají vědí) :D
    a oddychla jsem si... bude jen šlechtění, to dám i přes mobilní data :D
    jelikož jsem konečně zprovoznila farmu přes mobil...
    trvalo to jen asi 7 let :D :D :D

Jinka první část docela těžká na dodávky, teprve před chvilkou jsem dokončila komplet​

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Chtěla jsem to ve finále dotáhnout celé, ale vypadla mi v pracprocesu jedna sklizeň a kvůli bednám a pár SK zelené kapky na pole dávat nebudu... záclonu mám od včerejška, dnes jsem vyzvedla kapky a párty lístky z prvního úkolu. Však to stačí... taky nemusím mít úplně fšecko 8)

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Hlásím že mám Hotovo,z počátku jsem tomu ani nevěřil,ale povedlo se,úsměvavky zbylo 368 ks

15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Také jsem to nedala celé,schází mi ještě jedna otočka a to už nezbývá čas a kapky také nejsou nekonečné a konec konců,když to jde postoupit dál,bez splnění celé části,tak proč toho nevyužít a pěstovat radši něco jiného,že?;):)

16. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Asi jsem slepá,ale chci se zeptat,jak dlouho působí dekorka Pilot draků,vím jen,že se aktivuje za 21 hodin,díky.

Skali - moc díky,už se mi asi uvařil mozekxD;)

Naposledy upraveno: 8/7/19
    Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  17. Skali

zejdy66 - ahoj, dostaneš při sklizení dekorky násobek levelu (podle jejího umístění)

pilot.png

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Tuhle akci jsem vypustila,vypěstovala jen pár kytek na pár odměn jako SH...A nějak mě to netrápí,protože ta upgradovaná dekorka je o ničem.Stejně už v nich (mazlících)mám guláš xDxD

Honzulka05 a dasa1143 tohle ocenili.
  19. benjik95

benjik95 Pisálek fóra

zdravím všechny a prosim o radu nevím kde najdu ikonku pilot draka budu moc rada když mi někdo poradí předem děkuji

20. Skali

benjik95 - ahoj, Pilot draků - zelenáč je dekorace, kterou obdrželi všichni hráči na začátku akce Tanec ve větru (to jsou ty víkendové úkoly, které plníme). Takže hledej v inventáři v dekoracích (pokud sis ji nedala už někam na plochu nebo do nebe).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.