Tajný rybník (14.4. - 4.5.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Já mám perel šest,však než akce skončí tak jich bude ažaž jako posledně.A je fakt jedno,kde se chytá,ptž si ty ryby skáčou jak chcou;)

2. libakos

libakos Titán fóra

Ty návnady za perly je výsměch,to se vážně povedlo>:(mě padly perly z čudlů a 1x od Merlina,jinak samá bedna s rybami,nářadím nebo krejcary>:(

3. liduška14

liduška14 Pilný autor

to já nemám perlu ani jednu

4. 14087

14087 Titán fóra

Dobré ráno všem..
    Tak dnes konečně vypadly další škeble (z chobotnice) na řádek a už řádkuje :D (chytám pouze s obyčejnou návnadou)

A chytám dál :) hodí se všechny dárečky :D

Naposledy upraveno: 25/4/21
  5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Fajn ráno, včera večer 2* 6 perel z merlina a dnes 6 z chobotnic, stonek stonkuje:p;)

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já mám furt jen těch prvních šest perel od čtverzubce. Času je ještě dost, relativně, tak snad to taky přijde. A když ne, věšet se kvůli tomu nebudu :)

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Y_n_O: to se máš, já nic. Ale popíšu vám jeden pokus na vedlejší farmě, kde nehospodařím, ale zkusil jsem jeden pokus. Z obyčejné návnady mečoun (marlín) a z bedny 6 perel :D to jsou paradoxy. Tady ani ťuk z nejlepší návnady (jen čudly a o perlách si nechám zdát).

8. burds

burds Titán fóra

Všechny perly na stonek napadaly tak už stonkuje.Po hodně dlouhé době jsem měla konečně jednou štěstí.Ted budu ryby chytat jen pro zábavu.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, je to všude prostě o náhodě. Já tady plním co se dá a Florenovník mám z Piccola na vedlejší farmě, kde ho nepotřebuju, protože ji jen udržuju v chodu a náhodou jsem měla kupony na celou akci.

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Y_n_O: je to tak ani přeposlat nejde, natož perly ;). Náhoda je pohoda (jak pro koho):p a na farmě zvlášť :).
    Edit: tak jsem si spravil náladu, z tajemna (asi z keřů) vylezl plch, můj první, tak Sezónu s včelkama házím za hlavu.

Naposledy upraveno: 25/4/21
  11. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Zatím nestonkuju :sleepy: Perel stále 6ks :wuerg: Už mám začít panikařit? o_O
    Gratuluji všem kdo už dosáhli kýženého stonku ;)

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Aj ja mám 6 perlí a hlava ma s toho nebolí.Času je ešte hafo.My to neovplyvníme tie náhody;););).

13. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Ještě jsem nezačala hrát hru na tichého blázna. Když se podívám na lístky, tak budu muset na to vlítnout nebo mě pak ruka upadne. Takže nemám ani perličku a jsem zatím v klidu. Rybolovu a perlám zdar.

14. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

tak,já získal perly hned ze začátku a stonek je koupen,ale už dlouho se perla neukázala a moc mně to nebaví pro zdlouhavost

14087 tohle ocenil(a).
  15. masinaka

masinaka Vycházející hvězda fóra

Ach ta moje hlava děravá, na tuhle akci si vzpomenu vždycky tam jednou za 2-3 dny :D, byl bych radši, kdyby třeba byl někde vykřičník, že lístky jsou k vyzvednutí (jak u dárků, ať už denních nebo kalendářových), protože takhle moc rybek nenalovím. :cry:

kutilka70 a 14087 tohle ocenili.
  16. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj všem, co také stále čekají...Do teď nemám žádnou perlu, ikdyž vzkaz už jsem tu nechávala....jaká spravedlnost, že někdo má náhrdelníků deset a jiný nedostane ani základ...ani jednu perličku na prstýnek...no nechcete, aby se ze mě stal závistivec...jo, je to hra, ale tyto odměny na náhodu bych snad někdy mohla mít i ráda, kdyby se to otočilo. Času dost, všichni říkáte, tak já si teda počkám, ale běda vám...protože se tomu věnuju jako ti co už stonkují a možná i víc:)Takže šup šup perličky ke mně, já vás taky chcixD

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak uz 12 perel když jsem získal 16-18-23-8-1-0 rybiček, riskoval jsem bedny S, celkem se to vyplatilo, ale z 32 beden je 2 deluxe navnady... ale beru to, tak zas za par dni budu lovit!

kutilka70 a naruto2002 tohle ocenili.
  18. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Ahoj všem! Dneska mi vypadly 2x perly, takže u mě stonek stonkuje. Ale jinak musím říct, že mě fakt nebaví strategie dávat jako odměny za skoro všechno ty bedny. Protože ty kraviny, co z nich padaj, si můžou rovnou nechat. Fakt nechápu, proč nemůže být odměna jasně daná. Ty prvky náhody jsou tady už přepísklý, podle mě.

zemanka01, 14087 a dinoalesi tohle ocenili.
  19. milostivas

milostivas Znalec fóra

Perla ani jedna :p

kutilka70 tohle ocenil(a).
  20. cipísek53

cipísek53 Aktivní autor

perly pořád 0. a pak že není náhodné číslo. je to až trapné. opravdu jen otráví hráče. .

bodlinkaMici a zemanka01 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.