Tajný rybník (14.4. - 4.5.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

Brééé ráno - tak dnešní výlov proveden, perla nepadla žádná, zítra poslední možnost a já jsem jako ostatní naštvaná, protože mě nastavení této akce opět ubezpečilo v tom, že na světě jsou i jiné zábavy, než je farma.
    Tohle se opravdu nepovedlo - stačí si přečist zpětnou vazbu od hráčů. Ale RT to nejspíš nezajímá.

2. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Tak jsem vyměnila všechny poukazy za Deluxe + 1 Premium a 1 obyčejná, žádné bedně jsem nedala šanci.
    Celkem padlo 24 perel, stonek je "doma", ale přesto radost z této akce žádná.
    Kdo zatím měl méně štěstí než já - snad se Vám tu náhodu podaří zlomit a perly přistanou.
    Pěkný den přeji!!

3. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Šest perel hečxD
    Jsem rybář a jak hodnotit akci kterou jsem měl rád a RT jí totálně zmršil?:mad: Jako každou hru která byla dřív pro zábavu.
    Akce na farmě už nejsou o hře kde musíš přemýšlet a hledat strategii ale jen o trapné náhodě kde někteří mají nadbytek jiní nic.
    Hodnotit nebudu protože by mě zablokovali na dalších deset let nebo vyhrožovali že mě ukončí hru, ale jak to vypadá nebudu je s tím obtěžovat a jestli domrší ještě další akci takzvanou inovací tak se zablokuju sám.:p
    Šest perel od začátku a šest perel na konci. Skvělé!
    Chtějí nás tímto způsobem donutit dokoupit za reál? Tak to ani náhodou.
    Ať koukají konečně hejbnout zadkem a dají do pořádku hru a nevymýšlí takové zmetky jako byla tahle akce.

Naposledy upraveno: 4/5/21
  4. výpliv

výpliv Perspektivní autor

• Používání více identit na našem fóru je zakázáno, pezt
    I na této farmě se zadařilo a získala jsem 30 perel, ale....
    Držím palce všem, kdo ještě bojují. Mějte se!!

5. Jasmyna

Jasmyna Perspektivní autor

• Multipost, pezt
    Ďakujem za odpoveď..tak ja ani jednu jedinú perlu nemám, takže už to môžem mať jedno za 40h zázrakom nevyskočia, ked skoro za mesiac nevypadla ani jedna..

Ahoj,
    možno máš pravdu, ja som zamieňala lístky na bedne a tak som získala návnady..asi som mala len jednoducho návnady kupovať...nvm.

Naposledy upraveno moderátorem: 3/5/21
    Learka a -Jara05- tohle ocenili.
  6. *kikinka*

*kikinka* Pisálek fóra

Urobené všetky akcie, snažila som sa márne,som sklamaná,zajtra posledný den a perál len 6ks.

7. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Nejdříve nepadaly a když už jich není třeba tak začnou o_O Alespoň že se tentokráte dají využít na zakoupení návnad. Přeji všem co ještě stonek nemají, ať jim to nakonec padne ;) Ale jak je tu psáno, radost z lovu tedy žádná. Můžete se snažit jak chcete, ale náhoda kombinovaná náhodu už je příliš :wuerg: Přeji všem hezký den :)

8. grifinhd48

grifinhd48 Pisálek fóra

No ty brďo, už mám 12 perel, to snad ne, co já s tím budu dělat?

9. elbedna

elbedna Znalec fóra

Samé bedny, žádná perla...:cry:

10. DandyV

DandyV Rádoby autor

Tak po 5 deluxe a 1 premium prvních 6 perel, to už nedám. Ty bedny, co získám, musím také otevřít, z toho asi perly nepadnou, ne?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  11. dufi40

dufi40 Pisálek fóra

Máte pocit, že to RT pustilo? 12 perel a před sebou poslední možnost. Super.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  12. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

DandyV
    Z beden perly nepadají.

dinoalesi tohle ocenil(a).
  13. elbedna

elbedna Znalec fóra

Jupíííí, stačilo si postěžovat a stonek už stonkuje :);)
    Já su ták šťastná :):):)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nakonec po tolika dnech neúspěchu padlo včera večer 12 perel. Myslím ale, že to padlo jen kvůli tomu, že jsem koupila koš. Na stonek to ale stále není a nedoufám, že ze sebraných lístků ještě něco bude. Pokud perly na stonek nebudou, musím konstatovat, že takovou hru na "náhodu" už nikdy hrát nebudu. Vyházeno skoro 2500 SH, většinou pořízený za reál, plno zuzina a výsledek zatím velké NIC. Ještě zbývá sice pár hodin, ale jak jsem již napsala, nevěřím, že perly na stonek dopadají a další koše kvůli tomu kupovat nebudu. Pokud by takovéto akce měly být podmíněny koupí košů a ne pílí farmáře, to se na takové akce můžu vykašlat.
    Držím palce všem, kdo na perly ještě toužebně čekají...ať se zadaří.

15. badaji

badaji Obyvatel fóra

Já mám 6 perel, to nebude ani na náramek. Asi to proložím hvězdičkami a zlatými banány. Těch mám tisíce. Stonek asi nebude, je to opravdu o náhodě. Oželím ho, ale asi příště takové hry na náhodu nebudu ani začínat. Holt štěstí nebylo moc unavené.

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dalších 7 návnad deluxe a nic.Takže stonku pápá a milé RT, běžte hodně daleko!:p

17. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Tak včera mi padlo 12 perel, dneska nic, ještě budu sbírat zítra dopoledne, ale jinak stonku pápá jestli z těch posledních pokusů nevypadne zbytek.

18. spuntka

spuntka Magnát fóra

Chybí mi 3 perly a nepadnou a nepadnou :cry: samá bedna a zase bedna.
    Došly i žetony tak není ani za co nakupovat návnady.:oops:
    Příště takovou akci obejdu obloukem.

19. liduška14

liduška14 Pilný autor

také na perly marně čekám.

pajaable, -Jara05- a aamperzg tohle ocenili.
  20. raddre

raddre Baron fóra

zdravím, po večerním sběru lístků jsem si je vyměnila za 2 L bedny v nich bylo 5 deluxe nástrah a světe div se, z jednoho úlovku vypadlo najednou 18 perel, takže stonkuji, ale hrát náhodu na náhodu je víc než otravné, zvláště když i ostatní odměny nestály za řeč

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.