Tam a zase zpátky (20.7. - 26.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 19/7/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

Maximálně tak 6 medvědů z cibulkou a tím nemyslím že by se někdo jmenoval cibulka.
    Tudíš bez mé maličkosti. Chtěj toho šíleně moc a nedostanu za to extra nic velkého.
    Počkám na neonový chlívky.

hrobinh a Sovice30 tohle ocenili.
  2. hillaryc

hillaryc Pisálek fóra

Ja mám na sklade iba 189 medvedov, takže sa akcie nezúčastnim. A konečne niekto napísal to, čo trápi aj mňa - že stále je tu nejaká akcia, vkuse dookola, nedajú sa vytvoriť zásoby. To je dôvod, prečo som pred nejakým časom prestala túto hru hrať a atd. ... trochu som sa tu síce vrátila, ale nedá sa tu oddýchnuť.

21Hans tohle ocenil(a).
  3. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Katule008, ďakujeme za postreh, obrázok 1.riadku upravený na správny.
    Peknú hru prajem

hrobinh, zejdy66 a danda-vnovis tohle ocenili.
  4. Yfca5

Yfca5 Pisálek fóra

Ahojky tak jestli bude BB a akce na super krmivo tak do toho jdu jinak na to dlabu. Akorát koukám že medvědů mám pomálu tak uvidíme jestli to nějak výjde ;) poslední dobou se mi akce nedaří tak by po delší době vyjít mohla ;)

hrobinh tohle ocenil(a).
  5. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

tyto akce jsou podle mě nějaké zapeklité,především třešnička na dortu se pořád mění. takže
    tomu se nediv.podle mě RT tým sám neví co vlastně vymyslel a pořád to mění,protože neví co vymysleli :sleepy:

6. kupe989

kupe989 Pisálek fóra

V poslední době pozoruji, že autoři hry se snaží odstavit nás od pracně vydobytých výhod, které jsme během hry nasbírali. Tak například nemůžeme využít vytuněné rostliny k okamžitému zisku padátek, kouzelný strom nic nedává, nejdou posílat dárky s padátky a možná ještě další. Přitom tyto výhody nás stály spoustu úsilí, vzpomínám si například, kolik námahy mi dalo zušlechtit rostliny. A teď máme o to všechno přijít?

hrobinh tohle ocenil(a).
  7. libakos

libakos Polobůh fóra

Šlechtit budu ale také jen pro radost pokud bude nějaký přeskok.Mám 20 oranž medvědů ,TCH byly štědré:( a nějaké už jsem měla.Poslední dobou bývá jednodenní BB tak uvidíme co OFI,jinak asi o víkendu.....

hrobinh tohle ocenil(a).
  8. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Tak byla by škoda nenašlechtit a nedodat - nějaké medvědy mám, nějaké SK jsem si taky od Královny karnevalu nasyslil;)..... počkám na BB, líbilo by se mi jedno krátké BB, třeba dnes od 15:00 do 22:00 :Da jedno dlouhé ze soboty od 14:00 do neděle 14:00:D.... ale co by se líbilo mě, to se nemusí líbit ostatním.;) Mno a taky by to chtělo pořádné přeskoky, poslední dobou mi to připadá trošku poslabší.. ale někomu se to může jevit jinak. ;)xD

9. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Stonek? Jasně! Minimum je jeden, u toho druhého, co dá BB. Medvědů takřka 1200.

MatysekKamilek a hrobinh tohle ocenili.
  10. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Díky. Asi patřím do nižší kategorie -nepochopila jsem to. Dneska to svedu na veklé horko -:) Jára

hrobinh tohle ocenil(a).
  11. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak akce se mi líbí. Myslim si že to nebude nic těžkého moc a i budou nějaký BZ atd navíc snad. Medvědů mam kolem 1000 mam všechny 3 plochy plný medvědů :) Co se týče SK mam asi 60 ale koupim asi 2x těch 800. BB mi jde vždy takže se nebojim že bych třeba nějakou z těch 2 akcí nestihl :) Už se těšim :D

12. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Teď naskočilo BB BUDE. Hurá. Jára

hrobinh tohle ocenil(a).
  13. stěby

stěby Hvězda fóra

Použil jsem tabulku, co tu o 2 strany výš nabízí BigClick, a vyšlo mi totok. Určitě to jde i nějak výhodněji, ale fakt jsem se snažil :p.
    A jeden kozácky medveď jde získat ze stromu moudrosti.

14. lase2

lase2 Magnát fóra

To já se budu snažit nacpat tam co nejvíc krátkočelých (první stupeň šlechtění po základním). Přijde mi že je tam nejlepší nárust protihodnoty. Dám 4 obyč 4x380 = 1520 a dostanu 1 krátkočelý s protihodnotou 2300. Všechny další stupně už jsou ztrátové např. 4xkrátkočelý, tedy 4x2300=9200 a dostanu jen 1 cirkusový s protihodnotou 6400. No a tak je to u všech následujících stupňů. Do šmajchldomků tedy nacpu jen základní a pokud bude přeskok fajn, pokud ne, pomažou krátkočeláci do úkolu a do bordýlků pujdou zase základy ;)

15. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak už to začína. :) A keďže bude babyboom až od zajtra, tak dám šľachtiť už teraz ale zbierať budem až zajtra.

Prajem veľa šťastia v šľachtení. :)

16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ta tabulka je bezvadná, ale plánovat podle ní nemůžu. Protože všechno šlechtění krom hned prvního je na protihodnotu nevýhodné, vidím to tak, že nahážu základní medvědy do tulidomku a uvidím, jak se vynasnaží :) Když bude nějaký přeskok, fajn, ale ty vyšší cíleně nešlechtím. A samozřejmě počkám na BB;)

hrobinh tohle ocenil(a).
  17. radovana

radovana Pisálek fóra

Babyboom nebude??

18. anvan

anvan Dozorce fóra

Akce začala, medvědi se dají šlechtit, ale bohužel chybí na trhu (šlechtěnci)- nezapomnělo se na to?

karbar a hrobinh tohle ocenili.
  19. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

druide- takhle už jsem se dlouho nezasmála. ( myšleno v dobrém). K akci, nevím jestli s tou kupičkou medvědů se povede celá akce dokončit, ale něco zkusím.

20. Brahmánka

Brahmánka Zelenáč fóra

Zdravím, tak jsem nasázela medvědy na šlechtění, ale výsledek žádný. Nevyskočil mi ani jeden šlechtěnec z těch základních medvědů.
    Takže končím. Plácat superžrádlo na klasiku nehodlám.

hrobinh tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.