Tajný rybník (14.4. - 4.5.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teď byly 2x čudly a zasejc nic :eek:

sovicka64, tenista99 a kutilka70 tohle ocenili.
  2. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Stále len 6 periel takže stonok asi nebude.

3. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Milý RT,přišla jsem na to,že už žádné perly nechci a stonek nepotřebuju,jsem spokojená,když si můžu jednou denně max 14x hodit udičkou a zažívat adrenalin z toho,že vylovím Marlína :D uvidíte,že mi teď natruc začnou cpát perly ;)

4. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

berkaKolchoznice
    Máš pravdu. Co se vztekat u hry, když venku je tak hezky :D Perel sice 12ks, ale na stonek to nestačí :music:

5. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

A navíc začátek měsíce lásky ;)

6. stěby

stěby Hvězda fóra

No vida: [​IMG] Jdu si ověsit haluzku :D;).

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Super a já se jdu pověsit ;) bedna s nářádím a 2 s romantikou.
    Edit: Y_n_O: omotám si tu prázdnou haluz :) z romantiky 2 SH a 2 SK.

Naposledy upraveno: 1/5/21
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pitrýsku, a co z toho získaného ti pomůže s tím oběšením? ;) Lano jsem v nářadí nenašla a viselec taky romanticky nezní...

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Konecne perly na stonek... a pak perel dost na nakupy navnad, jako obvykle se dlouho ceka a pak to pada když uz to není nutny...
    menim všechny listky za bednu S, celkem se to vyplaci, ale je to skoro jedno...

10. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

už jen 2 dny - začínám panikařit:mad::mad:

11. badaji

badaji Obyvatel fóra

Dneska první perly. To jsem zvědavá, jestli stihnu stonek. Ještě dvě sklizně, tak snad to nakonec dopadá všem.

sovicka64, Helena1313 a kutilka70 tohle ocenili.
  12. DandyV

DandyV Rádoby autor

Já nemám pořád ani jednu perlu, co to je? A to dávám návnady deluxe, zkoušela jsem i premium i bedny a nic.

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

4 Merlini na 2 prémia a zase žádné perly, je to už fakt divný, že to nepadá :p

14. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Tak jsem se i já konečně stala šťastnou majitelkou stonku xD Všem co ještě stále loví perly přeji dobrý lov ;)

15. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Do konce akce je 52 hod., ještě jsem lovit nezačala, ale asi to nevadí, protože když perly nedostanu, bude mně to vadit kratší dobu.
    Přeci jen si tím nenechám kazit dnešní úžasnou neděli - tak snad zítra začnu.
    :):):)

16. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Taky prozatím jen šest perel, no uvidíme, zda ještě nějaké ulovíme :). Přeji všem hezkou neděli :).

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Až povolí kohoutky,dejte mi vědět,ať to nepropásnu!?!:wuerg:
    Zatím 6 perel.Vyzkoušel jsem deluxe návnady,bedny S a je to opravdu úplně jedno.Prostě nic.Chlupáč je pěknej lempl! :cry:

18. anvan

anvan Dozorce fóra

Je úplně jedno, jakou rybu vytáhnu, kolikrát ji vytáhnu, na co ji chytím, kolik beden s odměnami otevřu. Perly pořád chybí. Tohle je, pane, pěkně vypečená akce....:sleepy:

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A tak rád bych přebytečný perly měnil za další nástrahy!:cry:xD
    Již teď mohu říci,jak sem se u této akce skvěle bavil! Napětí,až do konce.Tak to má být!8)
    Medvěda jsem polechtal sukovicí a prej se zítra s perlami roztrhne pytel!:wuerg:

20. dufi40

dufi40 Pisálek fóra

Už můžu začít panikařit??

berkaKolchoznice a sovicka64 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.