Tajný rybník (14.4. - 4.5.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 13/4/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

Tak já z toho asi nejsem moc moudrá. Měla jsem obyč návnadu a trefila jsem se do perfektního místa (nebo jsem si alespoň myslela, že to bylo perfektní místo), ale chytila jsem makrelu. I na obyč návnadu bych makrelu dostat neměla. Tak nevím, jestli já chápu dobře, která je to ta perfektní zóna :sleepy:

vladca tohle ocenil(a).
  2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jeannette.mrazova, na obyčejnou návnadu může i z dobrého místa vypadnout makrela. Vím, že to moc nepotěší, ale je to tak. Zatím sbírám "povolenky" a budu brát bedny L. Jsou poněkud dražší, ale zase když vypadne 3x deluxe, tak se vyplatí více.

Ať vás síla provází na všech cestách

3. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

@Dave Lister já vím, že z dobrého může vypadnout, ale podle tabulky by z perfektního místa vypadnout neměla. pokud to dobře chápu, nejdřív je slabé místo, pak dobré, perfektní, dobré a zase slabé, nebo to fakt nechápu? :D

4. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jeannette.mrazova, tak jsi zřejmě trefila dobré místo ;). Trefit perfektní není zase tak jednoduché. Ono jak se ty prstence překrývají, tak někdy to vypadá že jo a ono ne :).

Ať vás síla provází na všech cestách

5. vladca

vladca Stará škola

v mojej hre je najlepšie miesto v druhej oblasti (idem od stredu), tesne pred stredom tej oblasti
    iba tam chytím marlina, ale ide to dosť ťažko
    v prstenci, ktorý sa tvári ako "perfektné miesto", sa mi perfektne chytajú makrely, raky a scarusy ... xD

snažím sa sa kliknúť stále mimo ten stred, ale oko vidí "zelený preblik" cez stred a prst ihneď reaguje,
    ktovie či RT náhodou nepobral nejaké školenia z psychológie a naschvál to tak zaonačil
    :music:

ale už som na dobrej ceste:
    celkový výsledok ulovených rýb ... 10-12-13-20-19-3
    celkový zisk z lovu
    ... zatiaľ 12 perál

6. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Lovím lovím, snažím se snažím, vytahuju všelicos, tedy i merlíny a chobotnice a perel stále jen 6. A to je přesně to, co mě po těch letech hraní farmy vytáčí - můžeš se snažit jak chceš, ale nic. Za poslední dobu se hra opravdu změnila k lakomější variantě! Vše je jen o náhodě. Když si vzpomenu na dřívější třeba šlechtění - to byla radost! Teď jsou všude jen bedny, z bedny ti vypadne další bedna, a z té jeden velký medový prd. Kolo štěstí raděj ani nezmiňovat.
    Tak doufám, že ty perly nakonec přijdou, protože bez nich stonek nebude a kvůli němu akci jedeme, že jo...
    Ať se vám, lidičky, daří....

7. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

Zdravím zatím ani jedna perla. Ale neztrácím naději.

8. dufi40

dufi40 Pisálek fóra

• I vyhvězdičkovaná vulgarita je pořád vulgaritou. - Dave Lister
    Dobrý den, vespolek, jedu na 3 farmách, na jedné už stonek fachčí, na druhé už mám 6 perel, další vůbec a na třetí o perle vím jenom proto, že u ní pořád svítí 0. Čas se krátí a začíná mě to slušně ****.

maribeja tohle ocenil(a).
  9. knihovna1

knihovna1 Rádoby autor

Jsem taky moc zklamaná ještě ani jedna jediná perla, ale beden s rybami mrak ... :cry::cry::oops:

10. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

davidson00
    Také se snažím věřit, ale mít po 14ti dnech stále jen 6ks, je trochu divné o_O A to mám otevřené všechny bubliny :oops:
    Soucítím se všemi co jsou na tom ještě hůře a mají 0ks :(
    Je to sice jen hra, ale ta má především bavit! Tohle už zábava není -.-

11. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Jsem na tom stejně bídně - 6 perel ,náhrdelník po prababičce jsem rozebrala při minulé honbě za perličkama :) nezbývá jen chytat a doufat

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Přátelé,nezoufejte.Ještě tejden dokonce!!:wuerg:
    Zatím tady perlí akorát RT ,s rychlostí oprav na farmě!!o_O

13. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

kutilka 70 njn,zabava to nie je ;).ale ten adrenalin ci to do konca stihne padnut sa meni na rozcarovanie a zlost :sleepy:
    patrim k tym stastlivcom co stonku uz maju,a perly mi pribudli na viac len na 33 kusov

14. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

alexandrakerulova00
    Ano. Ale pokud budu chtít adrenalinovou hru, budu muset začít hrát střílečky :wuerg:
    Tohle je spíše zkouška trpělivosti, jestli ten stonek při té snaze bude nebo nebude -.-
    Já mám farmu jako relax ;) Na televizi se totiž nedívám :p

PS: ale nepřestávám věřit, že nějaký ten den před koncem to začne padat :)

Naposledy upraveno: 28/4/21
  15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Stále nic, žádná perla....

16. stěby

stěby Polobůh fóra

Ha! První půltucet perel je doma. Já se z toho snad radostí pominu :music::cry:.
    Navrhuji RT akci, která bude trvat tři až čtyři měsíce a budeme sklízet žetony jednou za měsíc. Bude to asi tak stejný adrenalin jako tohle vypečené rybaření -.-.

17. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

Já hlásím taky ani jedna perla. A to mám nastavený časovač, takže odklikávám naprosto na čas jak to jde.
    Krom toho se hra neustále seká (i na klientovi),pomalu to vzdávám. Hraju 10 let, tak asi přestanu no.

raddre tohle ocenil(a).
  18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

moc hezké xDxDxDxD já stále len tých 12 perel

19. vladca

vladca Stará škola

no konečne sa zadarilo ... 8 obyčajných a medzi nimi jediná prémium ... padli dvaja marlinovia a výsledok :D:D:D
    12 som už mal, takže beriem stonku a ešte si môžem kúpiť aj deluxe ... xD

20. kája53

kája53 Expert fóra

Ahojky vespolek,
    dnes mi konečně vypadla třetí lastura s perlami. :D Takže stonek, dál se uvidí. Farmaření zdar! kája53

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.