Tajný rybník (14.4. - 4.5.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

olčaML - ahoj, taky mám :D. Zkoušela jsem hejblátkovat s nastavením a nepomohlo, potvora se drží. Ale nijak zvlášť mi nevadí ;)
    chytej.png

kutilka70, zejdy66 a -Jara05- tohle ocenili.
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

5*marlin, ani perla o ostatních rybách nemluvím. Taky nic, většinou bedna s rybami:sleepy::(:eek:

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky jsem pořád na nule, ale ke konci, to prý se budou sypat:p

kutilka70 a Madulka_cz tohle ocenili.
  4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

že by spadlo štěstí na vola?[​IMG]

beru jen deluxe

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Opět 4* marlin a zase nic, ani malinkatá perlička:cry:;)

6. Madulka_cz

Madulka_cz Dozorce fóra

Kombinuji a výsledek - nic, žádná perla :cry::cry::cry::(:sleepy:

kutilka70 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  7. vladca

vladca Stará škola

ďalších 5 bední S otvorených, z toho 4x obyčajná návnada, 1xdeluxe
    výsledok z dnešného lovu ... rak, scarus, chobotnica, štvorzubec + 3x scarus za deluxe
    zisk z dnešného lovu ... 226kBS
    celkový výsledok ulovených rýb ... 7-5-11-9-8-0
    celkový zisk z lovu
    ... 0 perál, zopár slabých bedničiek, cez milión BS, pár tisíc KR (zrnko piesku na púšti vzhľadom na moje KR konto)
    začínam byť skeptický, aj keď je ešte času dostatok ... :sleepy:

8. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Tož jsem zaskočil se mrknout, zdali ty perly fakt mají jen padat náhodně z beden. A jak tady všichni píšete, tak zdá se že ano. To mně začíná brát přímo nezdravá skepse :cry:
    edit: Tak mi zbývá prozatím dohrát jen tenhle stonek, kdybych o něj nestál, tak nechám medvěda chytat lelky. Perla pořád žádná nepřibyla. Možná taky zkusím chytat v noci.

Naposledy upraveno: 24/4/21
  9. papulice

papulice Hrabě fóra

už mě to začíná docela štvát,perla ani jedna,to je opravdu super hra!!!!>:(

Trilian55, babička-květa a vladca tohle ocenili.
  10. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj.Začala jsem hrát až včera v noci. Z nákupu L bedny 3x obyčejná nástraha, tak jsem si koupila už jen delux nástrahy. Perel jsem měla 18, tak jsem zakoupila stonek a zjistila jsem, že ostatní odměny (bedny) jsou nic moc. Na to, že člověk musí stále myslet na odklikání lístků, si teda moc nezahraje. Už jsem tuhle hru začala, tak to dohraju, ale za mě je to jedna z nejhorších za poslední dobu.

11. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Tak stále jenom 6ks perel :oops: Ale jak tak koukám i to je výhra o_O

-Kuteno- a radyn.m tohle ocenili.
  12. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Tak u mě stále 0, stále 0. Asi perly došly. Nebaví mě pořád hledat v bednách, která to vůbec vypadla. Je to divně nastavené. Dříve po odchytu vyjelo okénko s bednami - otevřít. Tohle hledání mě leze krkem.

radyn.m tohle ocenil(a).
  13. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Je tady ještě někdo, kdo přestože má otevřené všechna zatím dostupná okýnka na lístky, a pravidelně je
    vybírá, a rybaří, tak zatím nemá ještě ani jednu perlu? Mám pocit, že snad aspoň nějaké perly mají všichni kromě mě.
    Docela jsem už z téhle akce otrávená, a to mě vždycky bavila :(
    A navíc jsem si já blbka ještě na začátku koupila ten největší koš, abych jen tak vyhodila peníze,
    a nic z toho zajímavého nebylo.

14. 007lala

007lala Pilný autor

Já taky zcela bez perel, akce mě nebavila od začátku, ale řekla jsem si, ať, není každý den svátek., a začala hrát. Teď už nemůžu přestat, protože když něco začnu, musím to dělat, ale fakt bez nadšení a jen čistě z povinnosti. Oproti minule je to ještě divnější a otravnější. Zdá se, že svátek s pěknou akcí tady na farmě už jen tak nezažiji...

maminka78 a zemanka01 tohle ocenili.
  15. rysak87

rysak87 Aktivní autor

Rybaření byla zábava, ale tuhle tragédii jsem neměl ani začínat.Z deluxe padaj jen čtverzubci, až bych jim ty 4 zuby vycinkal a o bednách ani nemluvím.

16. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný večer,
    pěkně vykutálená akce rybářské poukazy mám zatím všechny ale ani jedna perla tak nevím kde soudruzi udělali chybu.A těch rybkách co vytahuji ani nemluvím:):p.

17. ašada01

ašada01 Titán fóra

Zatím jen sbírám lístky, na skladě 53 kousků. Když tady pročítám, co padá z beden, asi zakoupím rovnou nástrahy deluxe, tam je aspoň jistota tří rybiček. Snad se budou dařit ty lepší. S perlami snad problém nebude, minule taky začaly padat až ke konci a myslím, že kdo se neflákal, perly dostal v dostatečném množství.

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

zemanka01 to je opravdu jenom pocit, stačí si přečíst pár příspěvků dozadu;)

maribeja, zemanka01 a vladca tohle ocenili.
  19. badaji

badaji Vážený autor

Taky ještě nemám žádnou perlu. Buď budou nebo nebudou. Moc mě to nebaví, ale vydržím do konce akce.

20. vladca

vladca Stará škola

pre zmenu som zadovážil 3x prémium a 1x obyčajnú návnadu
    výsledkom je hromada rakov a scarusov (5+2), je jedno kde chytám + 1 bedňa s roztopašnými zvieratami
    kedysi som rybačku mal rád, ale teraz je to ako za trest a ešte k tomu raz za 23hod :sleepy:, prudko demotivujúce ...
    dotiahnem to do konca, ale čiste z princípu

celkový výsledok ulovených rýb ... 7-5-11-11-13-0
    celkový zisk z lovu
    ... 0 perál + ostatné čo nestojí za reč

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.