Tajný rybník (14.4. - 4.5.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fialkamakamaka

fialkamakamaka Rádoby autor

Také stále jen 6 perel, už to vidím bledě:(

pajaable a kutilka70 tohle ocenili.
  2. Elča111

Elča111 Zelenáč fóra

To se mi ještě nikdy nestalo, poctivě sbírám rybářské poukazy a chytám ryby. Za celou dobu nemám ani jednu perlu. Zbytečná snaha, stonek nikde.

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja mám stále 12 ks perlí,už to na stonku nevidím.Ešte budem mať 2 lístky a už nedúfam že mi s nich padnú tie chýbajúce perly.Pekne vypečená akcia len čo je pravda:oops::mad:.

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Takové akce které jsou jen na náhodu by měli zrušit:mad:, nebo se časem na to hraní hodně lidi vykašle, člověk se snaží , snaží a nic :eek:Já osobně jsem to zvládnul ale manželka maká o sto 6 a stále má jen 6 perel, je to prostě demotivující:cry:

5. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Dnes padli perly takže zatiaľ iba 12. Uvidím ako zajtra každopádne akcia riadne o náhode.

6. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Mno,poslušně hlásím,že beruška nebude šplhat po stonku,zítra ráno poslední dva lístky - zázrak nečekám ...z romantiky IV se vysypala piccolo a z ní medvědí kámoš ...chlupáč má tu drzost,že po tom všem ,chce být můj kamarád:mad: ... schovala jsem ho za největší dekorku,nechci jej ani vidět :D

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Zachytala jsem si za 2 delux nástrahy a perly se nekonají :oops:, tak už se také loučím se stonkem, protože zítra už určitě perly nebudou. Tyto náhodné akce raději nehrát, je to nespravedlivé, že stonek nebyl za určitý počet odehraných her, ale za perly. Někdo má stonek snad od druhého dne a někdo do konce akce nic. Fuj, to se zase něco nepovedlo. Ještě že hraji už jen tak málo akcí a že se tedy moc nenervuju. Už jsem v klídku, bo rozčilování mi za to nestojí

8. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Stonek se mi sice včera podařilo získat, ale jak to tady čtu, tato akce se RT moc nepodařila :sleepy: Pokud to bude takto pokračovat, bude si RT tuto hru hrát sám, neboť i ti největší závisláci skončí -.- Už jen kvůli přechodu na Unity jich spousta skončilo :(

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zaujímavé aj perle navíc už boly:pdnes 12 tak jsem si za ně zarybařil;) s nevalnými výsledky :wuerg:

kutilka70 tohle ocenil(a).
  10. Richards76

Richards76 Expert fóra

Po dlhom čakaní sa aj mne urodili perly , hold rybárčenie je o trpezlivosti . Otváral som cca 3x po 7 Bední L , a 2x som mal po 9 deluxe návnad , po 3 prémiové a minimum obyčajných. 20xmerlin , 31x chobotnička, 34xštvorzubec, 6xscarus, a posledné dve po 1ks. Ešte 4 deluxe pokusy mi ostali . A ani ma nemusí mrzieť posledné neodomknuté políčko s rybárskymi lístkami , ale výbeh "Labe" áno. Ten už nestihnem , lebo dnes dokončím iba tretí pretek. Veľa šťastia prajem tým , ktorí ešte lovia.

dinoalesi a kutilka70 tohle ocenili.
  11. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný podvečer,
    tak stonek nebude mám jenom 6 perel :cry:.

12. spuntka

spuntka Magnát fóra

Tak se stonkem se loučím ,chybí 3 perly a ty už nedám.:cry::cry::cry:

13. davidson00

davidson00 Baron fóra

Richards76 - ahoj, ani tě to mrzet nemusí, dala jsem na plochu asi 10 TCH Labe a byly růžové opičky. Jinak nic zvláštního. Z farmy taktéž nic a perly zatím 6 kousků. Ani stonek nebude. Mrzí to a to bydlím vedle rybníka ale chytat asi neumím. Ale krmím neustále. Příjemnou hru všem farmářům

14. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Bylo to napínavý jak malý trencle. Ale mám stonek. Měla jsem jednu deluxe návnadu ze sedmi beden. Nechala jsem si ji nakonec. Chytla jsem tři merliny a dostala šest perel.
    V tomto případě se mi nelíbí prvek náhody. Já společně s dalšími hráči měla štěstí. Nicméně se jistě najde hromada jiných hráčů, kteří se snaží, poctivě splní všechny potřebné akce a díky náhodě nedostanou hlavní odměnu. Jejich úsilí tak přijde vniveč. Sice jsem spokojená, že stonek nakonec mám. Žíly bych si netrhala, kdyby nebyl, ale bylo by to pro mě jakožto pro hráče demotivující.
    Je divné, že mi perly vyskákaly obden a vždy po šesti kusech.
    Kdyby to šlo, tak přebývající tři perly pošlu někomu jinému.
    Z beden romantikou tajemný chlívek se skoroplchem a tajemný strom Fidži.

15. nevrona

nevrona Rádoby autor

Taky se přidávám k těm smutným stonek nebude 9 perel zítra určitě neulovím nu což:cry:

mrkvicka9, Zoufálkov a Richards76 tohle ocenili.
  16. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

Také nemám stonek....tento úkol byl zbytečně strávený čas....snažila jsem se ,sázela,sklízela,chytala ryby a ....nic.....tak snad příště.

aamperzg, Richards76 a olééé50 tohle ocenili.
  17. dadunek

dadunek Aktivní autor

Tak není tato hra na ChocholouškaxDxDxD
    Já mám 27 perel navíc a mamince 3 kusy chybí , :cry: ta bude bez stonku a já se dám s perlama vyfotit u letadla jak startuje :oops:

18. -samadoma-

-samadoma- Rádoby autor

167 výlovů M 18,24,24,35,46,20 a 12 perel, bez stonku,jen bz,bbz, bedny s nářadím a 2romantikou ( 3 zuzi a 2sh) to opravdu potěší
    lvl230

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ještě ze mam stonek, protože další perly uz jsem nezahlidnul... promenil jsem vse na bedny S a zalovil co se dalo... dost slusne horni tri ryby, ale to nejak nemá vliv na ty perly...
    31-38-34-28-6-0

20. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

Taktéž ani jedna perla. Jedu celou akci poctivě, nechápu fakt.

polacka a aamperzg tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.