Tajuplná noc her (28.10. - 3.11.2020) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/10/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak aktuálně váznu na padátkách ale jelikož si akční dost předpěstuju tak pak asi nasadím dlouhodobky :)

Aktuálně:

Divoká karta - 17.200
    Dýňová lucerna
    - 1.044

do 20:00 cca mám stále plus 10

modro.ocko22, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, co je zase s tou hrou vůbec se mi nenačítá desková hra a nepomáhá ani F5, dojde jen na 25% a víc ani ťuk, nerada bych přišla o jednu hru je to dost akční a padátek, prosím o radu, děkuji.

Naposledy upraveno: 29/10/20
  3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

To už jsou všechny kvízové otázky, které by na mě mohly vybafnout zodpovězeny? Jestli ne, běda Ti xD

[​IMG] [​IMG]

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

fany2020 - ahoj, u mě to chodí normálně. Zkusila bych třeba otevřít hru v jiném prohlížeči nebo můžeš zkusit udělat vše pro bezproblémový chod hry (pročistit prohlížeč, odstraněnit data Flash Playeru...). Potřebné návody jak na to najdeš zde - FAQ pro bezproblémový chod hry (klik)

astrid888, fany2020 a -Jara05- tohle ocenili.
  5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, ak by Tebe dali nejaké zvláštne otázky, normálne len obnov hru a môžeš pobehovať po farme, fóre a zisťovať odpoveď, otázka tam bude čakať bez straty bodu:D;)

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Znamená to, že můžu správnou odpověď získávat například u sousedky? Zajímavé a inspirativní ....:music:

7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..jasné, že môžeš, akurát doručenie odpovede zo Slovenska môže trvať, došli bonusy a ďalší zber mám až o 3,5 hod.8)
    [​IMG] človeče si zahrám zas večer:p;)

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

matlafous123 - napísala: Jestli je pro me neco deprimujici, tak je to momentalni stav diskuze... je tu zabava, jak v rodinne hrobce :eek:

Plne súhlasím a vôbec sa to nezlepšuje!Už aj moderátori fóra sa nudia,ale musia to tu sledovať!
    K veci: Ide to pomaly,koleso nedalo ani +1,o vyššom bonuse si nechám zdať,asi ho pustím dole z kopca,ale mám plnú stodolu mandragory a cukru!!o_O Času je ešte dosť,tak uvidím!Nech sa Vám darí!;)

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

DANKA722 Prazaci dostavaji uplne jine otazky! Napr. Co chybelo ucastnikum Vysehradke ctyrky pri nocnim rozjimaji v okoli hrbitova?
    GordonSargent Odpoved najdes v mem prispevku na str. 1 xD

Peto121 Jj, klasicky sjezd nemrtvych... jeste, ze uz to nema kam gradovat :music::D

EDIT: Az jsem si leknutim zaklapla dekl od vlastni rakve.... u nejake z tech tri potvor jsem ted sebrala bednu a vyhopsly na me hned dva hrbitovni boostery plus 2 (akorat nevim, u ktere to bylo).

10. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Skali, moc děkuji, ale já jsem na práci s počítačem nemehlo, tak jsem to vůbec nepochopila, stále mám na deskové hře jen 25% a dál se to nehne, pro mně asi tahle akce skončila.

Skali tohle ocenil(a).
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak mne akce přestala bavit, vyzvedla jsem navíc 2 dekorky 1x2, jeden hodinový kupon na pomocníky a končím :p jdu pěstovat do úkolů, už jsou ty akce moc dlouho a potřebuji si od toho odpočnout

matlafous123 tohle ocenil(a).
  12. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

KS mi sice přišouplo včera +1 na 6 hodin, které jsem v rámci možností využila. Aktuálně mi chybí chemie, takže bych případný bonus nevyužila. Nejspíš si dodělám na stará kolena vzdělání chemického směru a budu SH vyrábět doma v koupelně. xD Dva žetony získány. Zatím to stačí. S krystaly jsem na tom vcelku v pohodě. Tak hru hrotit nebudu. Byť bych ráda napěstovala o fous více, protože se mi líbí děsivé tajemnice.
    Jo a sklízela jsem na telefonu a nedala jsem JC (lenost, no). Paradoxně vypadlo lucerniček více než s JC. :p
    Snad byste nechtěli, aby dušičková akce byla vtipná jak na apríla? Každý tu drží ponurou atmosféru - podzim, dušičky, blížící se Halloween apod. Takže je to vlastně "stylové". 8)

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

matlafous123 - no tak si urýchlene spomeň,ktorá potvora to bola!

