Tajný rybník (14.4. - 4.5.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Perly nemám, řádek nemám, ale na kole jsem chytil kozlíka, tak mám řádek krabicový :).
    30 beden s rybami na jeden zátah, no hodí se, 224 jsem jich měl v liště a to je otevírám průběžně.

2. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Poté, co se mi před časem podařilo vylovit dostatečný počet perel, bylo dalším postupovým cílem obsazení všech listů leknínu...
    ...no a teď ráno se mi to podařilo.
    Všem přeji ty nejskvělejší úlovky!

3. papulice

papulice Hrabě fóra

hezký den,jsem zklamaná,stonek nebude,nemám perly a ani se k nim nemohu dostat vlastními silami ,když je to o náhodě a to potom nebaví...(ať jdou do zadele)

Naposledy upraveno: 30/4/21
    davidson00 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Také zatím patřím k těm co stonek nemá :cry:
    Bubliny otevřené všechny :oops:

Naposledy upraveno: 30/4/21
    mrkvicka9 a davidson00 tohle ocenili.
  5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zuřím,
    všechny akce poctivě dělám, poctivě sklízím lístky, a výsledek? to by jeden brečel, z beden mi padají ty nejnižší návnady a jen 6 perel a pokusů už moc nebude... Za chvíli načnu desátý rok z farmeramou a musím říci, že náhoda s náhodou o náhodě a náhodně mě už neskutečně píp. V tomto spravedlnost nikdy nebude a nejhorší je, že přesně v těchto typech akcí nemáš vůbec jistotu, zda to dáš nebo ne, a to mě fakt šve. Kdybych to flinkala, nebo se netrefolava do středu, ale já dám střed, dostanu ráčka, to by jeden vrátil před polednem snídani na talíř.

6. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

anickomalirko, "trefením středu" míníš trefu do té žluté obruče (relativně dobrá volba) nebo trefení středu (špatná volba)?
    Nejlépe se mi osvědčilo vykašlat se na bedny L apod., šel jsem přímo po rybářské nejlepší návnadě (zaručené 3 chycené ryby).
    A s chytáním je nejlépe při pohybu kruhu od středu k vnější úvrati to stisknout tak, aby se pohybující se kruh po zastavení dotýkal vnějšího okraje "středové obruče". V takovém případě mi padal merlin nejčastěji...
    No a pak je to samozřejmě o náhodě - bedny nebo perly?

7. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

no tak já perla ani jedna, takže to vidím bledě.....

8. burds

burds Titán fóra

Aničko malířko bedny nejsou na nic.Kupovala jsem jako jan.svatek tu nejlepší návnadu to je jistota a už mám hotovo.Ale to je asi spíš náhoda že mi padly perly.Ale ty bedny se fakt nevyplatí.

9. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Tak za 96 hodin akce končí - to jsou 4 dny. To znamená, že jen 4x sklidíme bubliny a finíto. No a jelikož perly nepadají, nejsou a nevěřím že budou, tak jsem z takové akce opravdu zklamaná. Dávám palec dolů....a ještě níž, až úplně nejníž.

10. BigClick

BigClick Expert fóra

Tak hlasim, ze dnes som dostala posledne potrebne na riadok perly. A hned po nich - dalsie 6.
    Kdo este ich zbera - uspech zelam!

11. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Mám 12 perel. Zatím padlo vždy 6 kusů najednou z jedné bedny. Zajímavé. Stonek není ztracen. Naděje umírá poslední.

12. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

tak mám prvních 6 perel -dostávám tak 3 - 4 odměny každý den, ale většinou bedny s čímsi.
    tek jestli nebude stonek tak mě to naštve. Klidně stonek a pak ať padá klidně nářadí

burds tohle ocenil(a).
  13. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Tak pořád žádná perla. 90 hodin do konce a pořád nic. Lístky se dají sklidit jenom jednou denně. Tato akce na infarktové čekání padne/nepadne je na roztřískání něčích úst. A zrovna řádek, který by se mi líbil. No komu padlo, gratuluji. Komu ne přeji pevné nervy.

burds tohle ocenil(a).
  14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Už se pomalu smiřuji stím,že stonek nebude. Bohužel,náhodu člověk nijak neovlivní.:wuerg:
    Děkuji za nápaditou povedenou akci!:p
    Příště chlupáče kopnu do zadku a ryby si nachytám sám!8)

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11, a myslíš, že on je s rybolovem spokojený? Nasytit jeho bříško za pomoci humrů a makrel v kombinaci s jedovatými čtverzubci taky nebude žádná sranda ;)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm to je pravda.Podle toho to rybaření vypadá!xD

sovicka64, burds a Y_n_O tohle ocenili.
  17. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Zkusila jsem i zaplakat,zda nebudu perly ronit a houbeles,jen mokrá klávesnice :)

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hlavně že sis ji nevyzkratovala... pak už by ses k těm perlám nemusela dostat vůbec, když nové klávesnice zatím jdou nakoupit jen virtuálně a dodání chvíli trvá :p

19. cacorkalu

cacorkalu Rádoby autor

tak i já se přidávám s pláčem.... tato akce je opravdu nepovedená....to se člověk může snažit jak chce ale je mu to k ničemu...příspěvků píši hodně málo, ale teď jsem fakt naštvaná...je to nedomyšlená hra......

20. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Hlavně abych nedostala zkrat já a nevyhodila noťas z okna xD jenže jsem dost velký kliďas a omalovánky beru s nadhledem ... jen si občas malinko neslušně ulevím

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.