Edit: Muselo to byť u ovečky s tým hlbokým pohľadom,inde také bedne nie sú!??

astrid888, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ciri13 Styl si nech na italske tydny mody! :p
    Peto121 Rekla bych, ze by to mohla byt ta ubeeekana,.... ta ma v odmenach 5x bedna s čarodějnickým zbožím L (jinou podobnou se mi ve FAQ nedari najit).

EDIT:
    xD I ty romantiku!

15. Skali

fany2020 - ahá, tak to jsem tě špatně pochopila - myslela jsem, že se ti nenačte hra jako taková - tak to se omlouvám :)
    Deskovou hru jsem ještě nezačala (zatím jenom pěstuju). Ale i tak, pokud se ti nenačítá minihra, vyzkoušej hru otevřít v jiném prohlížeči (nebo pročistit PC).

Edit: fany2020 - zkoušela jsem to teď v prohlížeči Firefox (mozilla), kolega zkusil v Google chrome a Edge a chodí to dobře. Zkus se alespoň nejdřív odhlásit a znovu přihlásit do hry, ať se hra znovu načte. Třeba to pomůže. Když tak dej vědět.

Pokud by nic nepomohlo, napiš na Herní podporu a požádej je o pomoc
    Jak kontaktovat herní podporu

astrid888 a fany2020 tohle ocenili.
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG]... hezký tajuplný večer všem :) jsem myslela, že to zapíchnu,v práci puffin na mobilu stávkoval a wifi v pohodě :cry:
    Zkoušela jsem to dlouho a nic, utekl bonusek z kola a potom ta spásná myšlenka - pracovní počítač - dotykový a tak jsem si dovolila spustit flash, abych se přihlásila na farmičku xD páni to byla pohádka hrát ... obří farma, vteřinová sklizeň a ty barvičky :inlove: jenom za mnou kamery a překlikávat rychle na kasu .. no zážitek xD :p
    Jsem docela ve skluzu, ale stonek je koupený, na dvě dekorky za chvilku bude, vědomostních mám jen 40, ale zatím nenakupuji a počkám. Rychlíkům gratulka a snad to už nějak dokopu ;)

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

matlafous123 napísala: xD I ty romantiku!
    Smial som sa 5 minút!!! No,tak sa jej pozri do Jej hlbokého pohľadu a potom sa zahľaď do môjho . . . no nie je to paradox???:DxD

Po najbližšom zbere akčnej pôjdem skúsiť vziať tú bedňu a som zvedavý,čo dá mne!

18. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Skali, zkusila jsem tu podporu, ale ani na ní se nemůžu dostat, pořád mi to píše, že nastala chyba, zkuste to znovu, už jsem to zkoušela 5x a pořád je to stejné, tak už nevím co s tím, jinak Ti děkuji za snahu, asi to opravdu nemá cenu už dál hrát. na těch 25% se tam dostanu pokaždé, jak jí chci hrát.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem dnes ráno ulovila 100% z vehiklu, pěstuju na pohopolích s SH, vánočkou a nevinností, mám z každé sklizně na celou hru, zatím jsem získala z her žetony do Ságy a koupila jsem dva za vědomostní body. Ještě tak dolovit krystaly v té Sáze a budu docela spokojený farmář 8)
    evainfo, kamerám se vyhýbat můžeš, výpis z logu tě usvědčí ;)

evainfo, astrid888 a matlafous123 tohle ocenili.
  20. Skali

fany2020 - může ti váznout i internet, čerti vědí. Tak to dneska nech být a zkus to zítra, třeba to půjde líp ;)
    Ale tu údržbu počítače by to čas od času udělat chtělo :)

Edit: fany2020 - pokud píšeš na podporu, tak ta zpráva musí obsahovat alespoň 140 znaků, může být delší, ale nemůže být kratší - pokud svůj problém popíšeš stručněji, musíš zbytek vyplnit například tečkami.
    A nezapomeň tam správně opsat ten kód.

astrid888 a fany2020 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.